✔ Geld lenen bij A-Krediet vanaf slechts 3,9% ✔ Lenen tegen de scherpste en vaste rente ✔ Persoonlijk contact en uitstekende service ☎ 0318 – 452 452

Weten waar je aan toe bent met een vaste looptijd en een vaste rente vanaf 3,8%

Persoonlijke lening bij A-Krediet

Een Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. Je spreekt van tevoren af hoeveel je wilt lenen en wanneer je de lening weer in zijn geheel afgelost wilt hebben.

Meestal kun je kiezen voor een looptijd tussen zes en honderdtachtig maanden (15 jaar). Langere looptijden zijn soms ook mogelijk, bijvoorbeeld bij een verbouwing. De hoogte van jouw maximale Persoonlijke Lening hangt onder meer af van je inkomen en vaste lasten.

Kosten Persoonlijke Lening

Wanneer je jouw Persoonlijke Lening afsluit, wordt de bijbehorende rente meteen vastgelegd voor de hele periode. Dat is prettig, want zo weet je precies waar je aan toe bent – de rente kan nooit onverwacht stijgen. (Bij de meeste banken ontvang je elk jaar een overzicht van de betaalde rente.)

Aflossing Persoonlijke Lening

Je betaalt je Persoonlijke Lening in vaste maandbedragen (inclusief rente) terug. Deze bedragen worden automatisch van je bankrekening afgeschreven.

Rente vanaf
3,8%
Min. looptijd
12 mnd
Max. looptijd
180 mnd
Minimaal
€ 5.000
Maximaal
€ 150.000
Leeftijd tot
72 jaar

Persoonlijke Lening voor …

Een groot voordeel van de Persoonlijke Lening is dat je van tevoren een looptijd afspreekt. Deze looptijd van je lening wordt afgesteld op het doel van je lening. Op deze manier voorkom je dat je een aankoop niet meer in gebruikt hebt, terwijl je nog wel aflost op je lening. Met een Persoonlijke Lening weet je waar je aan toe bent. Dit maakt de Persoonlijke Lening dan ook ideaal voor het financieren van bijvoorbeeld een nieuwe auto. De Persoonlijke Lening is ook geschikt voor het financieren van een verbouwing.

Boot

Een bootlening op maat voor wanneer je de horizon tegemoet wil dobberen op een mooie zomerdag.

Camper

Genieten van de gemakken en het comfort van een camper met een voordelige lening op maat.

Caravan

Een caravanlening op maat zodat jij er lekker ontspannen op uit kan met een nieuwe caravan.

Motor

Een lening op maat voor wanneer je nog nog even moet sparen voordat je een nieuwe motor kan kopen.

Auto

Wil je graag een auto kopen maar heb je niet het geld op je rekening? Dan kan een autolening uitkomst bieden.

Alternatieve tekst

Begin hier je aanvraag!

Wil je geld lenen tegen de laagste rente van Nederland? Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend rentevoorstel.

Veelgestelde vragen over "Persoonlijke Lening"

Is de rente van een Persoonlijke Lening aftrekbaar?

Meestal is de rente van een persoonlijke lening niet aftrekbaar. Maar gebruik je je Persoonlijke Lening voor de verbouwing of aankoop van je huis? Of voor het onderhoud van je huis? Dan mag je deze wél aftrekken. Dit geldt niet voor de aanschaf van meubels of bijvoorbeeld een auto.

Wat is een Persoonlijke Lening?

Een lening waarbij je het geleende bedrag in één keer op je rekening krijgt, en je iedere maand een vast bedrag betaalt om je lening weer af te lossen. De rente en de looptijd staan vast. Met een Persoonlijke Lening weet je dus precies waar je aan toe bent.

Kan ik geld lenen voor de aanleg van dakkapel?

Ja, dan ben je bij A-Krediet aan het juiste adres. Meestal is een Persoonlijke Lening het meest geschikt om een dakkapel te financieren. Dan ontvang je het leenbedrag in één keer op je rekening. Neem contact op, onze specialisten leggen graag uit wat bij jouw situatie past.

Kan ik extra aflossen op mijn lening?

Meestal wel! Bij een Doorlopend Krediet kan dat bijvoorbeeld altijd, zónder extra kosten. Bij een Persoonlijke Lening kun je ook extra aflossen, maar afhankelijk van de kredietaanbieder zitten daar soms kosten aan verbonden. Wij kunnen voor je uitzoeken wat in jouw situatie van toepassing is.

Hoeveel kan ik maximaal lenen met een Persoonlijke Lening?

Dat hangt af van je financiële situatie. Met onze gratis rekentool heb je in enkele seconden een goede indicatie. Wil je zeker weten hoeveel je maximaal kunt lenen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer wordt de maandtermijn van mijn Persoonlijke Lening voor het eerste geïncasseerd?

De maandtermijn van jouw Persoonlijke Lening wordt een maand nadat je het eerste bedrag hebt ontvangen, geïncasseerd.

Waarom geld lenen bij A-Krediet?

Omdat we 100% onafhankelijk zijn, en daardoor je lening kunnen onderbrengen bij vrijwel alle banken. Zo kunnen we gericht voor je op zoek naar het beste aanbod met de meest gunstige voorwaarden. Dat betekent dat je bij A-Krediet de laagste rente van Nederland vindt, binnen 24 uur na je aanvraag een vrijblijvende offerte ontvangt en echt advies krijgt op maat. Bovendien heb je altijd contact met jouw persoonlijke adviseur. Of je nu live, telefonisch, per mail of via WhatsApp geholpen wil worden: jíj kiest wat voor jou het beste uitkomt. Snel, betrouwbaar en transparant. (Meer lezen over onze werkwijze? Klik hier.)

Hoe kan ik mijn Persoonlijke Lening verhogen?

Vul via onze website dit formulier in om je lening te verhogen; we nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is de rente bij roodstaan bij mijn bank?

Dat verschilt per bank. Meestal moet je denken aan een rentepercentage tussen de 10 en 14%. Soms komen daar nog extra kosten bij náást de verhoogde rente. Daarom kan het voordeliger zijn om je roodstand af te lossen met een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening.

Kan ik me verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid?

Arbeidsongeschiktheid kun je altijd meeverzekeren bij jouw lening. Zo voorkom je dat je je lening niet meer zou kunnen afbetalen als je arbeidsongeschikt raakt. Als je arbeidsongeschiktheidsverzekering gekoppeld is aan je lening, wordt bij arbeidsongeschiktheid het verzekerde bedrag direct uitgekeerd aan je verzekeraar. Vaak geldt er wel een ‘eigen risico periode’. Pas ná deze periode gaat de uitkering in. Weten wat voor jouw persoonlijke situatie de beste oplossing is? Vraag het onze verzekeringsspecialisten!

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening

KredietbedragMaandtermijnDebetrenteJKPDuur overeenkomstTotale kostenOfferte
75.0007503,83,890.030Aanvragen
50.0005003,83,860.020Aanvragen
25.0002513,93,930.150Aanvragen
15.0001544,44,418.513Aanvragen
10.0001116,06,013.272Aanvragen
5.000576,66,66.816Aanvragen

De gegevens in onze rentetabellen zijn indicaties waarbij wij uitgaan van de laagst mogelijk rente die wij kunnen bieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke situatie, en kan afwijken. De totale kosten van je lening zijn afhankelijk van het leenbedrag, de rente, de looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) geeft de werkelijke kostprijs (rente) per product weer. De minimale looptijd van een lening is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 3,8% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar. Bijvoorbeeld: de totale prijs van een Persoonlijke Lening van € 50.000 met een rente van 3,8% bedraagt € 55.837 op basis van een looptijd van 72 maanden en een maandtermijn van € 776.