Let op! Geld lenen kost geld.

Maximale lening

Benieuwd hoeveel geld jij maximaal kan lenen bij A-Krediet? Bereken zelf snel en eenvoudig een goede indicatie van jouw mogelijkheden!

Maximale lening

Geld lenen met extra lage rente

Je weet wat je wensen zijn, je wilt bijvoorbeeld geld lenen voor een nieuwe auto, beginnen met de verbouwing of een nieuwe keuken aanschaffen, maar is dat financieel ook haalbaar? Daar kunnen we je bij helpen. Bereken met de handige rekentool op deze pagina eenvoudig wat globaal jouw maximale lening is.

Dit berekenen we op basis van jouw persoonlijke situatie. Naast de inkomsten wordt er ook gekeken naar je burgerlijke staat, of je kinderen hebt en je huidige woonsituatie.Deze berekeningen zijn gebaseerd op de VFN-normen zodat jij altijd een goede en accurate indicatie krijgt wat jouw mogelijkheden zijn.

Bereken je mogelijkheden

Zo weet je direct de hoogte van jouw maximale lening.

Bereken je maximale lening

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Bereken direct jouw maximale lening.Offerte aanvragen

Hoe komt deze berekening tot stand?

Onze kredietverstrekkers zijn allen lid van de VFN (Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland). Een doel wat de VFN nastreeft is het bevorderen van bewust lenen en het in stand houden van een gezonde leenmarkt. Dit doen zij onder meer door een duidelijke richtlijn op te geven wat er maximaal geleend mag worden. Dit is de zogenaamde VFN-norm. Middels deze VFN-norm zorgen zij ervoor dat kredietverstrekking verantwoord is. De norm houdt onder andere rekening met je inkomen, woonlast, woningtype en gezinssamenstelling. Hierdoor krijg je een goede eerste indicatie wat je maximale lening is. De kredietverstrekker bekijkt in jouw specifieke situatie wat je maximaal kan lenen. Dit doen zij aan de hand van jouw leningaanvraag.

Kwaliteit gewaarborgd

Onze deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit is gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs, kortweg de NVF. De NVF hanteert een gedragscode die haar leden ondertekenen. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven dat een NVF-lid naar eer en geweten handelt, het belang van een cliënt boven dat van zichzelf stelt en dat uitgaande informatie, adviezen of reclameuitingen nooit misleidend of onjuist zijn. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID en zijn wij in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) waardoor wij mogen adviseren en bemiddelen in diverse financiële diensten. Bekijk hier onze vergunning.

1192 klant beoordelingen

En we scoren gemiddeld een 9,6 / 10 op klantenvertellen.nl

Vlot verloop, goede opvolging.

Snel en vlot verloop. Zeer regelmatig telefonische opvolging om na te gaan of alles begrepen is, of er nog extra zaken nodig zijn. Persoonlijke aanpak voelde heel goed.

Geweldig!

Je wordt snel geholpen en je wordt goed begeleid wat er nodig is. Echt een top bedrijf.

Ik ben zeer snel en daadkrachtig geholpen.

Mevrouw Bons heeft mij goed op de hoogte gehouden en toonde behulpzaamheid en betrokkenheid bij mijn case.

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.