Vrijblijvend voorstel aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend rentevoorstel. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag om de beste rente en voorwaarden voor je te bedingen. Vervolgens bespreken wij samen jouw mogelijkheden. De offerte voor je lening ontvang je eenvoudig per e-mail of per post. Nadat wij de stukken van je retour hebben ontvangen is de lening binnen 2 werkdagen uitbetaald.

Wat gebeurt er als ik op “Offerte aanvragen” klik?

  • Jouw aanvraag wordt verstuurd en door onze ervaren kredietadviseurs in behandeling genomen.
  • Indien nodig kan je gelijk benodigde documenten uploaden om de uitbetaling van jouw aanvraag te versnellen.
  • Op werkdagen worden aanvragen dezelfde dag behandeld, aanvragen in het weekend worden maandag behandeld.

Jouw lening aanvraag bij A-Krediet

Zodra jij hierboven op “offerte aanvragen” klikt worden de gegevens voor jouw lening aanvraag verstuurd. Onze ervaren kredietadviseurs nemen jou aanvraag vervolgens zo snel mogelijk in behandeling. Op werkdagen gebeurt dit vaak diezelfde dag, lening aanvragen die in het weekend worden ingediend behandelen we de eerst volgende werkdag. Dit houdt in dat de kredietadviseur allereerst gaat kijken of jij op basis van jouw gegevens en jouw persoonlijke financiële situatie in aanmerking komt voor een lening. Zo wordt er bijvoorbeeld getoetst of jij geen negatieve BKR-registratie hebt die een lening in de weg staat en of jij op basis van jouw inkomsten en je vaste lasten een lening kan dragen.

Kom jij in aanmerking voor een geld lening? Dan gaan onze kredietadviseurs bereken hoeveel jij kan lenen om zo te bepalen of jij het door jou gewenste leenbedrag kunt lenen. Hierbij vergelijken wij voor jou alle producten, voorwaarden en rentes wat onze samenwerkende kredietverstrekkers kunnen aanbieden. De met ons samenwerkende kredietaanbieders zijn onder andere Defam, Nationale Nederlanden, Interbank, Qander Consumer Finance, De Nederlandse Voorschotbank, Santander, Intermediaire Voorschotbank en BNP Paribas Personal Finance. Uit alle mogelijkheden selecteren wij voor jou de meest gunstige aanbieding. We bedingen onder andere een zo voordelig mogelijke rente en natuurlijk de beste voorwaarden. Zo betaal je nooit meer dan nodig.

De scherpste rente en de beste voorwaarden verwerken wij in een voorstel op maat. Dit voorstel ontvang jij via de e-mail. Zodra jij het getekende voorstel, samen met jouw gegevens, retourneert regelen wij de verdere afhandeling. Als alles in orde is zal de bank jouw lening vaak binnen 2 werkdagen uitbetalen.