Beoordelingen A-Krediet

9,0
475 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,8
  • Kwaliteit 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,2
  • Kennis & vakmanschap 8,9
  • Snelheid 9,0
  • Betrouwbaarheid 9,0
  • Communicatie 9,1
  • Medewerkers 9,2
  • Gemak van de website 9,0
Natalia uit Amsterdam
16 augustus 2017
9,0
Kwaliteit: 9,0
Klantvriendelijkheid: 9,0
Kennis & vakmanschap: 9,0
Snelheid: 9,0
Betrouwbaarheid: 9,0
Communicatie: 9,0
Medewerkers: 9,0
Gemak van de website: n.v.t.
Aanbeveling: ja
Opmerking: Het totale oordeel geef ik een 9,5 , zodat het ruimte biedt tot verbetering :).
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit, klantvriendelijkheid en kennis & vakmanschap van Jeroen Venema.
Hij houdt zich aan de gemaakte afspraken, als hij zegt dat hij terugbelt, gebeurt het ook.
Ik ben super tevreden met de afhandeling en met de communicatie. Een dikke pluim voor de fijne medewerker in jullie midden!
berkan uit Winterswijk
15 augustus 2017
9,8
Kwaliteit: 10,0
Klantvriendelijkheid: 10,0
Kennis & vakmanschap: 9,0
Snelheid: 9,0
Betrouwbaarheid: 10,0
Communicatie: 10,0
Medewerkers: 10,0
Gemak van de website: 10,0
Aanbeveling: ja
Opmerking: Perfecte communicatie
Eelco uit hoogvliet
13 augustus 2017
8,1
Kwaliteit: 8,0
Klantvriendelijkheid: 9,0
Kennis & vakmanschap: 7,0
Snelheid: 7,0
Betrouwbaarheid: 8,0
Communicatie: 9,0
Medewerkers: 9,0
Gemak van de website: 8,0
Aanbeveling: ja
Opmerking: prima service
Rene uit Assen
10 augustus 2017
10,0
Kwaliteit: 10,0
Klantvriendelijkheid: 10,0
Kennis & vakmanschap: 10,0
Snelheid: 10,0
Betrouwbaarheid: 10,0
Communicatie: 10,0
Medewerkers: 10,0
Gemak van de website: n.v.t.
Aanbeveling: ja
Opmerking:
Leo uit Arnhem
10 augustus 2017
9,3
Kwaliteit: 9,0
Klantvriendelijkheid: 9,0
Kennis & vakmanschap: 9,0
Snelheid: 9,0
Betrouwbaarheid: 9,0
Communicatie: 10,0
Medewerkers: 10,0
Gemak van de website: 10,0
Aanbeveling: ja
Opmerking: Het aanvraagde krediet bij interbank kwam helaas later dan verwacht; om opheldering wordt gevraagd
Anoniem uit Beuningen
9 augustus 2017
9,9
Kwaliteit: 10,0
Klantvriendelijkheid: 10,0
Kennis & vakmanschap: 10,0
Snelheid: 9,0
Betrouwbaarheid: 10,0
Communicatie: 10,0
Medewerkers: 10,0
Gemak van de website: 10,0
Aanbeveling: ja
Opmerking: Echt een aanrader.
Wij zijn super tevreden over hoe wij zijn geholpen,de klantvriendelijkheid ,de kennis en de wijze van communicatie is echt geweldig.
Wij zijn geholpen door Jeroen Venema die alles op alles zet om het voor elkaar te krijgen,en denkt met je mee op een menselijke manier en dat is zeer prettig. Dus in de toekomst zullen wij zeker nog gebruik maken van A-krediet top.
Joël uit Roosendaal
8 augustus 2017
9,2
Kwaliteit: 9,0
Klantvriendelijkheid: 10,0
Kennis & vakmanschap: 9,0
Snelheid: 9,0
Betrouwbaarheid: 9,0
Communicatie: 9,0
Medewerkers: 10,0
Gemak van de website: 9,0
Aanbeveling: ja
Opmerking:
Bart uit Bergen op zoom
7 augustus 2017
9,9
Kwaliteit: 10,0
Klantvriendelijkheid: 10,0
Kennis & vakmanschap: 10,0
Snelheid: 10,0
Betrouwbaarheid: 10,0
Communicatie: 10,0
Medewerkers: 10,0
Gemak van de website: 9,0
Aanbeveling: ja
Opmerking: Uitstekende service en goed en snel geholpen
Anoniem
7 augustus 2017
10,0
Kwaliteit: 10,0
Klantvriendelijkheid: 10,0
Kennis & vakmanschap: 10,0
Snelheid: 10,0
Betrouwbaarheid: 10,0
Communicatie: 10,0
Medewerkers: 10,0
Gemak van de website: n.v.t.
Aanbeveling: ja
Opmerking:
Mieszko uit Amsterdam
2 augustus 2017
8,3
Kwaliteit: 7,0
Klantvriendelijkheid: 9,0
Kennis & vakmanschap: 8,0
Snelheid: 9,0
Betrouwbaarheid: 7,0
Communicatie: 9,0
Medewerkers: 9,0
Gemak van de website: 8,0
Aanbeveling: ja
Opmerking: Bepaalde kenmerken dienen zich nog te bewijzen tijdens de looptijd van de lening vandaar de iets lagere beoordeling maar ik verwacht enkel zeer tevreden klant te blijven