Huiseigenaren Lening

Een Doorlopend Krediet met extra voordelen voor huiseigenaren.

A-Krediet

Huiseigenaren lening

Een ‘Huiseigenaar Doorlopend Krediet’, ook wel bekend als WOZ-krediet, heeft dezelfde kenmerken als een Doorlopend Krediet maar dan met een lagere (variabele) rente. Heb je een koopwoning? En zoek je naar een flexibel lopend krediet? Dan kun je dankzij dit Huiseigenaar Doorlopend Krediet geld lenen tegen aantrekkelijke voorwaarden!

Kosten

Met een Huiseigenaar Doorlopend Krediet betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag van je toegestane maximum. Je bepaalt zelf of je het gehele bedrag ineens opneemt, of slechts een gedeelte. Aan het eind van het jaar ontvang je bij de meeste banken een jaaroverzicht van de betaalde rente. Gebruik je de lening om je restschuld te financieren? Dan kan deze fiscaal aftrekbaar zijn!

Aflossen

Een Huiseigenaar Doorlopend Krediet los je af in maandelijkse termijnen. In die termijnen zitten zowel de aflossing als de bijbehorende variabele rente. Je kunt kiezen uit verschillende vaste maandelijkse termijnen. De looptijd is variabel, omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag. Extra aflossen mag onbeperkt (en zonder extra kosten!).

Aanvragen

Het aanvragen van een Huiseigenaar Doorlopend Krediet is heel eenvoudig via ons aanvraagformulier. Na ontvangst van je gegevens bekijken wij direct of je in aanmerking komt voor een Huiseigenaar Doorlopend Krediet – onze adviseurs beoordelen altijd welk leenproduct het beste geschikt is voor jouw situatie. We maken ook een berekening wat je maximaal zou kunnen lenen op basis van het beste voorstel van de bank. Meestal ontvang je op werkdagen binnen 24 uur van ons een reactie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan via het aanvraagformulier een vrijblijvende offerte aan, of bel snel 0318 – 452 452!