Rente lening vergelijken

Rente lening vergelijken

Onze altijd lage rentetarieven vanaf 3,3%

Rente voor leningen vergelijken

Geld lenen kost geld – je betaalt rente over het bedrag dat je leent. Als je een lening afsluit, wil je daarom wel zeker weten dat je hiervoor nooit teveel betaalt. Kijk daarom áltijd goed naar de voorwaarden, en natuurlijk naar het rentepercentage. De rentetarieven kunnen per aanbieder en per soort lening erg verschillen. Het vergelijken van de rentes helpt je met het maken van de juiste keuze. We hebben dit extra makkelijk voor je gemaakt, met onze speciale rente-vergelijk-tool!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
bnp-paribas-personal-finance3,524729.593
defam3,524729.593
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
  • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
  • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
  • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
  • De minimale rente is 3,3% en de wettelijke maximale rente is 14%.
  • Laatst gecontroleerd op 24 november 2021.

Rente vergelijken

Met deze speciale tool kun je eenvoudig zelf de rentepercentages van diverse betrouwbare kredietverstrekkers vergelijken. Stel, je bent op zoek naar een Persoonlijke Lening van 10.000 euro (voor bijvoorbeeld een verbouwing). Dat stel je dit in de tool in, waarna je direct kunt zien wat de actuele rentepercentages zijn bij aanbieders zoals Defam, Nationale Nederlanden en Qander. Handig!

Lening oversluiten

Heb je een lopende lening waarvan de rente hóger is dan de gemiddelde rentepercentages van vandaag? Is de rente op consumptieve kredieten nu bijvoorbeeld lager dan de rente die je voor je eigen lening betaalt? Dan kan het voordelig zijn om je lening over te laten sluiten naar een andere aanbieder, tegen meer gunstige voorwaarden. Dankzij de lagere rente heb je dan vervolgens lagere maandlasten!

Je lening oversluiten in 3 stappen:

Je lening laten oversluiten is niet moeilijk: dit doe je in 3 overzichtelijke stappen.

1. Vergelijk de rentes en kies

Vergelijk online de rentetarieven van verschillende aanbieders (bijvoorbeeld met onze speciale rente-vergelijk-tool) en kijk of je hiermee kunt besparen op je maandlasten. Heb je een mooie optie gevonden en wil je je rekening oversluiten? Dien online via onze website een vrijblijvende offerteaanvraag in en we gaan direct voor je aan de slag. Meestal heb je binnen één werkdag een reactie.

2. Offerte op maat

Op basis van jouw aanvraag verzorgen onze financiële experts een persoonlijk advies op maat. We kijken naar je wensen plus financiële middelen, en zoeken hier de meest geschikte mogelijkheden bij. Zo kun je altijd lenen zonder zorgen. Na onze offerte zit je natuurlijk nog nergens aan vast – ons aanbod is volledig vrijblijvend (en kosteloos voor je opgesteld) zodat je in alle rust zelf kunt vergelijken en beslissen. 

3. Uitbetaling

Ben je akkoord met onze offerte en wil je je huidige lening naar een voordeliger alternatief laten oversluiten? Dan kun je onze offerte digitaal tekenen en terugsturen. Je nieuwe kredietverstrekker neemt de lening vervolgens over. Je oude lening wordt afgemeld, óók bij het BKR. Daarvoor hoef je zelf niets extras te doen, alles wordt door A-Krediet geregeld. Zorgeloos oversluiten dus, en daarna minder rente betalen!

Verantwoord geld lenen

Een lening afsluiten is een flinke verantwoordelijkheid: je moet het geleende geld altijd weer terugbetalen na een bepaalde periode en dit moet natuurlijk niet voor onrust of problemen zorgen. Daarom is het heel belangrijk dat je de voorwaarden van een lening en de beschikbare rentetarieven zorgvuldig vergelijkt (of laat vergelijken door een betrouwbare adviseur). Dat hoort bij verantwoord geld lenen; zo kun je zonder zorgen op een verstandige manier een lening afsluiten. A-Krediet helpt je hierbij.

Al 1078 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Super”

Goede ervaring mee en altijd heel behulpzaam en de medewerkers geven je altijd een heel fijn gevoel door ook even een praatje pot te hebben met je.

Super
“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Completely satisfied”

All the persons I had contact with are very friendly, serious and professional. Great team!

Completely satisfied
“Top service!”

Altijd goed te woord gestaan, meedenkend en klantgericht. Erg fijn contact met Jeroen van A-krediet.

Top service!

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

  • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
  • za & zo — gesloten
  • Online — 24/7