Geld lenen voor een auto

Geld lenen voor een auto

Met de slimste autolening van Nederland

Auto financieren mét vaste maandlasten

Wil je graag een auto kopen maar heb je niet het hele aankoopbedrag op je rekening? Dan kun je er voor kiezen om bij ons een autolening af te sluiten! Onze experts zorgen ervoor dat je een kredietvorm afsluit die het beste past bij jouw bestedingsdoel en uitgavepatroon. Zodat je ten volle kunt genieten van je aankoop!

Een slimme lening voor je auto

De meest voorkomende soort lening in Nederland is een hypotheek – een lening voor een huis. Maar een persoonlijke lening voor een auto staat op nummer 2! Best logisch, want je auto is vaak heel belangrijk. Je gaat ermee naar je werk, je haalt je kinderen op van school, je doet er de boodschappen mee. Vaak kun je je auto dan ook niet zo maar missen! Het is een flinke investering, maar wel een waar je jaren plezier van hebt. Daarom is dit zo’n populair leendoel. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede netwerk zijn wij inmiddels expert op het gebied van van betrouwbare autoleningen tegen de scherpste voorwaarden. 

Waarom een autolening afsluiten bij A-Krediet?

 • De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 3,4%
 • Persoonlijke en betrouwbare service: klanten geven ons gemiddeld een 9,2
 • Eenvoudig gratis offerte opvragen via de website: vaak binnen één werkdag reactie
 • Goedkopere autolening dan bij de meeste dealers
 • Meestal binnen 2 dagen het geld al op je rekening!

Wil je je mogelijke autolening laten berekenen?

Daar kunnen we je bij helpen! Kies hieronder de hoogte van je gewenste leenbedrag (bijvoorbeeld de aanschaf van de auto, plus de eerste onderhoudsbeurt en verzekeringskosten). Aan de hand van je persoonlijke gegevens koppelt een bank hier dan een rentepercentage aan. Met het rentepercentage, het leenbedrag en de looptijd laat onze adviseur je binnen enkele werkdagen horen wat je maandtermijn zal worden. Dit hangt samen met de vorm van financiering – een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

Wat voor autolening past bij jou?

De meeste mensen kiezen bij autofinanciering voor een Persoonlijke Lening met een looptijd van maximaal 60 maanden. Die looptijd hangt samen met de gebruiksduur van de auto: deze gaat gemiddeld een x aantal jaren (probleemloos) mee. Het voordeel van geld lenen met een Persoonlijke Lening is dat je in één keer het hele bedrag op je rekening ontvangt om de auto mee aan te schaffen. Maar ook een Doorlopend Krediet is een optie. Bij zo’n Doorlopend Krediet kun je geld dat je hebt afgelost, weer terug opnemen. Dat is handig als je bijvoorbeeld niet alleen die auto wil kopen, maar misschien ook je huis wilt verbouwen en geld achter de hand wilt hebben voor de eerste grote beurt van je auto of voor het vervangen van de banden. Ook kan een Doorlopend Krediet voordelig zijn als je een relatief lage maandlast wenst waarbij je zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel je (boetevrij) extra gaat aflossen.

Waarom je bij een autofinanciering meestal kiest voor een Persoonlijke Lening? Stel dat je je een auto koopt met behulp van een doorlopend krediet met een relatief laag maandtermijn. Klinkt goed! Maar na twee jaar raakt je auto buiten je schuld total-loss en krijg je de kosten niet (volledig) vergoed. Dan heb je nog wel een autofinanciering lopen, maar kun je de desbetreffende auto niet gebruiken. Bij een Persoonlijke Lening kun je de looptijd en maandtermijn afstemmen op de verwachte gebruiksduur van de auto. Zo blijft de waardevermindering van de auto in grote lijnen gelijk met de afname van het saldo van de lening.

5 redenen waarom een Persoonlijke Lening vaak de slimste autolening is

 1. Je kunt precies het bedrag lenen dat je nodig hebt voor de auto die je wilt kopen
 2. Je ontvangt het leenbedrag voor je auto in één keer op je rekening, binnen enkele dagen
 3. Vaste rente, dus de kosten van je lening kunnen nooit onverwacht stijgen
 4. De slimte autolening: de Persoonlijke Lening voor jouw auto heeft een vaste looptijd, dus je weet precies wanneer je je lening hebt afbetaald
 5. Als je wilt, kunt je extra aflossen zodat je lening sneller is afbetaald, zónder dat dit een boete oplevert

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

We hielpen Annieta met een lening voor de auto
Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is een krediet waarbij je vooraf afspreekt hoeveel je wilt lenen en wanneer je de lening hebt afgelost: de looptijd. De rente die je betaalt over die periode ligt ook meteen vast, en kan dus nooit onverwacht stijgen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

 • Je leent minimaal € 5.000 en maximaal € 150.000
 • Vaste en altijd lage rente vanaf 3,4%
 • Minimaal 12 maanden en mixmaal 180 maanden
 • Maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing
 • Tot 72 jaar of tot 78 jaar met een Seniorenlening

Persoonlijke Lening aanvragen

Doorlopend Krediet

Bij een Doorlopend Krediet spreek je een maximaal leenbedrag af. Binnen dat leenbedrag kun je onbeperkt geld lenen en weer aflossen, zolang je nooit meer leent dan dat afgesproken maximale bedrag. Met een Doorlopend Krediet heb je dus altijd geld achter de hand.

 • Je leent minimaal € 5.000 en maximaal € 150.000
 • Variabele rente (over het opgenomen bedrag)
 • De looptijd is variabel
 • Je lost maandelijks af, en kunt dit vrij opnemen
 • Tot 65 jaar

Doorlopend Krediet aanvragen

Gratis tips bij geld lenen voor een auto

Geld lenen doe je vaak niet zomaar. Een financiële verplichting is een extra verantwoordelijkheid, dus je wilt zeker weten dat je een autolening afsluit bij een betrouwbare aanbieder, tegen de beste voorwaarden, én met voldoende vooronderzoek.

Let bij de aanschaf van je auto bijvoorbeeld op zogeheten verborgen kosten!
Sommige tweedehandsauto’s kosten namelijk veel geld in onderhoud. Misschien moet bijvoorbeeld binnenkort de distributieriem vervangen worden, of is er eigenlijk snel een nieuwe set banden nodig. Bovendien hebben sommige auto’s veelvoorkomende problemen, waardoor het kan lonen om vooraf je garage eens te vragen naar hun ervaring met het type auto dat je voor ogen hebt.

Let ook op bij aanbieders die zeggen dat je bij hun de auto kunt kopen op afbetaling!
Het is natuurlijk fijn als je niet in één keer het hele bedrag hoeft neer te leggen, maar in termijnen kunt betalen. Maar dat is uiteindelijk vaak véél duurder, omdat je enorm veel rente betaalt. Véél meer dan bij een Persoonlijke Lening. Bij een auto kopen op afbetaling is de rente soms wel 14%, terwijl je bij ons al vanaf 3,4% procent kunt lenen. Tel uit je winst.

Voordelig lenen én de beste service!

Geld lenen via A-Krediet is altijd een voordelige oplossing, omdat wij als professionele kredietbemiddelaar de keuze hebben uit diverse banken. Hierdoor krijg je gegarandeerd altijd de laagste rente en beste voorwaarden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk. En wel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je auto kost? Wij hebben daar een aantal handige tools voor gemaakt. Zo bereken je zelf je looptijd of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!

Al 1069 beoordelingen van tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op klantenvertellen.nl

“Top service!”

Altijd goed te woord gestaan, meedenkend en klantgericht. Erg fijn contact met Jeroen van A-krediet.

Top service!
“Super”

Hierbij grote dank aan Jeroen. Vriendelijke man, luisterend oor, en ook nog in voor een gezellig gesprekje. Wij zijn heel tevreden.

Super
“Geweldig”

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Geweldig
“Snel geregeld”

Na een prettig eerste telefonisch contact werd er snel gehandeld op onze aanvraag. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag. En er werd gelijk contact opgenomen toen de goedkeuring er was.

Snel geregeld

Rente vergelijken

Vergelijk onze altijd lage rentetarieven bij diverse aanbieders!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,624829.731
interbank3,724929.871
nationale-nederlanden3,825030.010
qander3,925130.150
bnp-paribas-personal-finance4,125430.431
abn-amro4,225530.572
ing-bank5,126631.860
 • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
 • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
 • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
 • De minimale rente is 3,4% en de wettelijke maximale rente is 14%.
 • Laatst gecontroleerd op 21 september 2021.

Telefonisch bereikbaar

Adres

Openingstijden

 • ma t/m vr — 09:00 tot 17:30
 • za & zo — gesloten
 • Online — 24/7