Let op! Geld lenen kost geld.

Auto

Geld lenen voor een auto met de slimste autolening van Nederland.

Auto

Auto financieren mét vaste maandlasten

Wil je graag een auto kopen maar heb je niet het hele aankoopbedrag van de auto op je rekening? Dan kun je er voor kiezen om bij ons een autolening af te sluiten!

Onze experts zorgen ervoor dat je een kredietvorm afsluit die het beste past bij jouw bestedingsdoel en uitgavepatroon. Zodat je ten volle kunt genieten van je aankoop!

Een slimme lening voor je auto

De meest voorkomende soort lening in Nederland is een hypotheek – een lening voor een huis. Maar een Persoonlijke Lening voor een auto staat op nummer 2! Best logisch, want je auto is vaak heel belangrijk. Je gaat ermee naar je werk, je haalt je kinderen op van school, je doet er de boodschappen mee. Vaak kun je je auto dan ook niet zo maar missen! Het is een flinke investering, maar wel een waar je jaren plezier van hebt. Daarom is dit zo’n populair leendoel. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede netwerk zijn wij inmiddels expert op het gebied van van betrouwbare autoleningen tegen de scherpste voorwaarden.

Wil je je mogelijke autolening laten berekenen?

Daar kunnen we je bij helpen! Kies de hoogte van je gewenste leenbedrag (bijvoorbeeld de aanschaf van de auto, plus de eerste onderhoudsbeurt en verzekeringskosten). Aan de hand van je persoonlijke gegevens koppelt een bank hier dan een rentepercentage aan. Met het rentepercentage, het leenbedrag en de looptijd laat onze adviseur je binnen enkele werkdagen horen wat je maandtermijn zal worden. Dit hangt samen met de vorm van financiering – een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,5%
Maandbedrag€ 565
Looptijd120 mnd

Goedkoper geld lenen voor een auto dan bij de meeste autodealers.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,5%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor autolening past bij jou?

De meeste mensen kiezen bij autofinanciering voor een Persoonlijke Lening met een looptijd van maximaal 60 maanden. Die looptijd hangt samen met de gebruiksduur van de auto: deze gaat gemiddeld een x aantal jaren (probleemloos) mee. Het voordeel van geld lenen met een Persoonlijke Lening is dat je in één keer het hele bedrag op je rekening ontvangt om de auto mee aan te schaffen. Maar ook een Doorlopend Krediet is een optie. Bij zo’n Doorlopend Krediet kun je geld dat je hebt afgelost, weer terug opnemen. Dat is handig als je bijvoorbeeld niet alleen die auto wil kopen, maar misschien ook je huis wilt verbouwen en geld achter de hand wilt hebben voor de eerste grote beurt van je auto of voor het vervangen van de banden. Ook kan een Doorlopend Krediet voordelig zijn als je een relatief lage maandlast wenst waarbij je zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel je (boetevrij) extra gaat aflossen.

Waarom je bij een autofinanciering meestal kiest voor een Persoonlijke Lening? Stel dat je je een auto koopt met behulp van een doorlopend krediet met een relatief laag maandtermijn. Klinkt goed! Maar na twee jaar raakt je auto buiten je schuld total-loss en krijg je de kosten niet (volledig) vergoed. Dan heb je nog wel een autofinanciering lopen, maar kun je de desbetreffende auto niet gebruiken. Bij een Persoonlijke Lening kun je de looptijd en maandtermijn afstemmen op de verwachte gebruiksduur van de auto. Zo blijft de waardevermindering van de auto in grote lijnen gelijk met de afname van het saldo van de lening.

5 redenen waarom een Persoonlijke Lening vaak de slimste autolening is

  1. Je kunt precies het bedrag lenen dat je nodig hebt voor de auto die je wilt kopen
  2. Je ontvangt het leenbedrag voor je auto in één keer op je rekening, binnen enkele dagen
  3. Vaste rente, dus de kosten van je lening kunnen nooit onverwacht stijgen
  4. De slimte autolening: de Persoonlijke Lening voor jouw auto heeft een vaste looptijd, dus je weet precies wanneer je je lening hebt afbetaald
  5. Als je wilt, kunt je extra aflossen zodat je lening sneller is afbetaald, zónder dat dit een boete oplevert

Een paar handige tips!

Onze tips bij het afsluiten bij geld lenen voor een auto.

Let op bij aanbieders die zeggen dat je bij hun de auto kunt kopen op afbetaling!

Het is natuurlijk fijn als je niet in één keer het hele bedrag hoeft neer te leggen, maar in termijnen kunt betalen. Maar dat is uiteindelijk vaak véél duurder, omdat veel meer rente betaald. Véél meer dan bij een Persoonlijke Lening. Bij een auto kopen op afbetaling is de rente soms wel 14%, terwijl je bij ons al vanaf 6,5% kunt lenen.

Houdt rekening met de levensduur van je aankoop!

Houdt bij het afsluiten van een lening voor de aanschaf van een auto rekening met de economische levensduur van de auto. Zo voorkom je dat je de lening aan het afbetalen bent als je toe bent aan een nieuwe auto.

Let bij de aanschaf van je auto op zogeheten verborgen kosten!

Sommige tweedehandsauto’s kosten namelijk veel geld in onderhoud. Misschien moet bijvoorbeeld binnenkort de distributieriem vervangen worden, of is er eigenlijk snel een nieuwe set banden nodig. Bovendien hebben sommige auto’s veelvoorkomende problemen, waardoor het kan lonen om vooraf je garage eens te vragen naar hun ervaring met het type auto dat je voor ogen hebt. Zo maak je altijd een verstandige en verantwoorde keuze.

Voordelig lenen én de beste service!

Geld lenen via A-Krediet is altijd een voordelige oplossing, omdat wij als professionele en 100% onafhankelijke kredietbemiddelaar de keuze hebben uit diverse banken. Hierdoor krijg je gegarandeerd altijd de laagste rente en beste voorwaarden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk. En wel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je auto kost? Wij hebben daar een aantal handige tools voor ontwikkeld. Zo bereken je zelf gemakkelijk je maximale lening. Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze experts helpen je graag!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.