Geld lenen kost geld!

Over A-Krediet

Over A-Krediet

A-Krediet Financiële Diensten bv.(kortweg: A-Krediet) is sinds vele jaren actief als intermediair in financiële diensten. Wij hebben ons in de loop der jaren verder gespecialiseerd op het gebied van onze kernproducten, namelijk (consumptief) krediet en leningen, (auto) verzekeringen en hypotheken.

Door onze kennis en ruime ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd op verschillende (deel)gebieden van de financiële dienstverlening zijn wij, als geen ander, in staat u een goed en duidelijk financieel advies te geven. Hierbij zijn uw financiële en persoonlijke wensen ten alle tijde ons uitgangspunt.

Persoonlijk advies

Bij A-Krediet hebben wij de visie dat u op diverse manieren geholpen kan worden. Dit zal in de meeste gevallen zijn door persoonlijk (telefonisch) contact met een van onze adviseurs met een goed onderbouwd financieel advies, opgemaakt uit uw wensen, kennis, ervaring en de mogelijkheden. Een (persoonlijk) advies zullen wij altijd voor u verzorgen bij de financiele producten op het gebied van (consumptief) krediet, hypotheken en betalingsbeschermingverzekeringen.

Execution only

Anderzijds bieden wij u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een autoverzekering of  “simple risk” verzekering af te sluiten zonder tussenkomst van een adviseur en zonder persoonlijk advies. Dit is de zogenaamde “execution only” regeling waarmee wij u in staat stellen om zelf een (auto)verzekering aan te vragen via onze website en deze vervolgens af te sluiten. In dit geval laten wij op onze website een selectie zien met de voordeligste verzekeraars waarmee wij zaken doen en waarbij u de verzekering kan afsluiten. Execution only is alleen mogelijk bij “simple risk”schadeverzekeringen zoals bijvoorbeeld een autoverzekering.

Verkoop op afstand

Aangezien wij een landelijk werkend financieel dienstverlener zijn zal het contact in de vrijwel alle gevallen per e-mail en telefoon verlopen. Dit betekend dat wanneer u een financieel product op deze wijze afsluit u tevens de mogelijkheid heeft om het betreffende product binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, alsnog te annuleren.

Persoonlijk contact

Mocht u liever uw financiele zaken persoonlijk bespreken dan nodigen wij u graag tijdens kantoortijden uit bij ons op kantoor. Ons kantoor is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A12 en A30.
Een afspraak bij u thuis behoort niet tot de mogelijkheden.

Onafhankelijk en objectief

Door de samenwerking die A-Krediet heeft met vrijwel elke Nederlandse bank en verzekeraar kunnen wij, samen met u, de juiste keuze maken voor een goed en vertrouwd advies tegen zeer scherpe rente- en/of premietarieven. Aangezien A-Krediet een volledig zelfstandige onderneming is (en niet gelieerd is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij) kunnen wij u altijd een objectief en eerlijk advies geven waarbij wij dit uiteraard graag met feiten onderbouwen.

Direct geregeld!

U kunt op onze website een aanvraagformulier invullen. Wij zullen u dan, veelal dezelfde dag, per post en e-mail een duidelijke en vrijblijvende offerte toezenden.

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contactgegevens:

Postadres: Postbus 55 | 6710 BB Ede
Bezoekadres: Parkweg 121 | 6717 HP Ede
Telefoon: 0318 – 452 452
Fax: 0318 – 452 455
E-mail: info@a-krediet.nl