Let op! Geld lenen kost geld!
  • De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Hoe kan ik mijn telefoonnummer wijzigen?

Hoe kan ik mijn telefoonnummer wijzigen?

Je kunt het telefoonnummer dat bij ons bekend is het snelste wijzigen door even contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch, via Whatsapp of via de website: jij kiest wat voor jou het beste uitkomt.

Contact (5)

Kan ik de incassodatum van mijn maandtermijn wijzigen?

Jazeker, als een andere maandelijkse incassodatum beter uitkomt dan de huidige datum waarop nu wordt afgeschreven, kunnen we dit voor je aanpassen. Neem contact met ons op en we voeren de aanpassing voor je door.

Hoe kan ik mijn maandtermijn wijzigen?


Je kunt je maandoverleg wijzigen in overleg met onze leenexperts. Neem contact op via Whatsapp, onze website of per telefoon, en dan zetten we de wijzigingen zo snel mogelijk voor je in werking.

Hoe kan ik mijn incassodatum wijzigen?

Neem even contact met ons op en laat weten welke datum je graag zou willen aanhouden als incassodatum, dan passen we dit voor je aan.

Hoe kan ik mijn contactgegevens wijzigen?

Zijn je contactgegevens gewijzigd? Neem dan contact met ons op via onze website, Whatsapp of telefoon en wij passen je gegevens direct aan.

Hoe neemt A-Krediet contact op met mij?

Dat bepaal jij! Wil je dat we je bellen, een mail sturen, of stel je je vraag graag via Whatsapp? Alles is mogelijk: je vindt onze contactgegevens hier. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Offerte aanvragen