Let op! Geld lenen kost geld!
  • Altijd een lage rente
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Kredietverstrekkers

A-Krediet adviseert en bemiddelt voor diverse banken en verzekeraars. Met onderstaande banken en verzekeraars heeft A-Krediet een samenwerking (of gehad). Voor meer informatie over de verschillende banken lees je hieronder de mogelijkheden.

Kredietverstrekkers

Defam

Defam is in Nederland een van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en is opgericht in 1982 en is een dochter van ABN AMRO. Defam is een kredietverlener en biedt dan ook de meeste voorkomende producten zoals een doorlopend krediet en persoonlijke lening.

Meer informatie

Kredietverstrekkers

BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Nederland biedt met een team van 1000 medewerkers een groot aantal financiële producten en financiële diensten. BNP Paribas Nederland bediend zowel de zakelijke als particuliere markt.

Meer informatie

Kredietverstrekkers

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden is sinds 2014 een zelfstandige onderneming geworden daar waar zij eerder onder de ING groep viel.

Meer informatie

Kredietverstrekkers

Interbank

InterBank is een van de grootste en meest ervaren financierings-ondernemingen van Nederland. Deze partij wordt gezien als een partij die vooral betrokken is bij verantwoord lenen. Zo proberen ze de financiële risico’s voor haar klanten zo veel mogelijk te voorkomen.

Meer informatie

Kredietverstrekkers

Qander Consumer Finance

Als onderdeel van de Laser groep heeft Qander in de jaren voor de crisis veel leningen verstrekt. Sinds 2013 is Qander echter gestopt met het aanbieden van leningen. Wel heeft is er voor gekozen om leningen via het label Laser aan te blijven bieden, echter rechtstreeks via internet en zonder tussenkomst van een tussenpersoon.

Meer informatie

Kredietverstrekkers

De Nederlandse Voorschotbank

De Nederlandse Voorschotbank is al meer dan 55 jaar actief op Nederlandse markt op het gebied van consumptief krediet. De Nederlandse Voorschotbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. wat onderdeel is van Crédit Agricole S.A en wordt gezien als één van de grootste financiële instellingen in Europa.

Meer informatie

Kredietverstrekkers

Santander Consumer Finance

Santander is de op vier na grootste bankengroep van de wereld. Dit is gerealiseerd in het ruim 150 jarige bestaan waarbij Santander haar producten en service aan 102 miljoen klanten levert, verdeeld over tien kernmarkten. Sinds 2003 heeft Santander de Santander Consumer Finance groep opgericht.

Meer informatie

Auto kopen?

Keuken financieren?

Tuin verbouwen?

Geld besparen?