Let op! Geld lenen kost geld!
 • De laagste rente van Nederland
 • Offerte binnen 24 uur
 • 100% onafhankelijk

Geld lenen

Sluit jouw lening af tegen de laagste rente van Nederland, vanaf 4,1%

Offerte aanvragen

Geld lenen bij A-Krediet

Een lening afsluiten doe je niet zo maar. Een financiële verplichting is immers een grote verantwoordelijkheid. Dat moet gewoon goed gebeuren.

Dus wil je bij het afsluiten van een lening zeker weten dat je tekent bij een transparante, eerlijke en toegankelijke partij. Een partij die je duidelijk uitlegt wat je kunt verwachten, en er voor zorgt dat je het best mogelijk leenvoorstel ontvangt. Een partij zoals wij!

Betrouwbare partners

Vanwege onze samenwerking met vrijwel alle gerenommeerde kredietverstrekkers kun je er op vertrouwen dat geld lenen via A-Krediet de juiste keuze is. Dit wordt onderschreven in de honderden positieve reviews van onze klanten die worden achtergelaten bij onze partner Klantenvertellen. En daar zijn we trots op!

Welke lening past bij jou?

Het is belangrijk dat je leenproduct aansluit op je leendoel. Jouw persoonlijke deskundige adviseur bekijkt of een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aansluit bij jouw wensen.

Persoonlijke Lening

4.1
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Historisch lage rente vanaf 4.1
 • Tussentijds boetevrij aflossen
 • Vaste looptijd, geen verassingen

Persoonlijke Lening

4.1

Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. Je spreekt van tevoren af hoeveel je wilt lenen en wanneer je de lening weer in zijn geheel afgelost wil hebben. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Doorlopend Krediet

4.6
 • Tussentijds opnemen/aflossen
 • Variabele lage rente vanaf 4.1
 • Altijd extra geld achter de hand
 • Apart mee te verzekeren

Doorlopend Krediet

4.6

Bij het afsluiten van een Doorlopend Krediet spreek je een maximum leenbedrag af. Binnen dit maximum kun je wanneer je wilt bedragen opnemen en het geheel in maandelijkse termijnen weer aanvullen of aflossen. Wanneer je bedragen opneemt, is aan jou!

Geld lenen bij Defam
Defam Premium biedt onze relaties nog scherpere rentes, betere acceptatie en een zeer snelle uitbetaling.
Geld lenen bij Interbank
Met ruim 90 jaar ervaring is Interbank een van de grootste en oudste kredietverstrekkers van Nederland.
Geld lenen bij Nationale Nederlanden
Met ruim 5 miljoen particuliere relaties is Nationale Nederland de meest toonaangevende financiële instelling van Nederland.
Geld lenen bij Qander
Qander is geen bank maar een kredietvertrekker welke haar relaties alleen het beste wilt bieden. Betrouwbaar en verantwoordelijk.
Geld lenen bij BNP Paribas
Sinds 1863 al aanwezig in Nederland en sinds 2000 als BNP Paribas. Sterk in consumptief krediet en winnaar van het beste product 2018.
Geld lenen bij Defam
Als onderdeel van ABN Amro een van de grootste en gespecialiseerde kredietverstrekkers van Nederland.

Begin hier je aanvraag!

Wil je geld lenen tegen de laagste rente van Nederland? Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend rentevoorstel.

Geld lenen voor …

Wil je geld lenen voor een nieuwe auto? Of wil je de verbouwing van je keuken financieren? We hebben voor al je wensen een lening op maat die altijd aansluit bij je leendoel.

Waarom geld lenen bij A-Krediet?

Omdat we 100% onafhankelijk zijn, en daardoor je lening kunnen onderbrengen bij vrijwel alle banken. Zo kunnen we gericht voor je op zoek naar het beste aanbod met de meest gunstige voorwaarden. Dat betekent dat je bij A-Krediet de laagste rente van Nederland vindt, binnen 24 uur na je aanvraag een vrijblijvende offerte ontvangt en echt advies krijgt op maat. Bovendien heb je altijd contact met jouw persoonlijke adviseur. Of je nu live, telefonisch, per mail of via whatsapp geholpen wil worden: jíj kiest wat voor jou het beste uitkomt. Snel, betrouwbaar en transparant. (Meer lezen over onze werkwijze? Klik hier.)

Wat is een persoonlijke lening?

Een lening waarbij je het geleende bedrag in één keer op je rekening krijgt, en je iedere maand een vast bedrag betaalt om je lening weer af te lossen. De rente en de looptijd staan vast. Met een persoonlijke lening weet je dus precies waar je aan toe bent.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Gewoon via onze website. Klik hier en vul je gegevens in, dan ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel in je e-mail. Ga je akkoord, dan stuur je ons het voorstel ondertekend retour en betalen we de lening binnen twee werkdagen uit.

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is handig als je voor langere tijd extra geld wilt kunnen opnemen. Je spreekt namelijk een maximaal leenbedrag af, en bínnen dat maximum kun je onbeperkt geld blijven opnemen en aflossen. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je hebt opgenomen. In de maandelijkse aflos termijnen zitten zowel de aflossing als de variabele rente.

Zit ik ergens aan vast als ik een offerte aanvraag?

ee hoor, ons voorstel is altijd vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Vraag je een offerte aan, dan gaan we eerst met jouw gegevens op zoek naar de beste aanbieding met de laagste rente en de meest gunstige voorwaarden. Ook checken we bijvoorbeeld of je gewenste leenbedrag past bij je financiële situatie en of je geen negatieve BKR-registratie hebt. Is alles in orde, dan sturen wij je een voorstel op maat. Pas als je dit officieel hebt accepteerd en ons het voorstel getekend terugstuurt (met eventuele bijbehorende documenten), zetten wij de verwerking van je aanvraag in gang.

Hoeveel rente betaal ik bij een lening?

Omdat we samenwerken met bijna alle banken, kunnen we je heel voordelige rentetarieven bieden. De meest scherpe rentes op basis van de allerstrengste criteria, staan in ons renteoverzicht; een persoonlijke lening is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf 4,1% rente! Welke rente voor jouw situatie geldt, hangt onder meer af van het loopbedrag en de leenvorm. Wil je precies weten wat jouw rente zou zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hoe ontvang ik mijn offerte?

Per e-mail. Ga je akkoord met ons voorstel, dan kun je ook weer reageren per e-mail. Makkelijk, snel en digitaal dus.

De laagste rente van Nederland, vanaf 4,1%

Wij adviseren en bemiddelen voor diverse gerenommeerde banken en kredietverstrekkers. Onderstaand tref je de voordeligste rentetarieven welke wij je kunnen bieden per leenproduct. Deze tarieven zijn afhankelijk van het bedrag en de productvorm. Let op: deze tarieven zijn vanaf tarieven en kunnen dus afwijken van het rentetarief wat jij aangeboden krijgt.

KredietbedragMaandtermijnDebetrenteJKPDuur overeenkomstTotale kosten
75.0007614,14,191.293Aanvragen
50.0005074,14,160.862Aanvragen
25.0002554,24,230.572Aanvragen
15.0001564,64,618.684Aanvragen
10.0001105,95,913.213Aanvragen
5.000607,97,97.215Aanvragen

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 4,1% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen