Let op! Geld lenen kost geld.

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rente tarieven vanaf 6,6% goed, zodat je de juiste keuze maakt! Dát is verantwoord geld lenen.

Rente vergelijken

Rente voor leningen vergelijken

Geld lenen kost geld – je betaalt immers rente over het bedrag dat je leent. Als je een lening afsluit, wil je daarom wel zeker weten dat je hiervoor nooit teveel betaalt. Kijk daarom áltijd goed naar de voorwaarden, en natuurlijk naar het rentepercentage.

De rentetarieven kunnen per aanbieder en per soort lening erg verschillen. Het vergelijken van de rentes helpt je met het maken van de juiste keuze. We hebben dit extra makkelijk voor je gemaakt, met onze speciale rente-vergelijk-tool!

Onze altijd lage rente

De laagste rentetarieven van Nederland, vanaf 6,6%.

Leenbedrag€ 75.000
Rente7,1%
Maandtermijn€ 871
Looptijd120 mnd
Kosten€ 104.518
Leenbedrag€ 50.000
Rente6,9%
Maandtermijn€ 576
Looptijd120 mnd
Kosten€ 69.069
Leenbedrag€ 25.000
Rente6,9%
Maandtermijn€ 288
Looptijd120 mnd
Kosten€ 34.534
Leenbedrag€ 15.000
Rente7,0%
Maandtermijn€ 173
Looptijd120 mnd
Kosten€ 20.812
Leenbedrag€ 10.000
Rente7,7%
Maandtermijn€ 119
Looptijd120 mnd
Kosten€ 14.306

Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product. Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden. Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames. De minimale rente is 6,6% en de wettelijke maximale rente is 10%. Laatst gecontroleerd op 7 mei 2024.

Rente vergelijken

Met deze speciale tool kun je eenvoudig zelf de rentepercentages van diverse betrouwbare kredietverstrekkers vergelijken. Stel, je bent op zoek naar een Persoonlijke Lening van 10.000 euro (voor bijvoorbeeld een verbouwing). Dat stel je dit in de tool in, waarna je direct kunt zien wat de actuele rentepercentages zijn bij aanbieders zoals Defam, Nationale Nederlanden en Qander. Handig!

Lening oversluiten

Heb je een lopende lening waarvan de rente hóger is dan de gemiddelde rente van vandaag? Is de rente op consumptieve kredieten nu bijvoorbeeld lager dan de rente die je voor je eigen lening betaalt? Dan kan het voordelig zijn om je lening over te laten sluiten naar een andere aanbieder, tegen meer gunstige voorwaarden. Dankzij de lagere rente heb je dan vervolgens lagere maandlasten!

Zo sluit je je lening over

In slechts 3 eenvoudige stappen je lening oversluiten.

Stap 1

Vergelijk en kies. Vergelijk op onze website de actuele rentetarieven en kijk of je kunt besparen op je maandlasten. Heb je een mooie optie gevonden en wil je je huidige lening oversluiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we gaan direct voor je aan de slag. Meestal heb je binnen één werkdag een reactie.

Stap 2

Offerte op maat. Op basis van jouw aanvraag verzorgen onze adviseurs een persoonlijk advies. We kijken naar je wensen, persoonlijke situatie en financiële middelen, en zoeken hier de meest geschikte mogelijkheden bij. We zijn 100% onafhankelijk en zitten niet aan een bank of kredietverstrekker vast. We zoeken dus altijd de kredietverstrekker die écht het beste bij jou past. Zo kun je altijd geld lenen zonder zorgen. Na onze offerte zit je nog nergens aan vast – ons aanbod is gratis én volledig vrijblijvend zodat je in alle rust zelf kunt vergelijken en beslissen.

Stap 3

Uitbetaling. Ben je akkoord met onze offerte en wil je je huidige lening naar één voordeligere lening oversluiten? Onderteken de offerte en je nieuwe kredietverstrekker neemt de lening vervolgens over. Je oude lening wordt afgemeld, óók bij het BKR. Daarvoor hoef je zelf niets extras te doen, alles wordt door ons geregeld.

Verantwoord geld lenen

Een lening afsluiten is een flinke verantwoordelijkheid: je moet het geleende geld altijd weer terugbetalen na een bepaalde periode en dit moet natuurlijk niet voor onrust of problemen zorgen. Daarom is het heel belangrijk dat je de voorwaarden van een lening en de beschikbare rentetarieven zorgvuldig vergelijkt (of laat vergelijken door een betrouwbare adviseur). Dat hoort bij verantwoord geld lenen; zo kun je zonder zorgen op een verstandige manier een lening afsluiten. A-Krediet helpt je hierbij.

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.