• De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Over A-Krediet

De laagste rente, de beste voorwaarden en een adviseur die jouw situatie kent.

Bij A-Krediet maken we geld lenen gemakkelijker en veiliger. We zorgen voor een lening die past bij jouw financiële situatie, mét de laagste rente en beste voorwaarden. Zonder lastig opzoekwerk of stapels formulieren. Persoonlijke service, zo geregeld!

Jarenlange ervaring

Dankzij onze vele jaren ervaring en grote professionele netwerk hebben we veel betrouwbare leningaanbieders zoals banken om mee te schakelen. Zo kunnen we je altijd de beste service en financiering garanderen. En die regelen we voor je op de manier die bij jóu past. Want misschien wil je graag telefonisch informatie inwinnen. Of een lening aanvragen via het online aanvraagformulier.

Onze missie

Onze missie

A-Krediet is al ruim 11 jaar het vertrouwde adres voor jouw financiële zaken
Het team

Het team

Je wordt geholpen door ons ervaren team van betrokken medewerkers
Vacatures

Vacatures

Wil je werken bij A-Krediet? Bekijk dan of en welke vacatures er open staan.
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Acceptatie & toetsing

Acceptatie & toetsing

Waar moet je aan voldoen om een lening aan te kunnen vragen?
Rentetarieven

Rentetarieven

Een totaal overzicht onze altijd lage rentetarieven, vanaf 3,9%
Kredietverstrekkers

Kredietverstrekkers

Een overzicht van onze samenwerkende banken en verzekeraars.

Autoriteit Financiële Markten

In Nederland is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) gedragstoezichthouder op de financiële markten. Zij houdt toezicht op het gedrag van bedrijven die participeren in de financiële markten. In deze rol ziet de AFM er op toe dat partijen correct handelen en hun clienten van de juiste informatie voorzien. Door een goede controle blijft het vertrouwen van het publiek en het bedrijfsleven groot, en wordt er op de financiële markten op een duidelijke en eerlijke manier gewerkt. Ook A-Krediet Financiële Diensten heeft een vergunning en is derhalve geregistreerd bij de AFM. Dit houdt in dat de AFM erop toeziet dat A-Krediet voldoet aan de wet- en regelgeving welke voor bedrijven geldt, werkzaam in de financiële dienstverlening. Zo kun je als klant van A-Krediet erop vertrouwen dat wij altijd met de grootst mogelijke zorg, kennis en professionaliteit voor jou aan de slag gaan.

Kom langs

Of wil je graag bij ons langskomen voor een gesprek. Dat kan allemaal: onze experts staan klaar om je vrijblijvend alles te vertellen over je lening of vraagstuk naar keuze. Lees hier alvast meer over onze missie en werkwijze, bekijk onze klantervaringen of neem gewoon direct contact op, we helpen je graag!

Offerte aanvragen Overzicht van jouw aanvraag Overzicht van jouw aanvraag