Lening aanvragen bij dé expert in online lenen

Lening aanvragen bij dé expert in online lenen

Geld lenen tegen de historisch lage rente vanaf 3,4%

Lening aanvragen

Als dé expert in online lenen helpen we je graag verder in je zoektocht naar een voordelige lening. We hebben voor alle leendoelen een lening op maat, voor een verbouwing of een auto bijvoorbeeld. We werken samen met praktisch alle erkende kredietverstrekkers en zijn hierin 100% onafhankelijk. Zo kunnen we je altijd de scherpste rente aanbieden, en betaal jij nooit teveel voor je lening. Een lening aanvragen bij A-Krediet betekent een lening die altijd aansluit op jouw inkomsten en uitgaven en is daardoor altijd verantwoord. Dankzij onze online werkwijze sluit je een lening ook nog eens razendsnel af, zonder gedoe. Dát is geld lenen bij A-Krediet.

Online lening aanvragen

Wil je een lening aanvragen? Of eerst uitzoeken wat jouw mogelijkheden en bijbehorende kosten (plus voordelen!) zijn? Dan is A-Krediet de expert die je zoekt. We maken ons al ruim 14 jaar hard voor verantwoord en veilig geld lenen, mét de beste voorwaarden! Niet alleen kun je bij ons online geld lenen via een transparant en razendsnel proces, maar je kunt ook profiteren van de historisch lage rente: al vanaf 3,4%! Dus of je nu een Doorlopend Krediet zoekt of juist een Persoonlijke Lening, we geven je graag een vrijblijvend advies.

Betrouwbare partners

Vanwege onze samenwerking met vrijwel alle gerenommeerde kredietverstrekkers kun je er op vertrouwen dat geld lenen via A-Krediet de juiste verantwoorde keuze is. Dankzij een jarenlange samenwerking zijn wij in staat voor jouw het laagste rentepercentage tegen de bestet voorwaarden te bedingen. Dit wordt onderschreven in de honderden positieve reviews van onze klanten die worden achtergelaten bij onze partner Klantenvertellen. En daar zijn we trots op!

Defam
Interbank
Qander Consumer Finance
Nationale Nederlanden
BNP Paribas Personal Finance
Defam Premium

Zo werkt het

1. Wij staan voor verantwoord geld lenen

Een lening afsluiten is niet niks. Het is daarom belangrijk dat je dit verantwoord doet. Lees je dus goed in op onze website, zodat je precies weet wat een lening inhoud. Weet jij vervolgens precies wat je wil? Jij weet waar je graag geld voor wilt lenen: een auto bijvoorbeeld, of een verbouwing. En je weet ook hoeveel je precies wilt lenen. Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Je klikt daarvoor op de knop ‘Offerte aanvragen’ in het hoofdmenu.

2. Vul jouw gegevens in en vraag online een vrijblijvende offerte aan

Op het offerte formulier geef je aan hoeveel je wilt lenen, wat het doel is van je lening (die auto dus, wellicht) en je gewenste productvorm: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Wil je weten welke lening het meest geschikt is voor jouw leendoel? Kijk eens onder de menuknop ‘Geld lenen’ bij de uitleg van onze verschillende leenvormen. Hierna volgen nog wat persoonlijke gegevens en vragen over je inkomsten en woonsituatie. Vervolgens stuur je je aanvraag online in.

Offerte aanvragen

3. Jouw aanvraag wordt direct in behandeling genomen

Op werkdagen wordt jouw aanvraag direct in behandeling genomen. Onze adviseurs kijken op basis van jouw gegevens en je financiële sitautie of je in aanmerking komt voor de door jou gewenste lening. Ook checken we bijvoorbeeld of je geen negatieve BKR-registratie hebt die een lening in de weg kan staan.

 • Altijd de laagste rente
 • De beste voorwaarden
 • Veilig en vertrouwd

4. Vaak ontvang je al binnen 24 uur een voordelig aanbod tegen de scherpste rente met natuurlijk de beste voorwaarden!

Dit voorstel staat voor jou klaar in je persoonlijke beveiligde omgeving. Hier kan je jouw persoonlijke aanbod inzien en ondertekenen. Ook kan je hier alle benodigde documenten aanleveren. Zijn alle documenten in goede orde ontvangen? Dan handelen wij het laatste stukje regelwerk voor je af.

Onze leenproducten

Persoonlijke Lening


 • Duidelijke afspraken zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan
 • Vastigheid met een vast leenbedrag tegen een vaste rente met een vaste looptijd
 • Sluit je af tegen de historisch lage rente van 3,6%
 • Gedurende de looptijd kan je altijd tussentijds boetevrij aflossen

Doorlopend Krediet


 • Vergelijkbaar met rood staan op je bankrekening, alleen vele malen goedkoper en flexibeler
 • Sluit je af tegen de variabele lage rente van 4,5%
 • Binnen het afgesproken leenbedrag kan je het bedrag wat je hebt afgelost altijd weer opnemen
 • Rente betaal je alleen over het bedrag wat je al hebt opgenomen

Geld lenen bij A-Krediet

Zoals jij het wil

Een persoonlijk gesprek, via de telefoon of toch liever via e-mail? Dat is bij ons allemaal mogelijk. Jíj kiest wat voor jou het beste uitkomt.

Persoonlijke service

Lenen is voor iedereen anders en bij elke persoonlijke situatie past een ander advies. Daarom geven wij 100% van onze klanten advies op maat.

100% onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk en zitten niet vast aan verplichte partners. Zo kunnen we jou altijd objectieve adviezen geven.

De laagste rente

Door onze samenwerking met vrijwel alle erkende kredietverstrekkers vrijwel altijd de laagste rente en de beste voorwaarden bieden.

Online werkwijze

Dankzij onze online werkwijze zijn wij in staaat om snel te handelen. Een offerte heb je vaak al binnen 24u en een uitbetaling binnen 2 werkdagen.

Ruim 14 jaar ervaring

We hebben de afgelopen 14 jaar duizenden klanten geholpen aan goedkope(re), veilige en vertrouwde lening, met veel plezier.

Verantwoord lenen

Alle informatie die we verstrekken altijd actueel, helder en goed toegankelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Tevreden klanten

Talloze klanten hebben de laatste jaren een positieve review achter gelaten. Tevreden klanten zijn voor ons het grootste compliment!

Al 1069 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Geweldig”

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig
“Top service”

Binnen 24 uur alles voor elkaar. Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven.

Top service
“Super”

Goede ervaring mee en altijd heel behulpzaam en de medewerkers geven je altijd een heel fijn gevoel door ook even een praatje pot te hebben met je.

Super
“Top service!”

Altijd goed te woord gestaan, meedenkend en klantgericht. Erg fijn contact met Jeroen van A-krediet.

Top service!

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7