Let op! Geld lenen kost geld.

Badkamer

Geld lenen voor een badkamer met een slimme badkamer lening.

Badkamer

Geld lenen voor een badkamer

Misschien woon je inmiddels al een tijd in je nieuwe huis en vind je het nu zaak om de verouderde badkamer aan te pakken. Wellicht kijk je gewoon al jaren tegen dezelfde badkamer aan en wordt het eens tijd voor wat nieuws. Of je nu enkel een nieuwe douchecabine zoekt, een ligbad gaat aanleggen of de héle badkamer wil aanpakken.

Het maakt niet uit: de verandering verhoogt je woongenot en soms zelfs de waarde van je woning! Afhankelijk van de kosten die hierbij komen kijken, kan het zijn dat je niet alle kosten meteen zelf kan of wil betalen. Dan biedt een verantwoorde lening uitkomst. Een lening die aansluit op je leendoel, en tegen een altijd lage rente.

Een slimme lening voor je auto

Ga maar na: zo door de dag heen breng je best wat tijd door in de badkamer. Niet zo gek dus dat het je woonplezier flink verhoogt als deze ruimte naar wens is. Wat dit dan betekent, is voor iedereen anders. Misschien is je gezin de laatste jaren gegroeid en wil je graag een tweede wastafel aanleggen, zodat ’s ochtends ‘in de spits’ er minder wachttijd is. Misschien wil je graag een ligbad, om na een lange werkdag te kunnen ontspannen. Of misschien wil je gewoon een hele nieuwe badkamer met modernere tegels en een duurzamere, waterbesparende regendouche. Als je de kosten hiervoor niet kan of niet volledig wil betalen van je spaargeld, kun je hiervoor een lening afsluiten. Zo heb je alsnog in no time de badkamer waar je naar uitkijkt.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,9%
Maandbedrag€ 576
Looptijd120 mnd

Pak je voordeel

Profiteer van de voordelen van geld lenen bij A-Krediet.

De goedkoopste badkamer lening van Nederland.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,6%.

Eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Ons team staat klaar om je gratis advies te geven.

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor autolening past bij jou?

Er zijn meerdere opties voor het financieren van je nieuwe badkamer. De meest voorkomende zijn een Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening. Een Doorlopend Krediet is vooral geschikt als je voor méér dan alleen je badkamer geld wilt lenen, bijvoorbeeld als je meerdere ruimtes in je huis gaat verbouwen. Bij een Doorlopend Krediet spreek je namelijk met een kredietverstrekker een bepaald maximaal bedrag af, en bínnen dat bedrag mag je onbeperkt geld opnemen en aflossen. Je betaalt rente over het geld dat je uit dit maximum hebt opgenomen. De looptijd van een doorlopend krediet is variabel omdat deze afhangt van de rentestand en het bedrag dat je hebt geleend. En let op: de rente is óók variabel! Deze kan dus stijgen terwijl je Doorlopend Krediet al even loopt, waardoor je lening wat duurder kan worden.

Meestal adviseren we bij een lening voor een badkamer een zogeheten persoonlijke lening. Bij een Persoonlijke Lening leen je precies het bedrag dat je nodig hebt en dit krijg je met een paar dagen volledig op je rekening. Bij zo’n persoonlijke lening spreek je vooraf een vaste looptijd af, en dus ook een vast maandbedrag waarmee je de lening aflost. In tegenstelling tot een doorlopend krediet heeft een persoonlijke lening een váste rente, waardoor je kosten nooit onverwacht kunnen stijgen. Wil je je lening eerder aflossen door extra af te betalen? Dat mag gewoon, zonder ‘boete’ voor vervroegd aflossen. Veel voordelen dus! 

Hierom past een Persoonlijke Lening goed bij je badkamer

  1. Je hebt een vaste looptijd, zodat je precies weet wanneer je je lening hebt afbetaald
  2. De rente van een persoonlijke lening ligt vast en kan dus nooit onverwacht stijgen
  3. Je kunt precies het bedrag lenen dat je nodig hebt voor je badkamer
  4. Het hele leenbedrag heb je vaak al binnen 2 dagen op je rekening
  5. Je mag boetevrij extra aflossen zodat je lening eerder afbetaald is

Een paar handige tips

Onze extra tips bij geld lenen voor een badkamer.

Vraag áltijd om korting!

Vergeet nooit om in de winkels waar je zaken voor je nieuwe badkamer aanschaft korting te vragen! Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, óók in grote ketens.

Houdt rekening met de levensduur van je aankoop!

Houdt bij het afsluiten van een lening voor de aanschaf van een badkamer rekening met de economische levensduur van de badkamer. Zo voorkom je dat je de lening aan het afbetalen bent als je toe bent aan een nieuwe badkamer.

Vraag onafhankelijk professioneel advies

Zeker weten dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe badkamer? Vraag dan altijd onafhankelijk professioneel advies. Het kan bijvoorbeeld al veel geld schelen als je het bestaande leiding- en elektrawerk kunt hergebruiken, dus hiervan niets omgelegd hoeft te worden. Zo kan je mogelijk flink besparen!

Vraag vandaag je gratis offerte aan voor een badkamerlening!

Weten wat er mogelijk is voor jouw badkamerrenovatie? Vraag via deze website een vrijblijvende offerte aan. Onze experts gaan op zoek binnen ons ruime netwerk aan aanbieders naar de beste lening tegen de meest gunstige voorwaarden. Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe badkamer!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.