Geld lenen doe je niet zo maar. Een financiële verplichting is tenslotte best een grote verantwoordelijkheid. Dat moet gewoon goed gebeuren. Dus wil je bij het afsluiten van een lening dus zeker weten dat je tekent bij een transparante, eerlijke en toegankelijke partij. Een partij die je duidelijk uitlegt wat je kunt verwachten, en er voor zorgt dat je het best mogelijk leenvoorstel ontvangt. Een partij zoals wij!

Geld lenen bij A-Krediet betekent:

  • Geen kleine lettertjes: alles wordt open en duidelijk met je gecommuniceerd
  • Nooit last van aantrekkelijke instaprentes die later onverwacht verhogen
  • Geen onnodige kosten voor overbodige verzekeringen
  • Precies weten wat je te wachten staat door de heldere informatie
  • Geholpen en ontzorgd worden door onze betrokken, integere leenexperts

Vanwege onze samenwerkingen met vrijwel alle gerenommeerde kredietverstrekkers kun je er op vertrouwen dat geld lenen via A-Krediet de juiste keuze is. Dit wordt onderschreven in de talloze positieve ervaringen van onze klanten die worden achtergelaten op deze website. En daar zijn we trots op!

  • Begin hier je aanvraag

Hoeveel geld kan ik lenen?

Om erachter te komen hoeveel je kunt lenen én daarbij besparen, hebben wij een aantal handige rekenmodules voor je op onze website gezet. Daarnaast kun je altijd gebruik maken van onze leningadviesmodules voor een berekening:

Geld lenen bij A-Krediet in 3 simpele stappen:

Stap 1: Bepaal je leenbedrag

Jíj bepaalt welke leenvorm je graag zou willen (zoals een persoonlijk krediet of financial lease), hoeveel je wilt lenen en hoeveel je daarvan per maand wil afbetalen.

Stap 2: Vul je gegevens in

Je vult het aanvraagformulier voor de lening verder in en verstuurt deze via onze site. Op basis van je gegevens gaan wij aan de slag: we zoeken bij jouw wensen en situatie de beste voorwaarden en scherpste rente op. Vervolgens maken wij een offerte en versturen deze naar je via e-mail én post.

Stap 3: Onderteken je offerte en stuur deze in!

Heb je onze offerte ontvangen en is deze naar wens? Dan kun je deze ondertekenen en via de post aan ons terug sturen. Daarna regelen wij voor jou de rest.

Simpel, veilig en vertrouwd geld lenen doet je bij ons in slechts 3 stappen!