Geld lenen voor een badkamer

Geld lenen voor een badkamer

Met een slimme badkamer lening van A-Krediet

Geld lenen voor een badkamer

Misschien woon je inmiddels al een tijd in je nieuwe huis en vind je het nu zaak om de verouderde badkamer aan te pakken. Wellicht kijk je gewoon al jaren tegen dezelfde badkamer aan en wordt het eens tijd voor wat nieuws. Of je nu enkel een nieuwe douchecabine zoekt, een ligbad gaat aanleggen of de héle badkamer wil aanpakken, maakt niet uit: de verandering verhoogt je woongenot en soms zelfs de waarde van je woning! Afhankelijk van de kosten die hierbij komen kijken, kan het zijn dat je niet alle kosten meteen zelf kan of wil betalen. Dan biedt een verantwoorde lening uitkomst.

Geld lenen voor je badkamer

Ga maar na: zo door de dag heen breng je best wat tijd door in de badkamer. Niet zo gek dus dat het je woonplezier flink verhoogt als deze ruimte naar wens is. Wat dit dan betekent, is voor iedereen anders. Misschien is je gezin de laatste jaren gegroeid en wil je graag een tweede wastafel aanleggen, zodat ’s ochtends ‘in de spits’ er minder wachttijd is. Misschien wil je graag een ligbad, om na een lange werkdag te kunnen ontspannen. Of misschien wil je gewoon een hele nieuwe badkamer met modernere tegels en een duurzamere, waterbesparende regendouche. Als je de kosten hiervoor niet kan of niet volledig wil betalen van je spaargeld, kun je hiervoor een lening afsluiten. Zo heb je alsnog in no time de badkamer waar je naar uitkijkt.

Voordelen van lenen voor je badkamer bij A-Krediet

 • Wij bieden al verantwoorde leningen vanaf 3,4% rente, de laagste rente in NL!
 • Van klanten krijgen we gemiddeld een 9,2 uit 10
 • Binnen 24 uur een gratis offerte 
 • Ontvang het geld voor je badkamer binnen twee dagen op je rekening
 • Enorm netwerk van betrouwbare kredietverstrekkers

Wat voor lening past bij een badkamer?

Er zijn meerdere opties voor het financieren van je nieuwe badkamer. De meest voorkomende zijn een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening. Een Doorlopend Krediet is vooral geschikt als je voor méér dan alleen je badkamer geld wilt lenen, bijvoorbeeld als je meerdere ruimtes in je huis gaat verbouwen. Bij een Doorlopend Krediet spreek je namelijk met een kredietverstrekker een bepaald maximaal bedrag af, en bínnen dat bedrag mag je onbeperkt geld opnemen en aflossen. Je betaalt rente over het geld dat je uit dit maximum hebt opgenomen. De looptijd van een doorlopend krediet is variabel omdat deze afhangt van de rentestand en het bedrag dat je hebt geleend. En let op: de rente is óók variabel! Deze kan dus stijgen terwijl je Doorlopend Krediet al even loopt, waardoor je lening wat duurder kan worden.

Meestal adviseren we bij een lening voor een badkamer een zogeheten persoonlijke lening. Bij een Persoonlijke Lening leen je precies het bedrag dat je nodig hebt en dit krijg je met een paar dagen volledig op je rekening. Bij zo’n persoonlijke lening spreek je vooraf een vaste looptijd af, en dus ook een vast maandbedrag waarmee je de lening aflost. In tegenstelling tot een doorlopend krediet heeft een persoonlijke lening een váste rente, waardoor je kosten nooit onverwacht kunnen stijgen. Wil je je lening eerder aflossen door extra af te betalen? Dat mag gewoon, zonder ‘boete’ voor vervroegd aflossen. Veel voordelen dus! 

Hierom past een persoonlijke lening goed bij je badkamer

 1. Je hebt een vaste looptijd, zodat je precies weet wanneer je je lening hebt afbetaald
 2. De rente van een persoonlijke lening ligt vast en kan dus nooit onverwacht stijgen
 3. Je kunt precies het bedrag lenen dat je nodig hebt voor je badkamer
 4. Het hele leenbedrag heb je vaak al binnen 2 dagen op je rekening
 5. Je mag boetevrij extra aflossen zodat je lening eerder afbetaald is

Gratis advies bij lenen voor een badkamer

Zeker weten dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe badkamer? Vraag dan altijd onafhankelijk professioneel advies. Het kan bijvoorbeeld al veel geld schelen als je het bestaande leiding- en elektrawerk kunt hergebruiken, dus hiervan niets omgelegd hoeft te worden. 

En vergeet nooit om in de winkels waar je zaken voor je nieuwe badkamer aanschaft korting te vragen! Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, óók in grote ketens.

Vraag vandaag je gratis offerte aan voor een badkamerlening!

Weten wat er mogelijk is voor jouw badkamerrenovatie? Vraag via deze website een vrijblijvende offerte aan. Onze experts gaan op zoek binnen ons ruime netwerk aan aanbieders naar de beste lening tegen de meest gunstige voorwaarden. Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe badkamer!

Al 1068 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Top service!”

Altijd goed te woord gestaan, meedenkend en klantgericht. Erg fijn contact met Jeroen van A-krediet.

Top service!
“Super snelle service!”

Door een fantastische medewerker van A-Krediet de lening super snel afgesloten. Bedankt!!

Super snelle service!
“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Top service”

Goed en snel geregeld. Goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd. Snel reacties op alle e-mails.

Top service

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7