Geld lenen voor een verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing

Met de slimste verbouwingslening van Nederland

Verbouwing mét vaste maandlasten

Een derde slaapkamer bouwen, een grotere badkamer aanleggen, een extra verdieping toevoegen: een verbouwing, aanbouw of renovatie vergroot je woongemak én verhoogt misschien wel de waarde van je huis. Daarom wil je zo’n verbouwing zo slim mogelijk aanpakken: een kwalitatief uitstekend resultaat voor de meest aantrekkelijke prijs. Dat betekent niet alleen de juiste aannemer of vakmensen uitzoeken, maar ook kiezen voor de beste financiering met uitstekende voorwaarden en de laagste rente. Onze leningspecialisten zoeken graag vrijblijvend voor jou de beste opties uit!

Geld lenen voor je verbouwing/renovatie/kelder

Geld lenen voor een verbouwing, renovatie of bijvoorbeeld het laten aanleggen van een kelder komt heel veel voor. Het verbetert je woongemak, zorgt er misschien wel voor dat je veel meer opslagruimte krijgt, én kan waarde toevoegen aan je huis. Afhankelijk van je plannen kan een renovatie dus een flink voordeel hebben. Het is slim om vooraf bij een expert na te vragen wat de aanpassingen voor invloed zullen hebben op de waarde van je woning. Als de waarde méér stijgt dan het bedrag dat je wilt investeren, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Een Persoonlijke Lening is regelmatig een goede manier om zo’n woonverbetering te financieren, omdat de rente relatief laag is en fiscaal aftrekbaar is. (Als het gaat om je eigen koophuis, niet bij het aanpassen van een huurwoning.) Hieronder lees je meer over de mogelijkheden bij A-Krediet!

Waarom lenen voor je verbouwing bij A-Krediet?

 • We zoeken altijd de meest veilige lening tegen de beste voorwaarden voor je uit
 • We bieden de laagste rente van Nederland aan: vanaf 3,4%
 • Al 1069 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2
 • Via onze website ontvang je binnen één dag een gratis offerte
 • Het leenbedrag staat vaak al met 2 werkdagen op je rekening

Wat voor lening voor een aanbouw of uitbouw?

Nog dit seizoen die aanbouw rond hebben? Binnenkort al het gemak ondervinden van die extra ruimte? Dat regelen we voor je. Stuur ons wat basisinformatie op over je financiële situatie en het bedrag dat je wilt lenen, dan gaan onze experts voor je aan de slag. Ze leggen jouw aanvraag voor aan verschillende banken en kiezen vervolgens de meest voordelige optie met de laagste rente plus de beste voorwaarden voor je uit. Dit voorstel ontvang je vrijblijvend binnen enkele werkdagen, zodat je snel de knoop kunt doorhakken. Zónder lastig uitzoekwerk of een grote tijdsinvestering. In ons financieringsaanbod leggen we ook uit welke leenvorm voor jouw wensen het meest geschikt zou zijn.

Meestal is dat bij een aanbouw een Persoonlijke Lening. Zo’n Persoonlijke Lening heeft namelijk een vaste rente, maandtermijn en looptijd; dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Maar een Doorlopend Krediet kan bij een omvangrijke verbouwing soms beter aansluiten: dan spreek je een soort ‘leenpotje’ af waarbij je binnen een maximaal leenbedrag onbeperkt geld mag opnemen en aflossen. Handig als je vooraf nog niet precies weet welke bedragen er bij de aanbouw of uitbouw komen kijken.

5 voordelen van een persoonlijke lening bij een verbouwing

 1. De rente en looptijd liggen altijd vast: zo weet je precies waar je aan toe bent
 2. De looptijd is veel korter dan bij een hypotheek, én je kunt boetevrij extra aflossen
 3. Je ontvangt het leenbedrag in één keer op je rekening, vaak al na 2 werkdagen
 4. Je kunt exact het bedrag lenen dat je nodig hebt voor je verbouwing, renovatie of bijvoorbeeld kelder
 5. Bij A-Krediet leen je niet alleen veilig en verantwoord, maar ook enorm voordelig!

Wederom top geholpen door Jeroen en Marc. Duidelijke uitleg en ze gaan net een stapje verder voor je.

We hielpen Jan met een lening voor de verbouwing

Tips bij geld lenen voor een verbouwing of woonverbetering

Geld lenen doe je vaak niet zomaar. Een financiële verplichting is een extra verantwoordelijkheid, dus je wilt zeker weten dat je een lening afsluit bij een betrouwbare aanbieder, tegen de beste voorwaarden, én met voldoende vooronderzoek.

Ga je zelf klussen, of laat je de verbouwing door een aannemer uitvoeren? Als je de werkzaamheden uitbesteedt, is het verstandig meerdere offertes op te vragen bij verschillende aanbieders. Zo weet je wat je aanbouw of renovatie ongeveer zal kosten, kun je voor de beste voorwaarden kiezen en ga je niet zomaar over je budget heen. Laat meteen vastleggen wat er in de afgesproken prijs zit, zoals verf of behang.

Probeer ook zeker nog wat af te dingen en houd rekening in je budget met onvoorziene kosten. Hoe meer je vooraf hebt uitgezocht en vastgelegd, hoe minder problemen of onvoorziene kosten er achteraf kunnen ontstaan. Betaal ook nooit het hele bedrag vooraf, maar spreek af dat een bepaald deel pas volgt nadat alles volledig naar tevredenheid is afgerond.

Weet je al wat je verbouwing je (ongeveer) gaat kosten? En wil je dit betalen met een lening, of bijvoorbeeld gedeeltelijk, omdat je wat spaargeld achter de hand wilt houden? Dan kun je voordelig een lening afsluiten via A-Krediet. Onze verbouwingsspecialisten zoeken voor jou de beste lening op tegen de meest voordelige voorwaarden. Vraag snel een gratis offerte aan!

Voordelig lenen én de beste service!

Om je te helpen bij het vinden van een geschikte lening voor je aanbouw, vind je in ons hoofdmenu bij Berekenen en Verzekeren diverse rekentools: daarmee kun je zelf snel berekenen welke maandtermijn of looptijd bij je past. Wil je graag meer informatie over een lening of heb je een andere vraag? Bel ons op 0318 – 452 452, vraag een offerte aan of vul het contactformulier in. Voordelig, transparant en probleemloos een lening afsluiten voor je aanbouw of uitbouw doe je bij A-Krediet!

Al 1069 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Top service”

Binnen 24 uur alles voor elkaar. Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven.

Top service
“Deskundig en accuraat”

Zeer prettig contact met adviseur. Steeds snelle reacties op vragen van de bank richting kredietnemer. Kan ik alleen maar aanbevelen

Deskundig en accuraat
“Geweldig”

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7