Let op! Geld lenen kost geld.

InterBank

Gespecialiseerd in consumentenkrediet

InterBank
A-Krediet

Geld lenen bij Interbank

InterBank is een van de grootste en meest ervaren aanbieders van consumentenleningen in Nederland. InterBank is een dynamisch bedrijf dat het klantbelang centraal stelt.

InterBank ziet het als plicht om de consument zo goed mogelijk te helpen bij het afsluiten van een lening en werken daarom samen met zorgvuldig geselecteerde onafhankelijke financieel adviseurs.

Geld lenen via InterBank

Nu is het mogelijk om bij InterBank verschillende vormen van krediet af te sluiten. Daarnaast werken ze samen met dealers, assurantieadviseurs en professionele kredietbemiddelaars. Wat veel mensen niet weten is dat de Finata bank, wat één van de oudste financieringsmaatschappijen van Nederland is, een onderdeel van de InterBank is.

InterBank wordt vooral gezien als een dynamische maatschappij die gespecialiseerd is in consumentenkrediet. Hun doel is dan ook om de consument op een verantwoorde en betrouwbare manier financiële ruimte te bieden. Hierdoor kunnen de consumenten hun plannen realiseren en uiteraard hierdoor bijvoorbeeld comfortabeler leven.Offerte aanvragen

Persoonlijke Lening

Het is bij InterBank mogelijk om een Persoonlijke Lening met een looptijd tussen de 6 en 180 maanden af te sluiten. Wanneer je een Persoonlijk Lening wilt afsluiten is de minimale leeftijd 21 jaar en de maximale leeftijd 68 jaar. Je lening zal bij het bereiken van de leeftijd van 74 jaar volledig afgelost moeten zijn. Het bedrag wat je maximaal kunt lenen is €75.000.

Doorlopend Krediet

Het is uiteraard ook mogelijk om via InterBank een Doorlopend Krediet af te sluiten. Deze is af te sluiten met een aflossing tussen 1,5 en 8% van het kredietlimiet. Er is echter wel een minimale leeftijd vereist van 21 jaar. De maximale leeftijd om een Doorlopend Krediet af te sluiten is 59 jaar. Indien je een Doorlopend Krediet afgesloten hebt, zul je bij het bereiken van de leeftijd van 68 jaar het krediet totaal afgelost moeten hebben. Maximum bedrag wat je kunt lenen is €75.000.

  • Ruim 90 jaar ervaring in verantwoord lenen
  • Een van de grootste kredietverstrekkers
  • Een van de oudste kredietverstrekkers

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.