Onze missie

A-Krediet Financiële Diensten bv., kortweg A-Krediet, is sinds vele jaren actief als intermediair in financiële diensten. We zijn tussenpersoon en adviseur voor iedereen die op een toegankelijke, transparante manier leningen wil afsluiten die eerlijk en veilig zijn. Onze mensen zijn gespecialiseerd op het gebied van onze huidige kernproducten: (consumptief) krediet en leningen, (auto)verzekeringen en hypotheken. Zij maken zich hard voor een goede voorlichting van ons klanten en een persoonlijke aanpak van elke aanvraag. Door onze kennis en ruime ervaring zijn wij als geen ander in staat je een goed en duidelijk financieel advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt. Meestal kunnen we je nog op dezelfde werkdag van de gevraagde informatie of offerte voorzien!

Advies op maat

Bij A-Krediet begrijpen we dat iedereen op een andere manier geholpen wil worden. Misschien wil je graag in gesprek met één van onze adviseurs: dat kan telefonisch, per e-mail, bij ons op kantoor, maar óók via whatsapp. Jíj kiest wat voor jou het beste uitkomt. Anderzijds bieden we daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld een autoverzekering of een andere ‘simple risk’-verzekering af te sluiten zonder tussenkomst van een persoonlijk adviseur. Zo kun je supersnel en tóch veilig een (auto)verzekering aanvragen en afsluiten via onze website. Is dat wat je zoekt? Dan vind je op onze website altijd een selectie van de beste én voordeligste verzekeraars waarmee wij zaken doen.

Onafhankelijk en objectief

Door onze samenwerking met vrijwel elke Nederlandse bank en verzekeraar kunnen wij, samen met jou, de juiste keuzes maken voor een goed en vertrouwd advies tegen zeer scherpe rente- en/of premietarieven. Aangezien A-Krediet een volledig zelfstandige onderneming is, kun je er op vertrouwen dat we altijd een objectief en eerlijk advies geven dat met feiten wordt onderbouwd.

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast het realiseren van onze zakelijke doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Lenen bij een bank is daar voor arme mensen vaak niet mogelijk. Met wat externe steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kansen als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en zo werken aan een zelfstandig bestaan.

Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet, gaat ze uit van de kracht van de mensen zelf. Voor jezelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land. Daar kunnen we als A-Krediet alleen maar achter staan.