Bijna duizend beoordelingen van tevreden klanten over ons en onze dienstverlening

891 klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Wij zijn trots op onze persoonlijke en betrouwbare manier van werken. Dat onze klanten dit ook waarderen wordt onderschreven in de honderden positieve reviews van tevreden klanten op Klantenvertellen.nl.

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daarom vragen we onze klanten om onze dienstverlening te beoordelen bij onze partner Klantenvertellen. Deze reviews houden ons scherp en bieden ons de kans om waar nodig te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

A-Krediet bedankt voor de goede en professionele service waar andere maatschappijen stoppen gaan jullie verder een krediet op maat en ook nog eens zeer snel geregeld
Nicky, Venlo
Ik ben uitstekend geholpen, er werd goed doorgevraagd naar mijn situatie tevens vond ik de uitleg op mijn vragen ook erg helder mijn dank hiervoor.
Romano, Den Haag
Voor mijn man en ik was het lastig om door lopende leningen nog iets bij te lenen. Toch is er alles aan gedaan om ons te helpen en het is gelukt! Onwijs goede en snelle service, dagelijks contact gehad en het geld stond snel op de rekening. Zeker een aanrader! Bij mijn eigen bank was dit niet mogelijk geweest.
Anne, Gorinchem

991 tevreden klanten geven ons een 9,2

"Super"

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super

"Geweldig"

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig

"Super snelle service!"

Door een fantastische medewerker van A-Krediet de lening super snel afgesloten. Bedankt!!

Super snelle service!

"Top service"

Binnen 24 uur alles voor elkaar. Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven.

Top service

Rente vergelijken

Hieronder vind je een speciale tool waarmee je eenvoudig zelf de rentepercentages van diverse betrouwbare kredietverstrekkers kunt vergelijken. Stel, je bent op zoek naar een Persoonlijke Lening van 10.000 euro. Dat stel je dan hieronder in de tool in, waarna je direct kunt zien wat de actuele rentepercentages zijn bij aanbieders zoals Nationale Nederlanden en Defam. Handig!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,925130.150Offerte aanvragen
interbank3,925130.150Offerte aanvragen
nationale-nederlanden4,025230.290Offerte aanvragen
abn-amro4,225530.572Offerte aanvragen
bnp-paribas-personal-finance4,626031.141Offerte aanvragen
ing-bank5,126631.860Offerte aanvragen
qander5,226732.005Offerte aanvragen
  • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
  • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
  • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
  • De minimale rente is 3,6% en de wettelijke maximale rente is 14%.
  • Laatst gecontroleerd op 13 oktober 2020.