Geld lenen kost geld!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik een lening afsluiten bij A-Krediet met een negatieve BKR registratie?
Helaas is het vaak niet mogelijk om een lening af te sluiten wanneer u een u een negatieve codering heeft bij het BKR. Lees meer over

Wat houdt een toetsing bij het BKR in?
Het Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, registreert en informeert over het leen- en betaalgedrag van consumenten in Nederland. Het BKR legt in het Centraal Krediet Informatiesysteem(CKI) de betalingsverplichting van cliënten die een flexibel krediet, gsm-abonnement of een kredietfaciliteit hebben vast. Wanneer u bijvoorbeeld een creditcard, limiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement heeft bent u bekend bij het BKR. Lees meer over Wat houdt een toetsing bij het BKR in? Hoe snel wordt het leenbedrag uitbetaald na het afsluiten van een lening bij A-Krediet? Na het invullen van het offerte formulier bekijken wij uw aanvraag en toetsen deze bij het BKR en bekijken bij welke bank uw lening, tegen de scherpste rente en de beste voorwaarden, aangevraagd kan worden. Hierbij wordt uw persoonlijke situatie als uitgangspunt genomen. Zo krijgt u altijd een lening op maat. Lees meer over

Kan ik 10000 euro lenen?
Voor een lening van 10000 euro kunt u uiteraard terecht bij A-Krediet. Lees meer over Kan ik 10000 euro lenen?

Hoe snel wordt het leenbedrag uitbetaald na het afsluiten van een lening bij A-Krediet?

Kan ik 25000 euro lenen?
Uiteraard kunt u 25000 euro lenen bij A-Krediet. Lees meer over Kan ik 25000 euro lenen?

Kan ik zelf de looptijd van mijn geldlening bepalen?
Dit is uiteraard mogelijk, indien u kiest voor een leenvorm die dit toelaat kunt u zelf de looptijd van uw financiering bepalen. Lees meer over Kan ik zelf de looptijd van mijn geldlening bepalen?

Wat gebeurt er met mijn lopende lening bij mijn overlijden of het overlijden van mijn partner?
Veel geldverstrekkers hebben een standaarddekking bij overlijden in hun financiering meeverzekerd. Lees meer over Wat gebeurt er met mijn lopende lening bij mijn overlijden of het overlijden van mijn partner?

Hoe snel kan ik over het geld beschikken na het aanvragen van een lening bij A-Krediet?
Doorgaans kunt u binnen 24 uur, nadat wij de ondertekende offerte hebben ontvangen, beschikken over uw aangevraagde lening. Lees meer over Hoe snel kan ik over het geld beschikken na het aanvragen van een lening bij A-Krediet?

Kan ik 1000 euro lenen?
Helaas is het niet mogelijk om een bedrag van 1000 euro te lenen. Lees meer over Kan ik 1000 euro lenen?

Vanaf welke leeftijd en tot welke leeftijd kan ik geld lenen of een krediet aanvragen bij A-Krediet?
Geld lenen bij A-Krediet kunt u vanaf 21 jarige leeftijd tot en met 73 jarige leeftijd, afhangend van het leenproduct. Lees meer over Vanaf welke leeftijd en tot welke leeftijd kan ik geld lenen of een krediet aanvragen bij A-Krediet?

Kan ik mijn lening ook zonder de separaat aangeboden verzekering afsluiten?

De rente die ik aangeboden krijg voor mijn lening is hoger dan de op de website genoemde rente, hoe kan dit?
De rentes die wij publiceren op onze internetsite zijn rentes die gelden bij de meest strenge acceptatiecriteria. Lees meer over De rente die ik aangeboden krijg voor mijn lening is hoger dan de op de website genoemde rente, hoe kan dit?

Kan ik 5000 euro lenen?
Uiteraard kunt u bij A-Krediet terecht voor een lening van 5000 euro. Lees meer over Kan ik 5000 euro lenen?

Kan ik extra geld lenen wanneer ik al een lopende lening of leningen heb?
Indien uw persoonlijke situatie dit toelaat behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden. Lees meer over Kan ik extra geld lenen wanneer ik al een lopende lening of leningen heb?

Wat gebeurt er met de maandlast van mijn geld lening als ik of mijn partner onverhoopt langdurig ziek wordt of werkloos raak?
Wanneer u langdurig ziek bent of werkloos raakt zal de maandlast in principe gewoon blijven bestaan. Lees meer over Wat gebeurt er met de maandlast van mijn geld lening als ik of mijn partner onverhoopt langdurig ziek wordt of werkloos raak?

Kan ik mijn huidige lening of leningen oversluiten tegen een voordeliger rente bij A-Krediet?
Dit is uiteraard mogelijk. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden voor het over sluiten van een huidige lening (of leningen) tegen een voordeligere rente. Lees meer over Kan ik mijn huidige lening of leningen oversluiten tegen een voordeliger rente bij A-Krediet?