Leendoelen

Leendoelen

Voor ieder leendoel een slimme lening op maat

Welk leendoel past bij jouw leenwens?

Geld lenen kan een uitkomst bieden als je een grote uitgave wilt doen, en even niet over de financiele middelen beschikt. Onze klanten hebben uiteenlopende redenen om geld te lenen. De een wil geld lenen om een nieuwe auto te kopen, de ander wil een nieuwe keuken financieren en nog een ander heeft wat extra financiele ruimte nodig. Wat het doel van de lening ook is: voor ieder leendoel hebben wij een slimme lening op maat, een lening die naadloos aansluit op het leendoel. Hieronder vindt je een overzicht van veel voorkomende leendoelen en nuttige informatie die er voor zorgt dat jij altijd verantwoord geld leent.

Populaire leendoelen

Leningen zijn er in alle soorten en maten, zoals gezegd: voor ieder leendoel hebben wij een slimme lening op maat. Toch zien we dat bepaalde leendoelen, zoals de financiering voor een auto en een lening voor een verbouwing vaak terugkomen. Dat is ook niet zo gek aangezien de lening voor een auto naast de lening voor een huis (de hypotheek) het meest voorkomende leendoel van Nederland is.

Slimme autolening

Vaak onmisbaar maar ook een flinke uitgave. Heb je het geld voor een nieuwe auto niet op je rekening? Dan kan een Persoonlijke Lening uitkomst bieden.

Slimme autolening
Lenen voor een keuken

Lenen voor een keuken

Wat de situatie ook is, een keuken aanschaffen kost vaak flink wat geld. Gelukkig kun je voor je nieuwe keuken bij ons een voordelige lening afsluiten!

Verbouwing financieren

Een verbouwing, aanbouw of renovatie vergroot je woongemak én verhoogt misschien wel de waarde van je huis. Daarom wil je zo’n verbouwing zo slim mogelijk aanpakken met een slimme lening.

Verbouwing financieren

Alle leendoelen

Natuurlijk zijn er talloze leendoelen te bedenken, onze klanten hebben dan ook uiteenlopende doelen voor hun lening. Om je verder op weg te helpen hebben we een handig overzicht gemaakt van de meest voorkomende leendoelen. Zo hopen we je een inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn. Zo sluit jij altijd de slimste lening af voor jouw leendoel, en dat is natuurlijk echt verantwoord lenen.

Al 1053 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Super snelle service!”

Door een fantastische medewerker van A-Krediet de lening super snel afgesloten. Bedankt!!

Super snelle service!
“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Top service”

Goed en snel geregeld. Goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd. Snel reacties op alle e-mails.

Top service
“Deskundig en accuraat”

Zeer prettig contact met adviseur. Steeds snelle reacties op vragen van de bank richting kredietnemer. Kan ik alleen maar aanbevelen

Deskundig en accuraat

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
abn-amro4,225530.572
bnp-paribas-personal-finance4,626031.141
ing-bank5,126631.860
  • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
  • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
  • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
  • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
  • Laatst gecontroleerd op 6 juli 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

  • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
  • za & zo — gesloten
  • Online — 24/7