Let op! Geld lenen kost geld!
  • De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Verbouwing

Wil je geld lenen voor de verbouwing van je keuken, badkamer of dakkapel?

Bij de verbouwing van een huis komen vaak behoorlijk wat kosten kijken. Een nieuwe keuken, de vloer vervangen of een dakkapel aanleggen: verbouwen kost nu eenmaal geld. Dat hoeft gelukkig geen probleem te zijn!

Om je verbouwing te financieren, kun je namelijk een lening afsluiten bij A-Krediet die helemaal bij jóu past. Dat komt omdat onze experts op basis van je aanvraag diverse kredietaanbiedingen bij de verschillende banken vergelijken. Zo bieden wij je geheel vrijblijvend de goedkoopste lening offerte met de laagste rente plus de beste voorwaarden. Én in de meest geschikte leenvorm.

Op onze website kun je uiteraard ook vast zelf bekijken en berekenen welke leenvorm en maandbedrag voor jouw situatie geschikt zijn. Hiervoor kun je gebruik maken van een van de handige tools die wij op de site hebben staan. Wil je een lening afsluiten of meer informatie over welke financiering bij je past? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Voordelig, transparant en zonder kleine lettertjes geld lenen voor de verbouwing van je huis doet je bij A-Krediet!

Offerte aanvragen