Let op! Geld lenen kost geld.

Over A-Krediet

De laagste rente van Nederland, de beste voorwaarden en een adviseur die jouw situatie kent. Dát is waar A-Krediet voor staat.

Over A-Krediet

Gemakkelijker en veiliger geld lenen

Bij A-Krediet maken we geld lenen gemakkelijker en veiliger. We zorgen voor een lening die past bij jouw financiële situatie, mét de laagste rente en beste voorwaarden. Zonder lastig opzoekwerk of stapels formulieren. Persoonlijke service, zo geregeld!

Dankzij onze vele jaren ervaring en grote professionele netwerk hebben we veel betrouwbare kredietverstrekkers om mee te schakelen. Zo kunnen we je altijd de beste service en financiering garanderen. En die regelen we voor je op de manier die bij jóu past.

Ons verhaal

Alles over A-Krediet Financiële Diensten

Over A-Krediet

Bij A-Krediet maken we geld lenen gemakkelijker en veiliger. We zorgen voor een lening die past bij jouw financiële situatie, mét de laagste rente en beste voorwaarden. Zonder lastig opzoekwerk of stapels formulieren. Persoonlijke service, zo geregeld!

Autoriteit Financiële Markten

In Nederland is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) gedragstoezichthouder op de financiële markten. Zij houdt toezicht op het gedrag van bedrijven die participeren in de financiële markten. In deze rol ziet de AFM er op toe dat partijen correct handelen en hun clienten van de juiste informatie voorzien. Door een goede controle blijft het vertrouwen van het publiek en het bedrijfsleven groot, en wordt er op de financiële markten op een duidelijke en eerlijke manier gewerkt. Ook A-Krediet Financiële Diensten heeft een vergunning en is derhalve geregistreerd bij de AFM. Dit houdt in dat de AFM erop toeziet dat A-Krediet voldoet aan de wet- en regelgeving welke voor bedrijven geldt, werkzaam in de financiële dienstverlening. Zo kun je als klant van A-Krediet erop vertrouwen dat wij altijd met de grootst mogelijke zorg, kennis en professionaliteit voor jou aan de slag gaan.

Advies op maat

Bij A-Krediet begrijpen we dat iedereen op een andere manier geholpen wil worden. Misschien wil je graag in gesprek met één van onze adviseurs: dat kan telefonisch, per e-mail, bij ons op kantoor, maar óók via whatsapp. Jíj kiest wat voor jou het beste uitkomt. Anderzijds bieden we daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld een autoverzekering of een andere ‘simple risk’-verzekering af te sluiten zonder tussenkomst van een persoonlijk adviseur. Zo kun je supersnel en tóch veilig een (auto)verzekering aanvragen en afsluiten via onze website. Is dat wat je zoekt? Dan vind je op onze website altijd een selectie van de beste én voordeligste verzekeraars waarmee wij zaken doen.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze vele jaren ervaring en grote professionele netwerk hebben we veel betrouwbare kredietverstrekkers zoals banken om mee te schakelen. Zo kunnen we je altijd de beste service en financiering garanderen. En die regelen we voor je op de manier die bij jóu past. Want misschien wil je graag telefonisch informatie inwinnen. Of een lening aanvragen via het online aanvraagformulier.

Onze missie

A-Krediet Financiële Diensten is sinds vele jaren actief als intermediair in financiële diensten. We zijn tussenpersoon en adviseur voor iedereen die op een toegankelijke, transparante manier leningen wil afsluiten die eerlijk en veilig zijn. Onze mensen zijn gespecialiseerd op het gebied van onze huidige kernproducten: (consumptief) krediet en leningen, (auto)verzekeringen en hypotheken. Zij maken zich hard voor een goede voorlichting van ons klanten en een persoonlijke aanpak van elke aanvraag. Door onze kennis en ruime ervaring zijn wij als geen ander in staat je een goed en duidelijk financieel advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt. Meestal kunnen we je nog op dezelfde werkdag van de gevraagde informatie of offerte voorzien!

Onafhankelijk en objectief

Door onze samenwerking met vrijwel elke Nederlandse bank en verzekeraar kunnen wij, samen met jou, de juiste keuzes maken voor een goed en vertrouwd advies tegen zeer scherpe rente- en/of premietarieven. Aangezien A-Krediet een volledig zelfstandige onderneming is, kun je er op vertrouwen dat we altijd een objectief en eerlijk advies geven dat met feiten wordt onderbouwd.

Beheerst beloningsbeleid

Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Daarnaast is ons beloningsbeleid zodanig ingericht dat het aandacht voor de duurzaamheidsrisico’s van beleggingsproducten bevorderd. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een (gedeeltelijke) 13e maand uit te keren.

Artikel 1:120 lid 2 Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Download beheerst beloningsbeleid

Openingstijden

maandag / vrijdag09:00 — 17:00
zaterdag / zondagGesloten
Online24 / 7

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.