Let op! Geld lenen kost geld.

Verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing met de slimste verbouwingslening van Nederland.

Verbouwing

Verbouwing mét vaste maandlasten

Een derde slaapkamer bouwen, een grotere badkamer aanleggen, een extra verdieping toevoegen: een verbouwing, aanbouw of renovatie vergroot je woongemak én verhoogt misschien wel de waarde van je huis. Daarom wil je zo’n verbouwing zo slim mogelijk aanpakken: een kwalitatief uitstekend resultaat voor de meest aantrekkelijke prijs.

Dat betekent niet alleen de juiste aannemer of vakmensen uitzoeken, maar ook kiezen voor de beste financiering met uitstekende voorwaarden en de laagste rente. Onze leningspecialisten zoeken graag vrijblijvend voor jou de beste opties uit! We ontzorgen je zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is: de verbouwing.

Geld lenen voor je verbouwing/renovatie/kelder

Geld lenen voor een verbouwing, renovatie of bijvoorbeeld het laten aanleggen van een kelder komt heel veel voor. Het verbetert je woongemak, zorgt er misschien wel voor dat je veel meer opslagruimte krijgt, én kan waarde toevoegen aan je huis. Afhankelijk van je plannen kan een renovatie dus een flink voordeel hebben. Het is slim om vooraf bij een expert na te vragen wat de aanpassingen voor invloed zullen hebben op de waarde van je woning. Als de waarde méér stijgt dan het bedrag dat je wilt investeren, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Een Persoonlijke Lening is regelmatig een goede manier om zo’n woonverbetering te financieren, omdat de rente relatief laag is en fiscaal aftrekbaar is. (Als het gaat om je eigen koophuis, niet bij het aanpassen van een huurwoning.) Hieronder lees je meer over de mogelijkheden bij A-Krediet!

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,5%
Maandbedrag€ 565
Looptijd120 mnd

De goedkoopste verbouwing lening van Nederland.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,5%.

Eenvoudig een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaringen weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak binnen één werkdag al reactie op je aanvraag.

Meestal beschik je binnen 2 dagen al over het geld op je rekening!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor lening voor een aanbouw of uitbouw?

Nog dit seizoen die aanbouw rond hebben? Binnenkort al het gemak ondervinden van die extra ruimte? Dat regelen we voor je. Stuur ons wat basisinformatie op over je financiële situatie en het bedrag dat je wilt lenen, dan gaan onze experts voor je aan de slag. Ze leggen jouw aanvraag voor aan verschillende banken en kiezen vervolgens de meest voordelige optie met de laagste rente plus de beste voorwaarden voor je uit. Dit voorstel ontvang je vrijblijvend binnen enkele werkdagen, zodat je snel de knoop kunt doorhakken. Zónder lastig uitzoekwerk of een grote tijdsinvestering. In ons financieringsaanbod leggen we ook uit welke leenvorm voor jouw wensen het meest geschikt zou zijn.

Meestal is dat bij een aanbouw een Persoonlijke Lening. Zo’n Persoonlijke Lening heeft namelijk een vaste rente, maandtermijn en looptijd; dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Maar een Doorlopend Krediet kan bij een omvangrijke verbouwing soms beter aansluiten: dan spreek je een soort ‘leenpotje’ af waarbij je binnen een maximaal leenbedrag onbeperkt geld mag opnemen en aflossen. Handig als je vooraf nog niet precies weet welke bedragen er bij de aanbouw of uitbouw komen kijken.

5 voordelen van een persoonlijke lening bij een verbouwing

  1. De rente en looptijd liggen altijd vast: zo weet je precies waar je aan toe bent
  2. De looptijd is veel korter dan bij een hypotheek, én je kunt boetevrij extra aflossen
  3. Je ontvangt het leenbedrag in één keer op je rekening, vaak al na 2 werkdagen
  4. Je kunt exact het bedrag lenen dat je nodig hebt voor je verbouwing, renovatie of bijvoorbeeld kelder
  5. Bij A-Krediet leen je niet alleen veilig en verantwoord, maar ook enorm voordelig!

Een paar handige tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor je verbouwing.

Denk goed na over je budget

Probeer ook zeker nog wat af te dingen en houd rekening in je budget met onvoorziene kosten. Hoe meer je vooraf hebt uitgezocht en vastgelegd, hoe minder problemen of onvoorziene kosten er achteraf kunnen ontstaan. Betaal ook nooit het hele bedrag vooraf, maar spreek af dat een bepaald deel pas volgt nadat alles volledig naar tevredenheid is afgerond.

Wil je de hele verbouwing financieren of een deel?

Weet je al wat je verbouwing je (ongeveer) gaat kosten? En wil je dit betalen met een lening, of bijvoorbeeld gedeeltelijk, omdat je wat spaargeld achter de hand wilt houden? Dan kun je voordelig een lening afsluiten via A-Krediet. Onze adviseurs zoeken voor jou de beste lening op tegen de meest voordelige voorwaarden. Vraag snel een gratis offerte aan!

Vraag meerdere offertes op

Ga je zelf klussen, of laat je de verbouwing door een aannemer uitvoeren? Als je de werkzaamheden uitbesteedt, is het verstandig meerdere offertes op te vragen bij verschillende aanbieders. Zo weet je wat je aanbouw of renovatie ongeveer zal kosten, kun je voor de beste voorwaarden kiezen en ga je niet zomaar over je budget heen. Laat meteen vastleggen wat er in de afgesproken prijs zit, zoals verf of behang.

Voordelig lenen én de beste service!

Om je te helpen bij het vinden van een geschikte lening voor je aanbouw, vind je in ons hoofdmenu bij Berekenen en Verzekeren diverse rekentools: daarmee kun je zelf snel berekenen welke maandtermijn of looptijd bij je past. Wil je graag meer informatie over een lening of heb je een andere vraag? Bel ons op 0318 – 452 452 of vraag een offerte aan. Voordelig, transparant en probleemloos een lening afsluiten voor je aanbouw of uitbouw doe je bij A-Krediet!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.