Geld lenen om te verduurzamen

Geld lenen om te verduurzamen

Met een slimme en groene lening van A-Krediet

Geld lenen voor de verduurzaming van je woning

Investeren in het verduurzamen van je woning is bijna altijd een goed idee, want je verdient dit vanzelf weer terug! Met het verduurzamen van je huis kun je meer energie besparen, warmte in huis vasthouden (of buiten houden) en beperk je je CO2-uitstoot. Zonnepanelen, een warmteboiler, spouwmuurisolatie, dubbel glas: er zijn enorm veel energiebesparende maatregelen mogelijk die je woongemak kunnen verhogen en je uiteindelijk kosten kunnen besparen. Maar dan moet je er wel eerst in investeren en niet iedereen heeft daarvoor voldoende middelen op zijn of haar spaarrekening. Bij A-Krediet kun je op verantwoordelijk wijze geld lenen om tóch die verduurzaming van je huis in gang te zetten. 

Geld lenen voor energie besparen

Duurzaam wonen is beter voor het milieu, voor je woongemak en voor je spaarrekening. Maar meestal moet daarvoor nog wel een en ander in je woning gebeuren. Gelukkig is het relatief eenvoudig om goedkoop én veilig te lenen voor het verduurzamen van je woning, want kredietverstrekkers vinden dit een prettig leendoel. Het verdient zichzelf namelijk snel terug! Iedere woning is echter uniek en niet bij iedereen past hetzelfde plan. Daarom is het goed om voor jezelf vooraf op een rijtje te zetten wat je aan je woning zou willen doen en hoeveel dit mag kosten. Dan kunnen onze experts voor jou hierbij de beste financieringsmogelijkheden zoeken.

Waarom lenen voor verduurzaming bij A-Krediet?

 • Onafhankelijke bemiddeling in het afsluiten van veilige plús goedkope hypotheken en gewone leningen
 • Uitgebreid gratis advies over de beste financiering van verduurzaming woning
 • Goedkoopste rente van Nederland, al vanaf 3,4%!
 • Gemiddelde klantbeoordeling 9,2 uit 10
 • Jouw leenbedrag al binnen 2 werkdagen op je rekening

Welke lening past bij energiebesparing/isoleren/WTW isolatie?

Of je je nu wilt verdiepen in warmteterugwinning (WTW) isolatie, of zonne-energie, of een meer duurzame HR-ketel: er zijn allerlei vormen van financiering mogelijk. Veel kredietverstrekkers hebben zelfs speciale, extra gunstige voorwaarden bij geld lenen voor het energiezuiniger maken van je woning! 

Eén van de mogelijkheden is het verhogen van je hypotheek. Meestal mag je je hypotheek niet zomaar verhogen als je voor iets anders dan je koophuis wilt bijlenen, maar als je je nieuwe woning wilt verduurzamen, mag het vaak wel. Niet onbeperkt, maar je kunt soms zelfs enkele duizenden euro’s bijlenen voor energiebesparende maatregelen. Je kunt ook kijken naar regionale subsidies en eventuele voordelen vanuit jouw gemeente. Én je kunt je verdiepen in de mogelijkheden van een consumptieve lening. 

Een Persoonlijke Lening raden wij bijvoorbeeld vaak aan bij het lenen voor de verduurzaming van je woning. Deze kun je fiscaal aanmerken als verbetering van je woning en is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. Een persoonlijke lening heeft ook diverse unieke voordelen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Doorlopend Krediet staat de rente bij een Persoonlijke Lening vást en kan deze dus nooit stijgen. Ook je looptijd en je maandbedrag liggen vast, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. 

Bij A-Krediet zoeken we als onafhankelijke tussenpersoon naar de meest gunstige kredietaanbieder voor de verduurzaming van jouw huis: veilig en vertrouwd lenen tegen de beste voorwaarden!

5 redenen waarom een persoonlijke lening past bij verduurzaming

 1. De lening ligt vast en kan dus nooit opeens verhogen
 2. 100% zekerheid over de aflossing en maandlasten
 3. Bij een persoonlijke lening ligt de looptijd vast, maar je mag kosteloos extra aflossen!
 4. Het exacte bedrag dat je nodig hebt binnen een paar dagen op je rekening
 5. Binnen één werkdag een gratis offerte via onze website

Ons advies bij het lenen voor het verduurzamen van je huis

Wil je graag je woning verduurzamen en energiezuiniger maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan welke investeringen je het snelst terug kunt verdienen. Vaak is dat het isoleren van je (spouw)muren en het dak. Een betere CV-ketel kan je ook veel kosten besparen. 

Regelmatig zijn de kosten van het energiezuiniger maken van een woning een struikelblok waardoor mensen dit blijven uitstellen, maar dat is eigenlijk zelden nodig. Veel van de stappen tot verduurzaming kun je snel terugverdienen en er zijn soms ook nog diverse subsidies voor te krijgen, zoals bijvoorbeeld voor warmtepompen of andere duurzame verwarmingsbronnen. Kijk op de website van de overheid en je lokale gemeente naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan!

Geen enkele aanvraag is gelijk, daarom passen we ons advies aan op jóuw situatie. We hebben experts in elke branche die precies weten welke veilige, betrouwbare lening in jouw geval het meest voordelig is. Zo zorgen we ervoor dat je nooit teveel betaalt én dat je je lening gemakkelijk kunt aflossen. En jouw huis? Dat is voortaan een stuk energiezuiniger en nóg fijner om in te wonen! Klik hier voor een gratis offerte of bel 0315-452452.

Al 1068 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Top service!”

Altijd goed te woord gestaan, meedenkend en klantgericht. Erg fijn contact met Jeroen van A-krediet.

Top service!
“Super”

Goede ervaring mee en altijd heel behulpzaam en de medewerkers geven je altijd een heel fijn gevoel door ook even een praatje pot te hebben met je.

Super
“Completely satisfied”

All the persons I had contact with are very friendly, serious and professional. Great team!

Completely satisfied
“Top service”

Goed en snel geregeld. Goed geholpen. Duidelijk geïnformeerd. Snel reacties op alle e-mails.

Top service

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7