Let op! Geld lenen kost geld!
  • De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Geld lenen tegen 4,1%

Geld lenen doe je niet zo maar. Een financiële verplichting is tenslotte best een grote verantwoordelijkheid. Dat moet gewoon goed gebeuren. Dus wil je bij het afsluiten van een lening dus zeker weten dat je tekent bij een transparante, eerlijke en toegankelijke partij. Een partij die je duidelijk uitlegt wat je kunt verwachten, en er voor zorgt dat je het best mogelijk leenvoorstel ontvangt. Een partij zoals wij!

Hoeveel geld kan ik lenen?

Om erachter te komen hoeveel je kunt lenen én daarbij besparen, hebben wij een aantal handige rekenmodules voor je op onze website gezet. Daarnaast kun je altijd gebruik maken van onze leningadviesmodules voor een berekening:

Lening aanvragen

Je weet precies wat je wil? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Onze adviseurs gaan zo snel mogelijk met jouw aanvraag aan de slag.

Bereken je besparing

Wil je berekenen of het oversluiten van je huidige lening(en) naar A-Krediet interessant is? Gebruik onze besparing calculator en bereken wat je kunt besparen.

Bereken je maximale lening

Je weet wat je wensen zijn, maar is dat financieel ook haalbaar? Bereken met onze maximale lening calculator eenvoudig wat je maximale lening is.

Bereken je maandtermijn

Ben je benieuwd welke maandtermijn je moet betalen bij het lenen van het door jou gewenste leenbedrag? Met de handige maandtermijn calculator krijg je gemakkelijk een indicatie.

Geld lenen bij A-Krediet betekent:

  • Geen kleine lettertjes: alles wordt open en duidelijk met je gecommuniceerd
  • Nooit last van aantrekkelijke instaprentes die later onverwacht verhogen
  • Geen onnodige kosten voor overbodige verzekeringen
  • Precies weten wat je te wachten staat door de heldere informatie
  • Geholpen en ontzorgd worden door onze betrokken, integere leenexperts
Geld lenen

Geld lenen in 3 stappen:

1: Bepaal je leenbedrag

Bij A-Krediet krijg je altijd een lening op maat. Om te beginnen bepaal jij zelf je voorkeuren zoals de gewenste leenvorm, de hoogte van je lening en de hoogte van het bedrag wat jij maandelijks kunt betalen als aflossing.

2: Vul je gegevens in

Jouw voorkeuren vul je in op het aanvraagformulier. Op basis van deze gegevens gaan onze adviseurs voor jou aan de slag. Jij ontvangt een vrijblijvende offerte op basis van de scherpste rente en de beste voorwaarden.

3: Stuur je offerte in

Offerte ontvangen en is alles naar wens? Onderteken dan de documenten en stuur deze via e-mail of onze upload pagina terug. Wij regelen voor jou de rest zodat jij binnen 2 werkdagen van jouw financiering gebruik kunt maken.

Geld lenen bij A-Krediet

Vanwege onze samenwerkingen met vrijwel alle gerenommeerde kredietverstrekkers kun je er op vertrouwen dat geld lenen via A-Krediet de juiste keuze is. Dit wordt onderschreven in de talloze positieve reviews van onze klanten die worden achtergelaten op deze website. En daar zijn we trots op!

Populaire leendoelen

Geld lenen

Geld lenen voor een voertuig

Wil je geld lenen voor een auto of motor? Zoek je financiering voor een camper of caravan? Voor een geld lening voor al je voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres!

Geld lenen

Geld lenen voor een verbouwing

Bij de verbouwing van een huis komen vaak behoorlijk wat kosten kijken. Een nieuwe keuken of een dakkapel aanleggen. Wij hebben een geld lening voor iedere verbouwing.

Geld lenen

Geld lenen voor een restschuld

Wanneer je je woning verkoopt, kan het gebeuren dat de hypotheek op je huis hoger is dan de verkoopwaarde. Dit betekent dat een bedrag overblijft: de restschuld.

Auto kopen?

Keuken financieren?

Tuin verbouwen?

Geld besparen?