Let op! Geld lenen kost geld.

Huiseigenaren Lening

Ben je een trotse huiseigenaar met plannen voor een verbouwing? Met onze Huiseigenaren Lening profiteer je van een exclusief rentevoordeel!

Geld lenen doe je zelf online tegen de laagste rente van Nederland.

Ontdek de voordelen van onze Huiseigenaren Lening voor jouw verbouwingsplannen!

Ben je een trotse huiseigenaar met plannen voor een verbouwing? Bij A-Krediet hebben we goed nieuws voor je: met onze Huiseigenaren Lening profiteer je van een exclusief rentevoordeel! Deze speciale Persoonlijke Lening biedt huiseigenaren zoals jij een lagere rente, waardoor je kunt genieten van gunstigere voorwaarden en lagere maandelijkse aflossingen. Of het nu gaat om renovaties, woningverbeteringen of andere financiële doelen, onze lening biedt de flexibiliteit die je nodig hebt, tegen een tarief dat past bij jouw status als huiseigenaar.

Daarom kiezen voor de Huiseigenaren Lening

Rentevoordeel: Als huiseigenaar geniet je van een lager rentetarief, omdat huiseigenaren vaak een betere betaalmoraliteit hebben en ervaring hebben met maandelijkse hypotheekbetalingen, wat zorgt voor vertrouwen en gunstige tarieven.

Verhoog je woningwaarde: Investeringen in woningverbeteringen kunnen de waarde van je huis verhogen, waardoor je niet alleen geniet van een comfortabelere leefomgeving, maar ook van een potentiële toename van de waarde van je bezit.

Fiscaal aftrekbaar: Wist je dat leningen voor woningverbetering fiscaal aftrekbaar kunnen zijn? Profiteer van belastingvoordelen terwijl je jouw huis transformeert naar jouw droomhuis.

De Huiseigenaren Lening is ideaal voor

  1. Aan-/uitbouw
  2. Kozijnen
  3. Keukenverbouwingen
  4. Badkamerrenovaties
  5. Dakkapellen
  6. Zonnepaneleninstallaties

Looptijd afgestemd op jouw doel

Bij het afsluiten van de lening kijken we naar jouw specifieke verbouwingsplannen en zorgen we ervoor dat de looptijd naadloos aansluit op jouw persoonlijke situatie. Zo kun je met een gerust hart werken aan jouw droomhuis, wetende dat je financiële verplichtingen perfect zijn afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van de Huiseigenaren Lening te ontdekken. Bij A-Krediet streven we ernaar om jouw verbouwingsdromen te verwezenlijken met financiële oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor huiseigenaren zoals jij.

WOZ-Krediet

De Huiseigenaren Lening, voorheen bekend als het WOZ-Krediet, is ontworpen als opvolger van deze lening en biedt een vergelijkbaar voordeel. Het WOZ-Krediet, een Doorlopend Krediet gekoppeld aan de WOZ-waarde van jouw woning, bood huiseigenaren de mogelijkheid om te profiteren van de waarde van hun huis, net als de Huiseigenaren Lening dat nu doet.

Het onderscheid tussen de Huiseigenaren Lening en het WOZ-Krediet ligt in de aflossingsstructuur: bij de Huiseigenaren Lening heb je een vast aflossingsschema, terwijl je bij het WOZ-Krediet de mogelijkheid hebt om op te nemen en af te lossen. Het WOZ-Krediet, in feite een vorm van doorlopend krediet, verdwijnt geleidelijk van de markt, waardoor de Huiseigenaren Lening in het leven is geroepen als alternatief.

Zo werkt het aanvragen van een Huiseigenaren Lening

Het aanvragen van een Huiseigenaren Lening bij A-Krediet is een duidelijk en eenvoudig proces. Vul ons online offerteformulier in, en onze adviseurs beoordelen jouw situatie om het best passende aanbod te doen. Meestal heb je binnen 24 uur een reactie.