Let op! Geld lenen kost geld.

Geld lenen

Gemakkelijk, veilig en vertrouwd online geld lenen tegen de laagste rentetarieven van Nederland vanaf 6,5% vaste rente.

Geld lenen doe je zelf online tegen de laagste rente van Nederland.

Geld lenen zonder gedoe

Een lening afsluiten doe je niet zo maar, een financiële verplichting is een grote verantwoordelijkheid. Daarom wil je veilig en vertrouwd geld lenen tegen de beste voorwaarden bij een betrouwbare partij. Én daarom wil je éérst antwoord op een aantal vragen. Welke leenvorm past het beste bij mijn financiële situatie en leendoel?

Hoeveel kan ik maximaal lenen? Wat kan ik per maand betalen? Wat is de hoogte van de rente? In hoeveel tijd kan ik mijn lening aflossen? Ga ik voor een Persoonlijke Lening of sluit een Doorlopend Krediet beter aan bij mijn persoonlijke situatie? Een antwoord op al die vragen én meer vind je op onze website.

Online geld lenen

Vertrouwd online geld lenen zonder gedoe, bij A-Krediet

Geld lenen bij A-Krediet

Éindelijk heb je tijd om de keuken te vernieuwen. Of misschien juist om de garage te verbouwen. Wellicht ben je al even aan het sparen voor een nieuwe auto en heb je net dat laatste zetje nodig. Of je hebt een mooi koophuis gevonden en je zoekt de hypotheek die het beste bij je past. Er zijn allerlei redenen voor het afsluiten van een lening en er zijn vaak allerlei leningen die goed passen bij jouw leendoel. A-Krediet zoekt als onafhankelijke tussenpartij voor jou dan de meest voordelige lening tegen de beste voorwaarden uit.

De beste lening voor jouw leendoel

Elke lening stemmen we nauwkeurig af op het leendoel. Ofwel, we zorgen ervoor dat je lening nooit langer doorloopt dan de levensduur van het leendoel waar je voor leent. Wil je bijvoorbeeld geld lenen voor een auto ter waarde van € 15.000 waar je 5 jaar in wilt rijden? Sluit dan ook een lening af met een looptijd van 5 jaar (60 maanden). Zo voorkom je dat je de autolening nog moet afbetalen terwijl je misschien alweer toe bent aan een nieuwe auto.

Besparen op je huidige lening

Wil je je lening oversluiten? Of wil je weten welke voordelen het oversluiten van jouw lening met zich meebrengt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De rente staat met 6,5% momenteel historisch laag: grote kans dat als jouw lening vóór 2017 afgesloten is, je deze nu kunt oversluiten tegen een veel lagere rente. Zo kun je per maand zelfs honderden euro’s besparen.

Omdat wij samenwerken met bijna alle erkende Nederlandse kredietvertrekkers, hebben we bovendien een flink netwerk waarin we voor jou op zoek kunnen naar een lening met de meest voordelige voorwaarden. Ook weten wat je kunt besparen? We geven je graag advies over het oversluiten van je lening, ínclusief de vorm en de looptijd. Vergelijk de rente en bekijk of jij kunt besparen door je lening over te sluiten.

 • Minder betalen voor één lening
 • Lening is eerder afgelost
 • Oversluiten is gratis

Betrouwbaar geld lenen

Het aanbod van kredietverstrekkers in Nederland is groot. Welke van deze aanbieders kan je écht vertrouwen? De Autoriteit Financiële Markten (AFM) ziet er op toe dat de wetgeving en leennormen worden nageleefd. Op de website van de AFM kan je bekijken of je te maken hebt met een betrouwbare kredietverstrekker.

A-Krediet is aangesloten bij de AFM en doet enkel zaken met aanbieders die ook onder het toezicht van de AFM vallen. Zo weet je dat als je een lening aanvraagt bij A-Krediet dit veilig en vertrouwd is.

Geld lenen bij A-Krediet

Meest populaire leenvormen

De meest populaire leenproducten zijn de Persoonlijke Lening en het Doorlopend Krediet. De Persoonlijke Lening is er al vanaf 6,5% rente: je leent een bepaald bedrag dat je in een afgesproken aantal maanden weer aflost. Een Doorlopend Krediet werkt net weer wat anders: hierbij spreek je een bedrag af waarbinnen je voor een bepaalde tijd onbeperkt mag lenen en aflossen. Zo heb je altijd geld achter de hand (tijdens bijvoorbeeld een verbouwing).

Voordelen voor huiseigenaren

Heb je een eigen huis en wil je geld lenen? Dan kunnen we je bij verschillende leenvormen rentevoordeel aanbieden! Zoek je bijvoorbeeld het geld voor een kleine verbouwing zoals een deel van je badkamer, en twijfel je over een lening of een tweede hypotheek?

Dan is een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet vaak goedkoper! Het loopt namelijk minder lang dan de gemiddelde hypotheek, én je huis is niet het onderpand. Of twijfel je tussen verhuizen of verbouwen? Als je huidige huis wel de mogelijkheden biedt om er je droomhuis van te maken, is dat vaak de goedkoopste optie. Verhuizen líjkt misschien goedkoper, maar er komen altijd meer kosten bij kijken dan je denkt: niet alleen verf, nieuwe vloeren en gordijnen, maar ook notariskosten en bijvoorbeeld kosten koper.

In sommige gevallen kan een verbouwing waarde toevoegen aan je huis. Wordt het inderdaad een verbouwing? Dan zoeken wij voor jou de voordeligste lening uit. Dat kunnen we trouwens ook doen als je je huidige huis wilt verduurzamen. Met zonnepanelen of een warmtepomp. Ook hierbij kan een lening uitkomst bieden, zodat je een verduurzamingsslag kunt slaan waarmee je in de toekomst juist veel geld bespaart.

Zo vraag je een lening aan

In slechts 4 eenvoudige stappen van aanvraag tot lening

Stap 1

Vergelijk en kies. Lees je online goed in en vergelijk. Kijk op onze website welke leenvorm bij jou en je persoonlijke situatie past en bereken met onze handige rekentools je maximale lening of besparing.

Stap 2

Offerte aanvragen. Heb je een idee van je wensen en mogelijkheden? Vraag dan eenvoudig via onze website een gratis, vrijblijvende offerte aan. Zo zit je helemaal nergens aan vast, maar weet je toch snel wat voor jou de meest voordelige lening tegen de meest gunstige voorwaarde is.

Stap 3

Persoonlijke voorstel. Vaak ontvang je al binnen één werkdag een persoonlijk rente voorstel op maat, inclusief de beste voorwaarden en de scherpste rente natuurlijk.

Stap 4

Akkoord. Is ons voorstel naar wens? Dan bevestig je dit digitaal. Nadat je eventueel aanvullende documenten hebt aangeleverd regelen wij dat de bank jouw aanvraag rond maakt en uitbetaald. Vaak heb je binnen twee werkdagen het leenbedrag op je rekening.

Voor elke wens een lening

En een leenproduct wat aansluit bij het doel van de lening

Persoonlijke Lening

6,5%

Zekerheid en weten waar je aan toe bent.


 • Vaste lage rente vanaf 6,5%
 • Vanaf € 10.000 tot € 150.000
 • Looptijd 12 mnd – 180 mnd
 • Vaste aflossing per maand
 • Aanvragen tot 72 jaar
 • Seniorenlening tot 78 jaar

Doorlopend Krediet

9,5%

Altijd extra middelen tot je beschikking.


 • Variabele rente vanaf 9,5%
 • Vanaf € 10.000 tot € 75.000
 • Variabele looptijd
 • Afgelost bedrag weer opnemen
 • Goedkoper als roodstaan
 • Aanvragen tot 65 jaar

Veelgestelde vragen

Een handig overzicht van onze veel gestelde vragen

Bereken je mogelijkheden

Je wilt weten hoeveel je kunt lenen? Daar kunnen we je bij helpen. We hebben onder meer een handige rekentool beschikbaar waarbij je globaal kunt berekenen wat jouw maximale leenbedrag zou zijn.

Wat je precies maximaal kunt lenen, hangt af van een aantal factoren. Je burgerlijke staat, bijvoorbeeld. Ben je getrouwd of alleenstaand? En je woning: huur je, of heb je je eigen koopwoning? Ook kijken we natuurlijk naar je netto inkomsten, en naar je woonlasten. De rode draad is voor ons het verstrekken van financieel verantwoorde leningen. Ofwel, we lenen je nooit meer dan je op verantwoorde wijze kunt terugbetalen. Voordelig en zonder zorgen!

Aan jouw maximale lening hangt ook een leenvorm: zoek je een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening? Ofwel: zoek je een leenvorm waarbij je gedurende een bepaalde looptijd onbeperkt geld op kunt nemen en weer aflossen uit een maximaal afgesproken leenbedrag? Of wil je in één keer het leenbedrag op je rekening hebben staan? Voor beide leenvormen gelden andere voorwaarden en looptijden.

Bereken je maximale lening

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Bereken direct jouw maximale lening.Offerte aanvragen

Waar leen jij voor?

We hebben voor alle leendoelen een passende lening!

Geld lenen voor een auto

Autolening

Vaak onmisbaar maar ook een flinke uitgave. Heb je het geld voor een nieuwe auto niet op je rekening? Dan kan een Persoonlijke Lening uitkomst bieden.

Geld lenen voor een keuken

Keuken

Wat de situatie ook is, een keuken aanschaffen kost vaak flink wat geld. Gelukkig kun je voor je nieuwe keuken bij ons een voordelige lening afsluiten!

Geld lenen voor een verbouwing

Verbouwing

Een verbouwing, aanbouw of renovatie vergroot je woongemak én verhoogt de waarde van je huis. Voor elke verbouwing hebben wij een slimme lening.

1192 klant beoordelingen

En we scoren gemiddeld een 9,6 / 10 op klantenvertellen.nl

Vlot verloop, goede opvolging.

Snel en vlot verloop. Zeer regelmatig telefonische opvolging om na te gaan of alles begrepen is, of er nog extra zaken nodig zijn. Persoonlijke aanpak voelde heel goed.

Geweldig!

Je wordt snel geholpen en je wordt goed begeleid wat er nodig is. Echt een top bedrijf.

Ik ben zeer snel en daadkrachtig geholpen.

Mevrouw Bons heeft mij goed op de hoogte gehouden en toonde behulpzaamheid en betrokkenheid bij mijn case.

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.