Geld lenen vanaf [rente_data]

Geld lenen vanaf 3,4%

De laagste vaste rente van Nederland

Geld lenen

Een lening afsluiten doe je niet zo maar, want een financiële verplichting is immers een grote verantwoordelijkheid. Daarom wil je veilig, vertrouwd en online geld lenen tegen de beste voorwaarden bij een betrouwbare, behulpzame partij. Én daarom wil je éérst antwoord op een aantal vragen. Welke leenvorm past het beste bij mijn financiële situatie en leendoel, bijvoorbeeld? Hoeveel kan ik maximaal lenen? Wat kan ik per maand betalen? Wat is de hoogte van de rente? In hoeveel tijd kan ik mijn lening aflossen? Ga ik voor een Persoonlijke Lening of sluit een Doorlopend Krediet beter aan bij mijn situatie? Een antwoord op al die vragen én meer vind je op onze website. Honderden tevreden klanten gingen je voor!

Geld lenen bij A-Krediet

Éindelijk heb je tijd om de keuken te vernieuwen. Of misschien juist om de garage te verbouwen. Wellicht ben je al even aan het sparen voor een nieuwe auto en heb je net dat laatste zetje nodig. Of je hebt een mooi koophuis gevonden en je zoekt de hypotheek die het beste bij je past. Er zijn allerlei redenen voor het afsluiten van een lening en er zijn vaak allerlei leningen die goed passen bij jouw leendoel. A-Krediet zoekt als onafhankelijke tussenpartij voor jou dan de meest voordelige lening tegen de beste voorwaarden uit.

Meest populaire leenvormen

De meest populaire leenproducten zijn de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet. De Persoonlijke Lening is er al vanaf 3,4% rente: je leent een bepaald bedrag dat je in een afgesproken aantal maanden weer aflost. Een Doorlopend Krediet werkt net weer wat anders: hierbij spreek je een bepaald bedrag af waarbinnen je voor een bepaalde tijd onbeperkt mag lenen en aflossen. Zo heb je altijd geld achter de hand (tijdens bijvoorbeeld een verbouwing).

De beste lening voor jouw leendoel

Elke lening stemmen we nauwkeurig af op het leendoel. Ofwel, we zorgen ervoor dat je lening nooit langer doorloopt dan de levensduur van het leendoel waar je voor leent. Wil je bijvoorbeeld geld lenen voor een auto ter waarde van € 15.000 waar je 5 jaar in wilt rijden? Sluit dan ook een lening af met een looptijd van 5 jaar (60 maanden). Zo voorkom je dat je de autolening nog moet afbetalen terwijl je misschien alweer toe bent aan een nieuwe auto.

De werkwijze van A-Krediet

In slechts 4 stappen realiseren wij voor jou jouw lening:

1. Vergelijk en kies

Lees je online goed in en vergelijk. Kijk op onze website welke leenvorm bij je past en bereken met onze handige rekentools je leenbedrag en aflostermijn.

2. Offerte aanvragen

Heb je een idee van je wensen en mogelijkheden? Vraag dan eenvoudig via onze website een gratis, vrijblijvende offerte aan. Zo zit je helemaal nergens aan vast, maar weet je toch supersnel wat voor jou de meest voordelige lening tegen de meest gunstige voorwaarde zou zijn.

3. Persoonlijke voorstel

Meestal ontvang je al binnen één werkdag een persoonlijk rente voorstel op maat, inclusief de scherpste rente natuurlijk.

4. Akkoord?

Ben je het eens met ons voorstel tegen de scherpste rente? Dan hoef je dit alleen nog digitaal te bevestigen en eventueel aanvullende documenten op te sturen. Wij regelen dat de bank jouw aanvraag rond maakt en je uitbetaalt. Vaak heb je binnen twee werkdagen het leenbedrag tot je beschikking!

Besparen op je huidige lening

Wil je je lening oversluiten? Of wil je weten welke voordelen het oversluiten van jouw lening met zich meebrengt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De rente staat met 3,4% momenteel historisch laag: grote kans dat als jouw lening vóór 2017 afgesloten is, je deze nu kunt oversluiten tegen een veel lagere rente. Zo kun je per maand zelfs honderden euro’s besparen.

Nieuwe goedkopere lening

Leenbedrag€ 25.000
Rente3,9 %
Maandtermijn€ 251
Besparing€ 2.876

Huidige te dure lening

Leenbedrag€ 25.000
Rente5,4 %
Maandtermijn€ 250

Omdat wij samenwerken met bijna alle erkende Nederlandse kredietvertrekkers, hebben we bovendien een flink netwerk waarin we voor jou op zoek kunnen naar een lening met de meest voordelige voorwaarden. Ook weten wat je kunt besparen? We geven je graag advies over het oversluiten van je lening, ínclusief de vorm en de looptijd. Vergelijk de rente en bekijk of jij kunt besparen door je lening over te sluiten.

Bereken jouw mogelijkheden

Je wilt weten hoeveel je kunt lenen? Daar kunnen we je bij helpen. We hebben onder meer een handige rekentool beschikbaar waarbij je globaal kunt berekenen wat jouw maximale leenbedrag zou zijn.

Wat je precies maximaal kunt lenen, hangt af van een aantal factoren. Je burgerlijke staat, bijvoorbeeld. Ben je getrouwd of alleenstaand? En je woning: huur je, of heb je je eigen koopwoning? Ook kijken we natuurlijk naar je netto inkomsten, en naar je woonlasten. De rode draad is voor ons het verstrekken van financieel verantwoorde leningen. Ofwel, we lenen je nooit meer dan je op verantwoorde wijze kunt terugbetalen. Voordelig en zonder zorgen!

Aan jouw maximale leenbedrag hangt natuurlijk ook een leenvorm: zoek je een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening? Ofwel: zoek je een leenvorm waarbij je gedurende een bepaalde looptijd onbeperkt geld op kunt nemen en weer aflossen uit een maximaal afgesproken leenbedrag? Of wil je in één keer het leenbedrag op je rekening hebben staan? Voor beide leenvormen gelden andere voorwaarden en looptijden.

Bereken je maximale lening

Een leenvorm die bij je past

Wil je weten wat voor soort leningen beschikbaar zijn? Of welke leenvorm het beste bij jouw leenvraag past? Daar kunnen de specialisten van A-Krediet je uitstekend bij helpen. De belangrijkste leenvormen waarvan het goed is om alvast wat te weten, zijn het persoonlijke en het doorlopende krediet.

Persoonlijke Lening (PL)
InfoEen PL is een krediet waarbij je vooraf afspreekt hoeveel je wilt lenen en wanneer je de lening hebt afgelost: de looptijd. De rente die je betaalt over die periode ligt ook meteen vast, en kan dus nooit onverwacht stijgen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.
LeenbedragJe leent een vast bedrag, minimaal € 5.000 en maximaal € 150.000
RenteDe rente staat vast en betaal je over het gehele leenbedrag
LooptijdDe looptijd staat vast met een minimum van 12 maanden en maximum 180 maanden
AflossingJe lost de lening maandelijks af met een vast bedrag aan rente en aflossing
Boetevrij aflossenDit kan altijd
OpnemenAfgeloste bedrag is niet op te nemen
Fiscaal aftrekbaaarBij woningverbetering discaal aftrekbaar
LeeftijdTot 72 jaar of tot 78 jaar met een Persoonlijke Lening voor senioren
Doorlopend Krediet (DK)
InfoBij een DK spreek je een maximaal leenbedrag af. Binnen dat Doorlopende Krediet kun je onbeperkt geld lenen en weer aflossen, zolang je nooit meer leent dan dat afgesproken maximale bedrag. Met een Doorlopend Krediet heb je dus altijd geld achter de hand.
LeenbedragJe lening heeft een kredietlimiet van minimaal € 5.000 en maximaal € 150.000
RenteDe rente is variabel en betaal je enkel over het opgenomen bedrag
LooptijdDe looptijd is variabel
AflossingJe lost de lening maandelijks af en kunt het afgeloste bedrag altijd opnieuw opnemen
Boetevrij aflossenDit kan altijd
OpnemenAfgeloste bedrag is tot het afgesproken kredietlimiet op te nemen
Fiscaal aftrekbaaarNiet fiscaal aftrekbaar
LeeftijdTot 65 jaar

Voordelen voor huiseigenaren

Heb je een eigen huis en wil je geld lenen? Dan kunnen we je bij verschillende leenvormen rentevoordeel aanbieden! Zoek je bijvoorbeeld het geld voor een kleine verbouwing zoals een deel van je badkamer, en twijfel je over een lening of een tweede hypotheek?

Dan is een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet vaak goedkoper! Het loopt namelijk minder lang dan de gemiddelde hypotheek, én je huis is niet het onderpand. Of twijfel je tussen verhuizen of verbouwen? Als je huidige huis wel de mogelijkheden biedt om er je droomhuis van te maken, is dat vaak de goedkoopste optie. Verhuizen líjkt misschien goedkoper, maar er komen altijd meer kosten bij kijken dan je denkt: niet alleen verf, nieuwe vloeren en gordijnen, maar ook notariskosten en bijvoorbeeld kosten koper.

In sommige gevallen kan een slimme verbouwing ook nog waarde toevoegen aan je huis. Wordt het inderdaad een verbouwing? Dan zoeken wij voor jou de betrouwbaarste én voordeligste lening uit. Dat kunnen we trouwens ook doen als je je huidige huis wilt verduurzamen. Met zonnepanelen of een warmtepomp, bijvoorbeeld. Ook hierbij kan een lening uitkomst bieden, zodat je een verduurzamingsslag kunt slaan waarmee je in de nabije toekomst juist veel geld bespaart.

Veelgestelde vragen

Kan ik geld lenen voor een (nieuwe) motor?

Kan ik geld lenen voor een verbouwing?

Kan ik opgenomen bedragen uit mijn Doorlopend Krediet later weer opnemen?

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoe kan ik een lening oversluiten naar A-Krediet?

Kan ik geld lenen voor een auto?

Kan ik beter kiezen voor een lening of een extra hypotheek?

Kan ik geld lenen voor de verbouwing van een keuken?

Kan ik geld lenen voor een voertuig?

Kan ik geld lenen om mijn restschuld te financieren?

Al 1069 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Geweldig”

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig
“Top service”

Goed en snel geregeld. Goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd. Snel reacties op alle e-mails.

Top service
“Top service!”

Altijd goed te woord gestaan, meedenkend en klantgericht. Erg fijn contact met Jeroen van A-krediet.

Top service!
“Top service”

Binnen 24 uur alles voor elkaar. Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven.

Top service

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
  • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
  • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
  • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
  • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
  • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

  • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
  • za & zo — gesloten
  • Online — 24/7