Let op! Geld lenen kost geld.

Doorlopend Krediet

Met een Doorlopend Krediet heb je altijd geld achter de hand en betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag.

Doorlopend Krediet

Altijd geld achter hand

Om welke reden dan ook: een potje met extra financiële middelen achter de hand is altijd fijn. Het kan zo uitkomen dat je dit op een gegeven moment niet hebt, maar wel nodig hebt. In zo’n geval biedt een Doorlopend Krediet uitkomst.

Met een Doorlopend Krediet zorg je er voor dat je altijd extra geld achter de hand hebt voor noodgevallen. Je kunt binnen jouw lening geld aflossen en weer opnemen én je betaald alleen rente over het openstaande bedrag.

Doorlopend Krediet bij A-Krediet

Bij het afsluiten van een Doorlopend Krediet spreek je een maximum leenbedrag af. Binnen dit maximum kun je wanneer je wilt bedragen opnemen en het geheel in maandelijkse termijnen weer aanvullen of aflossen.

Wanneer je bedragen opneemt, hoeveel je opneemt en waarvoor je het gebruikt, is aan jou! Zo heb je met een Doorlopend Krediet altijd geld achter de hand.

Kosten

Heb je een Doorlopend Krediet, dan betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag van je toegestane maximum. Aan het eind van het jaar ontvang je bij de meeste banken een jaaroverzicht van de betaalde rente. Deze rente is in de meeste gevallen niet meer fiscaal aftrekbaar, tenzij je het geleende geld in je eerste eigen huis investeert.

Aflossen

Een Doorlopend Krediet los je af in maandelijkse termijnen. In die termijnen zitten zowel de aflossing als de bijbehorende variabele rente. Je kunt kiezen uit verschillende vaste maandelijkse termijnen. De looptijd is variabel, omdat die onder meer afhangt van de rentestand en het opgenomen bedrag. Extra aflossen bij een Doorlopend Krediet kan onbeperkt (en zonder extra kosten!) net zoals bij een Persoonlijke Lening.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,9%
Maandbedrag€ 576
Looptijd120 mnd

9,7%

laagste rente

€ 10k

min. leenbedrag

€ 150k

max. leenbedrag

12 mnd

min. looptijd

180 mnd

max. looptijd

65 jr

aanvragen tot

Doorlopend Krediet voor

Een groot voordeel van het Doorlopend Krediet is dat je gedurende de looptijd van je lening tussentijds kunt opnemen en aflossen, tot een maximaal van te voren afgesproken bedrag. Dit biedt vrijheid: je hebt zo altijd extra geld achter de hand, een reserve om een financiële tegenvaller op te vangen. Wanneer je een bedrag opneemt is geheel aan jou. Rente betaal je bovendien enkel over het opgenomen bedrag.

Het Doorlopend Krediet is ook een goed alternatief voor een creditcard en een roodstand bij je bank. Bij zowel een creditcard als een roodstand worden torenhoge rente’s gerekend tot wel 14%. Een Doorlopend Krediet biedt de zelfde voordelen alleen dan tegen een veel lagere rente, vanaf 9,7%. Zo bespaar je mogelijk veel geld.

Doorlopend Krediet aanvragen

Een Doorlopend Krediet los je Het aanvragen van een Doorlopend Krediet is heel eenvoudig via ons aanvraagformulier. Na ontvangst van je gegevens bekijken wij direct of je in aanmerking komt voor een Doorlopend Krediet – onze adviseurs beoordelen altijd welk leenproduct het beste geschikt is voor jouw situatie. We maken ook een berekening wat je maximaal zou kunnen lenen op basis van het beste voorstel van de bank. Meestal ontvang je op werkdagen binnen 24 uur van ons een reactie.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Vraag dan via het aanvraagformulier een vrijblijvende offerte aan, of bel 0318 – 452 452! Onze adviseurs helpen je graag verder met een lening die perfect aansluit of jouw eisen, wensen en persoonlijke situatie.

Veelgestelde vragen

Een handig overzicht van onze veel gestelde vragen

De laagste rente

De laagste rente van Nederland op het Doorlopend Krediet

Leenbedrag€ 75.000
Rente7,1%
Maandtermijn€ 871
Looptijd120 mnd
Kosten€ 104.518
Leenbedrag€ 50.000
Rente6,9%
Maandtermijn€ 576
Looptijd120 mnd
Kosten€ 69.069
Leenbedrag€ 25.000
Rente6,9%
Maandtermijn€ 288
Looptijd120 mnd
Kosten€ 34.534
Leenbedrag€ 15.000
Rente7,0%
Maandtermijn€ 173
Looptijd120 mnd
Kosten€ 20.812
Leenbedrag€ 10.000
Rente7,7%
Maandtermijn€ 119
Looptijd120 mnd
Kosten€ 14.306

Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product. Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden. Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames. De minimale rente is 6,6% en de wettelijke maximale rente is 10%. Laatst gecontroleerd op 7 mei 2024.

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.