Let op! Geld lenen kost geld.

Keuken

Geld lenen voor een keuken met de slimste keukenlening van Nederland.

Keuken

Keukenlening mét vaste maandlasten

Wie weet kijk je al 10 jaar tegen dezelfde keuken aan en droom je al die tijd al van een kookeiland, betere keukenkastjes en een grotere koelkast. Passend bij je gegroeide gezin! Of wellicht wil je een nieuw huis gaan kopen waarvan de keuken écht vervangen moet worden, en kun je deze niet meefinancieren in je hypotheek.

Wat de situatie ook is, een nieuwe keuken aanschaffen en laten plaatsen kost vaak flink wat geld, geld wat je misschien niet op je spaarrekening hebt staan. Gelukkig kun je voor je nieuwe keuken bij ons een voordelige lening afsluiten tegen de beste voorwaarden en de laagste rente van Nederland.

Een slimme lening voor je keuken

De meest voorkomende soort lening in Nederland is een hypotheek – Velen van ons staan vaak in de keuken. En velen van ons staan ook graag in die keuken! Regelmatig is dit het hart van een huis, waar je met je partner of gezin samen kookt of verhalen deelt tijdens een heerlijke maaltijd. Geen wonder dus dat veel mensen hun keuken willen opknappen of vervangen wanneer deze niet maar aan hun wensen voldoet. Gelukkig gaan keukens lang mee, vaak wel 15-20 jaar. Maar ben je daarna toe aan een nieuwe keuken? Dan is dat al snel een flinke investing, van zo’n 5 tot 20 duizend euro. Het liefst betaal je die kosten natuurlijk met je spaargeld. Maar lukt dat niet? Dan kun je ook een voordelige lening afsluiten om die nieuwe keuken toch te realiseren. 

Berekenen wat je kunt lenen voor je keuken?

Wil je weten wat je bij ons kunt lenen voor je keuken en wat dat zou kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken het razendsnel voor je uit. Je kunt ook zelf alvast eenvoudig berekenen wat je ongeveer kunt lenen met onze speciale rekentools. Zo heb je alvast zicht op je maandbedrag en maximale lening. Handig en snel!

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,5%
Maandbedrag€ 565
Looptijd120 mnd

Onze leningen zijn véél goedkoper dan die van een keukenspecialist.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,5%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Je keuken financieren: wat voor lening?

Een Persoonlijke Lening is in dit geval vaak het meest geschikt. Dat komt omdat je bij een persoonlijke lening een vast bedrag per maand aflost en je precies weet wat de looptijd van de lening is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien ontvang je het hele bedrag van de lening in één keer. 

Twijfel je over het gebruiken van je resterende spaargeld of het afsluiten van een Persoonlije Lening voor je nieuwe keuken naast je hypotheek? Vaak biedt een lening dan toch een voordelige uitkomst. Stel dat je eerst voor 850 euro per maand een huis huurde, en nu met je hypotheek én je maandelijkse aflossing 600 euro kwijt bent. Dat is goed te overzien en zo behoud je toch je spaargeldbuffer voor onverwachte kosten! 

Wat voor keukenlening je ook wenst, wij zorgen er voor dat deze helemaal bij jóu past. Onze leenexperts vergelijken namelijk op basis van jouw aanvraag en gegevens diverse kredietaanbiedingen van verschillende banken. Zo bieden wij je geheel vrijblijvend de goedkoopste lening offerte met de laagste rente plus de beste voorwaarden. Én in de meest geschikte leenvorm.

5 voordelen van een persoonlijke lening voor een keuken

  1. De rente en maandlasten blijven altijd gelijk
  2. De looptijd ligt vast en is nooit langer dan de levensduur van je keuken
  3. Je kunt boetevrij extra aflossen, zodat je lening eerder volledig afgelost is!
  4. Je ontvangt het bedrag voor je keuken in één keer op je rekening, bij ons vaak al binnen 2 werkdagen
  5. Als je leent voor een verbouwing (van je eigen woning), kun je de rente aftrekken

Een paar handige tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor je nieuwe keuken.

Kies zorgvuldig je aanbieder

Kies altijd voor een aanbieder zoals A-Krediet die de levensduur van de lening afstemt op basis van het leendoel. Met een veilige, betrouwbare én voordelige lening haal je extra veel plezier uit je nieuwe keuken!

Koop niet op afbetaling bij je keukenaanbieder

Onze belangrijkste tip is om je keuken nóóit op afbetaling te kopen bij je keukenaanbieder. Dit is altijd duurder dan een ‘normale’ lening, zoals een persoonlijke lening. Een keuken kost tenslotte al veel geld, dus het is dubbel zonde om er dan onnodig nóg meer voor neer te tellen.

Denk om de looptijd van je lening!

Ook een belangrijke tip is dat je vooraf goed moet nadenken over de looptijd van je lening. Hoe langer de looptijd, hoe lager de rente – dat klopt. Maar je moet vooral denken aan de levensduur van je keuken! Als je namelijk verhuist óf weer aan een nieuwe keuken toe bent, moet je niet nog steeds met je vorige keukenlening zitten natuurlijk.

Voordelig lenen én de beste service!

Op onze website kun je eenvoudig zelf bekijken en berekenen welke leenvorm en maandtermijn voor jouw situatie geschikt zijn. Wil je een lening afsluiten of meer informatie over welke financiering bij je past? Bel dan naar 0318 – 452 452 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voordelig, transparant en zonder kleine lettertjes geld lenen voor de verbouwing van je keuken doet je bij A-Krediet!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.