Let op! Geld lenen kost geld!

Honderden beoordelingen van tevreden klanten over ons en onze dienstverlening

891 klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Wij zijn trots op onze persoonlijke en betrouwbare manier van werken. Dat onze klanten dit ook waarderen wordt onderschreven in de honderden positieve reviews van tevreden klanten op Klantenvertellen.nl.

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daarom vragen we onze klanten om onze dienstverlening te beoordelen bij onze partner Klantenvertellen. Deze reviews houden ons scherp en bieden ons de kans om waar nodig te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Prima service. Gewoon aardige mensen aan de lijn. Geen ellendige wachttijden. De website vind ik geweldig. In 3 dagen was de lening rond.
Mijn ervaring met jullie Dilan is mij uitermate goed bevallen. Na een afwijzing bij een andere partij kwam Dilan met een goed overwogen advies. Tevens de snelheid van het afhandelen is mij ontzettend goed bevallen, daar ik niet bekend sta om mijn geduld.
Onwijs goede en snelle service. Binnen een paar dagen was het geregeld. We konden zelfs gewoon lenen terwijl we een grote lening hadden bij een andere bank. Deze ook meteen overgezet naar A-krediet! + lage rente!
Ik ben heel blij met hoe alles gegaan is. Super snel en zeer goed en duidelijk contact gehad. Het was wel wat papier werk maar evenzogoed was het zo rond.
Ik ben al een tijdje klant en elke keer als ik bel wordt ik netjes behandelt. Fijne mensen om mee te werken een goede service. Echt klant gericht.
Was alles duidelijk betreft informatie over lening. En ook alles snel geregeld! Gewoon top organisatie!
A-Krediet bedankt voor de goede en professionele service waar andere maatschappijen stoppen gaan jullie verder een krediet op maat en ook nog eens zeer snel geregeld
Nicky, Venlo
Ik ben uitstekend geholpen, er werd goed doorgevraagd naar mijn situatie tevens vond ik de uitleg op mijn vragen ook erg helder mijn dank hiervoor.
Romano, Den Haag
Voor mijn man en ik was het lastig om door lopende leningen nog iets bij te lenen. Toch is er alles aan gedaan om ons te helpen en het is gelukt! Onwijs goede en snelle service, dagelijks contact gehad en het geld stond snel op de rekening. Zeker een aanrader! Bij mijn eigen bank was dit niet mogelijk geweest.
Anne, Gorinchem

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening

KredietbedragMaandtermijnDebetrenteJKPDuur overeenkomstTotale kostenOfferte
75.0007503,83,890.030Aanvragen
50.0005003,83,860.020Aanvragen
25.0002513,93,930.150Aanvragen
15.0001544,44,418.513Aanvragen
10.0001116,06,013.272Aanvragen
5.000576,66,66.816Aanvragen

De gegevens in onze rentetabellen zijn indicaties waarbij wij uitgaan van de laagst mogelijk rente die wij kunnen bieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke situatie, en kan afwijken. De totale kosten van je lening zijn afhankelijk van het leenbedrag, de rente, de looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) geeft de werkelijke kostprijs (rente) per product weer. De minimale looptijd van een lening is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 3,8% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar. Bijvoorbeeld: de totale prijs van een Persoonlijke Lening van € 50.000 met een rente van 3,8% bedraagt € 55.837 op basis van een looptijd van 72 maanden en een maandtermijn van € 776.