Geld lenen kost geld!

Acceptatiecriteria

A-Krediet bemiddelt voor een groot aantal geldverstrekkers in Nederland. Elke geldverstrekker heeft zijn eigen acceptatienormen en voorwaarden. Als professionele kredietbemiddelaar zal A-Krediet voor u altijd een voordelige financiering met de beste voorwaarden selecteren uit het ruime aanbod.

Om voor een financiering bij A-Krediet in aanmerking te komen dient u in ieder geval aan de onderstaande voorwaarden voldoen.

  • Uw leeftijd ligt tussen de 21- en 69 jaar.
  • U heeft een tijdelijk of vast dienstverband.
  • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs.
  • U heeft geen negatieve codering(en) bij het BKR staan.

Daarnaast kan A-Krediet, vanwege de criteria van de banken en intern beleid, leningen vanaf 5000 euro in behandeling nemen. Een lager leenbedrag is helaas niet mogelijk. Wel is er een mogelijkheid om bestaande lening(en) in te lossen ofwel een bedrag van de financiering in depot te houden.

Tijdelijk dienstverband?

Wanneer u via uw werkgever of het uitzendburo (fase B of fase 3) beschikt over een dienstverband voor bepaalde tijd zullen de banken vaak een, door de werkgever, ingevulde werkgeversverklaring met intentieverklaring verlangen. Uw werkgever geeft hiermee aan dat u, bij ongewijzigd functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, na uw contract voor bepaalde tijd een contract voor onbepaalde tijd aangeboden krijgt. Ook kan de bank een aantoonbaar arbeidsverleden (van meestal 3 jaar) opvragen. Daarnaast kan er bij een tijdelijk dienstverband, en het ontbreken van een partner, een beperktere mogelijkheid zijn voor een lening.

Bij een fase A of een fase 1/2 contract, nemen de banken vrijwel nooit het inkomen mee voor de berekening van de maximale leencapaciteit. Uiteraard kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden.

Geen intentieverklaring?

Mocht uw werkgever geen werkgeversverklaring met intentie willen verstrekken dan zijn er wellicht toch nog mogelijkheden om via A-Krediet een financiering aan te vragen. Hiervoor dient u wel aan te kunnen tonen dat u de afgelopen 12 maanden inkomen uit loondienst heeft genoten. De geldverstrekkers die hiermee akkoord gaan zullen u vragen dit aan te tonen middels het overleggen van uw salarisstroken over de afgelopen 12 maanden. Tevens zal de bank hierdoor graag zien dat u in het bezit bent van een koopwoning en een partner heeft. Daarnaast zullen de banken, bij het ontbreken van een partner, arbeidsverleden of een koopwoning, vaak niet het volledige inkomen maar een gedeelte hiervan meenemen in hun berekening voor de maximale leencapaciteit. Dit geldt niet wanneer u de financiering samen met uw partner aangevraagt en uw partner een dienstverband voor onbepaalde tijd heeft.

Zelfstandig ondernemer

Voor zelfstandig ondernemers en directeur grootaandeelhouder met een aantoonbaar ondernemersverleden van 3 jaar heeft A-Krediet zeer aantrekkelijk mogelijkheden voor financial lease. De volgende objecten zijn b.v. te financieren middels financial lease;

  • Personen- en bestelauto’s
  • Motoren

Om voor financial lease in aanmerking te komen dient u als zelfstandig ondernemer uw jaarrekening en balans te overleggen over de afgelopen 2 jaar.

Tevens is het mogelijk om een lening aan te vragen als zelfstandig ondernemer wanneer deze lening wordt gebruikt voor prive doeleinden. Hierbij dient u in het bezit te zijn van jaarcijfers over de afgelopen drie jaar en een koop- of huurwoning.

Geld lenen bij A-Krediet, eerlijk en meer dan vertrouwd!

U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u.

Bij ons kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening, of leent u geld op basis van een doorlopend krediet of een WOZ krediet. Wij vergelijken de krediet aanbiedingen bij verschillende banken en bieden u geheel vrijblijvend de goedkoopste leningofferte met de beste voorwaarden. Geld lenen bij A-Krediet doet u zonder kleine lettertjes, eerlijk en transparant.

A-Krediet