✔ Geld lenen bij A-Krediet vanaf slechts 3,9% ✔ Lenen tegen de scherpste en vaste rente ✔ Persoonlijk contact en uitstekende service ☎ 0318 – 452 452

Geld lenen vanaf 3,8%

Tegen de laagste rente van Nederland

Een lening afsluiten doe je niet zo maar, want een financiële verplichting is immers een grote verantwoordelijkheid. Daarom wil je veilig en vertrouwd lenen tegen de beste voorwaarden bij een betrouwbare, behulpzame partij. Én daarom wil je éérst antwoord op een aantal vragen. Welke leenvorm past het beste bij mijn financiële situatie en leendoel, bijvoorbeeld? Hoeveel kan ik maximaal lenen? Wat kan ik per maand betalen? Wat is de hoogte van de rente? In hoeveel tijd kan ik mijn lening aflossen? Ga ik voor een Persoonlijke Lening of sluit een Doorlopend Krediet beter aan bij mijn situatie? Een antwoord op al die vragen én meer vind je op onze website. Honderden tevreden klanten gingen je voor!

Geld lenen bij A-Krediet

Éindelijk heb je tijd om de keuken te vernieuwen. Of misschien juist om de garage te verbouwen. Wellicht ben je al even aan het sparen voor een nieuwe auto en heb je net dat laatste zetje nodig. Of je hebt een mooi koophuis gevonden en je zoekt de hypotheek die het beste bij je past. Er zijn allerlei redenen voor het afsluiten van een lening en er zijn vaak allerlei leningen die goed passen bij jouw leendoel. A-Krediet zoekt als onafhankelijke tussenpartij voor jou dan de meest voordelige lening tegen de beste voorwaarden uit.

Meest populaire leenvormen

De meest populaire leenproducten zijn de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet. De Persoonlijke Lening is er al vanaf 3,9% rente: je leent een bepaald bedrag dat je in een afgesproken aantal maanden weer aflost. Een Doorlopend Krediet werkt net weer wat anders: hierbij spreek je een bepaald bedrag af waarbinnen je voor een bepaalde tijd onbeperkt mag lenen en aflossen. Zo heb je altijd geld achter de hand (tijdens bijvoorbeeld een verbouwing).

De beste lening voor jouw leendoel

Elke lening stemmen we nauwkeurig af op het leendoel. Ofwel, we zorgen ervoor dat je lening nooit langer doorloopt dan de levensduur van het leendoel waar je voor leent. Wil je bijvoorbeeld geld lenen voor een auto ter waarde van € 15.000 waar je 5 jaar in wilt rijden? Sluit dan ook een lening af met een looptijd van 5 jaar (60 maanden). Zo voorkom je dat je de autolening nog moet afbetalen terwijl je misschien alweer toe bent aan een nieuwe auto.

De werkwijze van A-Krediet

 1. Kies de lening die bij je past

  Lees je online in, kijk op onze website welke leenvorm bij je past en bereken met onze handige rekentools je leenbedrag en aflostermijn.

 2. Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Heb je een idee van je wensen en mogelijkheden? Vraag dan eenvoudig via onze website een gratis, vrijblijvende offerte aan. Zo zit je helemaal nergens aan vast, maar weet je toch supersnel wat voor jou de meest voordelige lening tegen de meest gunstige voorwaarde zou zijn.

 3. Ontvang een persoonlijke offerte

  Meestal ontvang je al binnen één werkdag een advies op maat.

 4. Akkoord?

  Ben je het eens met ons voorstel tegen de scherpste rente? Dan hoef je dit alleen nog digitaal te bevestigen en eventueel aanvullende documenten op te sturen. Wij regelen dat de bank jouw aanvraag rond maakt en je uitbetaalt. Vaak heb je binnen twee werkdagen het leenbedrag tot je beschikking!

Kan ik geld lenen voor een auto?

Wat betaal ik per maand aan mijn lening?

Wat is de looptijd van mijn lening?

Hoe werkt geld lenen bij A-Krediet?

Hoe vraag ik een offerte aan?

Berekenen jouw mogelijkheden

Je wilt weten hoeveel je kunt lenen? Daar kunnen we je bij helpen. We hebben onder meer een handige rekentool beschikbaar waarbij je globaal kunt berekenen wat jouw maximale leenbedrag zou zijn.

Wat je precies maximaal kunt lenen, hangt af van een aantal factoren. Je burgerlijke staat, bijvoorbeeld. Ben je getrouwd of alleenstaand? En je woning: huur je, of heb je je eigen koopwoning? Ook kijken we natuurlijk naar je netto inkomsten, en naar je woonlasten. De rode draad is voor ons het verstrekken van financieel verantwoorde leningen. Ofwel, we lenen je nooit meer dan je op verantwoorde wijze kunt terugbetalen. Voordelig en zonder zorgen!

Aan jouw maximale leenbedrag hangt natuurlijk ook een leenvorm: zoek je een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening? Ofwel: zoek je een leenvorm waarbij je gedurende een bepaalde looptijd onbeperkt geld op kunt nemen en weer aflossen uit een maximaal afgesproken leenbedrag? Of wil je in één keer het leenbedrag op je rekening hebben staan? Voor beide leenvormen gelden andere voorwaarden en looptijden.

Besparen op je huidige lening

Wil je je lening oversluiten? Of wil je weten welke voordelen het oversluiten van jouw lening met zich meebrengt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De rente staat met 3,9% momenteel historisch laag: grote kans dat als jouw lening vóór 2017 afgesloten is, je deze nu kunt oversluiten tegen een veel lagere rente. Zo kun je per maand zelfs honderden euro’s besparen.

Omdat wij samenwerken met bijna alle erkende Nederlandse kredietvertrekkers, hebben we bovendien een flink netwerk waarin we voor jou op zoek kunnen naar een lening met de meest voordelige voorwaarden. Ook weten wat je kunt besparen? We geven je graag advies over het oversluiten van je lening, ínclusief de vorm en de looptijd.

Bereken jouw besparing en sluit je lening over

Een leenvorm die bij je past

Wil je weten wat voor soort leningen beschikbaar zijn? Of welke leenvorm het beste bij jouw leenvraag past? Daar kunnen de specialisten van A-Krediet je uitstekend bij helpen. De belangrijkste leenvormen waarvan het goed is om alvast wat te weten, zijn het persoonlijke en het doorlopende krediet.

Persoonlijke Lening vanaf 3,8%

Een Persoonlijke Lening is een krediet waarbij je vooraf afspreekt hoeveel je wilt lenen en wanneer je de lening hebt afgelost: de looptijd. Meestal is dat tussen de 6 maanden en 15 jaar. De rente die je betaalt over die periode ligt ook meteen vast, en kan dus nooit onverwacht stijgen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. En is je lening goedgekeurd? Dan krijg je met een Persoonlijke Lening het afgesproken bedrag meteen op je rekening.

Meer informatie over de Persoonlijke Lening

Doorlopend Krediet vanaf 4,5%

Een Doorlopend Krediet is een heel ander soort lening, met een eigen set voordelen. Bij zo’n Doorlopend Krediet spreek je namelijk een maximaal leenbedrag af. Binnen dat Doorlopende Krediet kun je onbeperkt geld lenen en weer aflossen, zolang je nooit meer leent dan dat afgesproken maximale bedrag. Met een Doorlopend Krediet heb je dus altijd geld achter de hand. Net als bij een Persoonlijke Lening los je een Doorlopend Krediet ook af in maandtermijnen, waarin zowel je aflossing als de bijbehorende rente zitten. Bij een Doorlopend Krediet ligt de rente niet vast, maar is deze variabel. Net als de looptijd, omdat die afhangt van onder andere het opgenomen bedrag en de rentestand. Extra aflossen kan wel onbeperkt, en zonder extra kosten!

Meer informatie over het Doorlopend Krediet

Voordelen voor huiseigenaren

Heb je een eigen huis en wil je geld lenen? Dan kunnen we je bij verschillende leenvormen rentevoordeel aanbieden! Zoek je bijvoorbeeld het geld voor een kleine verbouwing zoals een deel van je badkamer, en twijfel je over een lening of een tweede hypotheek?

Dan is een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet vaak goedkoper! Het loopt namelijk minder lang dan de gemiddelde hypotheek, én je huis is niet het onderpand. Of twijfel je tussen verhuizen of verbouwen? Als je huidige huis wel de mogelijkheden biedt om er je droomhuis van te maken, is dat vaak de goedkoopste optie. Verhuizen líjkt misschien goedkoper, maar er komen altijd meer kosten bij kijken dan je denkt: niet alleen verf, nieuwe vloeren en gordijnen, maar ook notariskosten en bijvoorbeeld kosten koper.

In sommige gevallen kan een slimme verbouwing ook nog waarde toevoegen aan je huis. Wordt het inderdaad een verbouwing? Dan zoeken wij voor jou de betrouwbaarste én voordeligste lening uit. Dat kunnen we trouwens ook doen als je je huidige huis wilt verduurzamen. Met zonnepanelen of een warmtepomp, bijvoorbeeld. Ook hierbij kan een lening uitkomst bieden, zodat je een verduurzamingsslag kunt slaan waarmee je in de nabije toekomst juist veel geld bespaart.

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Bekijk alle 950 reviews op Klantenvertellen.nl

Zeer vriendelijke mensen

Zeer prettige mensen, leggen alles naar behoren uit. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen.

Zeer vriendelijke mensen

Super geregeld!

Goed geregeld, heel vriendelijk en duidelijke communicatie. Ik zou A-krediet zeker aanbevelen!

Super geregeld!

Ik ben super tevreden

Werd super goed geholpen en waren heel vriendelijk en kregen goed advies.

Ik ben super tevreden

Top service

Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven.

Top service

Super

Van begin aanvraag tot aan de dag van het verkregen bedrag perfect en correct begeleid en geholpen.

Super

Super snelle service!

Door een fantastische medewerker van A-Krediet de lening super snel afgesloten. Bedankt!!

Super snelle service!

Actuele rentetarieven vanaf 3,8%

A-Krediet adviseert en bemiddelt voor diverse kredietverstrekkers. Onderstaand tref je de voordeligste rentetarieven aan welke A-Krediet kan aanbieden. Deze tarieven zijn afhankelijk van het bedrag en de productvorm door ons geselecteerd bij de goedkoopste aanbieder. Voor de duidelijkheid willen wij je erop wijzen dat dit vanaf tarieven zijn.

KredietbedragMaandtermijnDebetrenteJKPDuur overeenkomstTotale kostenOfferte
75.0007503,83,890.030Aanvragen
50.0005003,83,860.020Aanvragen
25.0002513,93,930.150Aanvragen
15.0001544,44,418.513Aanvragen
10.0001116,06,013.272Aanvragen
5.000576,66,66.816Aanvragen

De gegevens in onze rentetabellen zijn indicaties waarbij wij uitgaan van de laagst mogelijk rente die wij kunnen bieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke situatie, en kan afwijken. De totale kosten van je lening zijn afhankelijk van het leenbedrag, de rente, de looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) geeft de werkelijke kostprijs (rente) per product weer. De minimale looptijd van een lening is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 3,8% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar. Bijvoorbeeld: de totale prijs van een Persoonlijke Lening van € 50.000 met een rente van 3,8% bedraagt € 55.837 op basis van een looptijd van 72 maanden en een maandtermijn van € 776.