Let op! Geld lenen kost geld.

Nationale Nederlanden

De meest toonaangevende financiële instelling van Nederland

Nationale Nederlanden
A-Krediet

Geld lenen bij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden is sinds 2014 een zelfstandige onderneming geworden daar waar zij eerder onder de ING groep viel.

Sinds 2014 is Nationale Nederlanden beursgenoteerd en worden de aandelen, welke ING Groep nog in bezit heeft, in de loop der jaren verder op de beurs gebracht zodat zij als volledig zelfstandige onderneming verder kan.

Geld lenen via Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is van origine een echte verzekeraar. Sinds enkele jaren is het assortiment aan producten uitgebreid waardoor er niet alleen verzekeringen maar ook pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen worden verstrekt. In totaal zijn er binnen Nationale Nederlanden 6000 deskundige en betrokken medewerkers. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzetten om haar klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Sinds begin 2014 biedt Nationale Nederlanden (bank) weer actief consumptieve leningen aan. Dit doet zij door rechtstreeks met de klant zaken te doen of via een professionele kredietbemiddelaar. A-Krediet werkt sinds de beginfase van Nationale Nederlanden samen met haar en kan u daarom ruimschoots van dienst zijn bij de leningen van Nationale Nederlanden.

Persoonlijke Lening

Bij Nationale Nederlanden is het momenteel ook mogelijk om een Persoonlijke Lening af te sluiten. De ambitie welke Nationale Nederlanden heeft uitgesproken om in de tweede helft van 2015 alsnog met een Persoonlijke Lening op de markt te komen hebben ze waar gemaakt. De Persoonlijke Lening van Nationale Nederlanden is een van de scherpst geprijsde persoonlijke leningen van alle banken en kan, net als bij het Doorlopend Krediet, eenvoudig via A-Krediet aangevraagd worden. Hierdoor heeft Nationale Nederlanden, net als de meeste andere banken, inmiddels de 2 belangrijkste consumptief kredietvormen (Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet) beschikbaar en is hiermee een volwaardige consumptief kredietbank.

Doorlopend Krediet

De Nationale Nederlanden heeft de mogelijkheid om een Doorlopend Krediet af te sluiten. Nationale Nederlanden bied kredieten aan vanaf 5000 euro tot en met 50.000 euro. De rente welke Nationale Nederlanden hanteert behoort tot een van de scherpste van alle banken (bekijk de actuele laagste rentetarieven). U kunt bij Nationale Nederlanden tussen de 1 en 2% van het kredietlimiet als maandtermijn hanteren. Bij Nationale Nederlanden is de minimale leeftijd om een lening af te sluiten 25 jaar en is de maximale leeftijd om een Doorlopend Krediet af te sluiten 60 jaar.

  • Sinds 2014 zelfstandig
  • Voormalig onderdeel van ING
  • Sinds 2014 actief met consumptieve kredieten

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.