Let op! Geld lenen kost geld.

Leendoelen

Voor ieder leendoel hebben wij een slimme lening op maat, die niet langer loopt als de levensduur van je leendoel.

Leendoelen

Voor ieder leendoel een lening op maat

Geld lenen kan een uitkomst bieden als je een grote uitgave wilt doen, en even niet over de financiële middelen beschikt. Onze klanten hebben uiteenlopende redenen om geld te lenen. De een wil geld lenen om een nieuwe auto te kopen, de ander wil een nieuwe keuken financieren en nog een ander heeft wat extra financiële ruimte nodig. 

Wat het doel van de lening ook is: voor ieder leendoel hebben wij een slimme lening op maat. Dat is een lening die naadloos aansluit op het leendoel. Hieronder vindt je een overzicht van veel voorkomende leendoelen en nuttige informatie die er voor zorgt dat jij altijd verantwoord geld leent.

Leendoelen

Een handig overzicht van populaire leendoelen.

Autolening
Autolening

Vaak onmisbaar maar ook een flinke uitgave. Heb je het geld voor een nieuwe auto niet op je rekening? Dan kan een Persoonlijke Lening uitkomst bieden.

Geld lenen voor een keuken
Keuken

Wat de situatie ook is, een keuken aanschaffen kost vaak flink wat geld. Gelukkig kun je voor je nieuwe keuken bij ons een voordelige lening afsluiten!

Verbouwing financieren
Verbouwing

Een verbouwing, aanbouw of renovatie vergroot je woongemak én verhoogt de waarde van je huis. Voor elke verbouwing hebben wij een slimme lening.

Populaire leendoelen

Leningen zijn er in alle soorten en maten, zoals gezegd: voor ieder leendoel hebben wij een slimme lening op maat. Toch zien we dat bepaalde leendoelen, zoals de financiering voor een auto en een lening voor een verbouwing vaak terugkomen. Dat is ook niet zo gek aangezien de lening voor een auto naast de lening voor een huis (de hypotheek) het meest voorkomende leendoel van Nederland is.

Alle leendoelen

Natuurlijk zijn er talloze leendoelen te bedenken, onze klanten hebben dan ook uiteenlopende doelen voor hun lening. Om je verder op weg te helpen hebben we een handig overzicht gemaakt van de meest voorkomende leendoelen. Zo hopen we je een inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn. Zo sluit jij altijd de slimste lening af voor jouw leendoel, en dat is natuurlijk echt verantwoord lenen.

1192 klant beoordelingen

En we scoren gemiddeld een 9,6 / 10 op klantenvertellen.nl

Vlot verloop, goede opvolging.

Snel en vlot verloop. Zeer regelmatig telefonische opvolging om na te gaan of alles begrepen is, of er nog extra zaken nodig zijn. Persoonlijke aanpak voelde heel goed.

Geweldig!

Je wordt snel geholpen en je wordt goed begeleid wat er nodig is. Echt een top bedrijf.

Ik ben zeer snel en daadkrachtig geholpen.

Mevrouw Bons heeft mij goed op de hoogte gehouden en toonde behulpzaamheid en betrokkenheid bij mijn case.

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.