Wil je graag een auto kopen maar heb je niet het hele aankoopbedrag op je rekening? Dan kun je er voor kiezen om bij ons een autolening af te sluiten! Onze experts zorgen ervoor dat je een kredietvorm afsluit die het beste past bij jouw bestedingsdoel en uitgavepatroon. Zodat je ten volle kunt genieten van je aankoop!

Wat voor soort autolening past bij jou?

De meeste mensen kiezen bij autofinanciering voor een Persoonlijke Lening met een looptijd van maximaal 60 maanden. Die looptijd hangt samen met de gebruiksduur van de auto: deze gaat gemiddeld een x aantal jaren (probleemloos) mee. Het voordeel van zo’n persoonlijke lening is dat je in één keer het hele bedrag op je rekening ontvangt om de auto mee aan te schaffen. Maar ook een Doorlopend Krediet is een optie. Bij zo’n doorlopend krediet kun je geld dat je hebt afgelost, weer terug opnemen. Dat is handig als je bijvoorbeeld niet alleen die auto wil kopen, maar misschien ook je huis wilt verbouwen en geld achter de hand wilt hebben voor de eerste grote beurt van je auto of voor het vervangen van de banden. Ook kan een doorlopend krediet voordelig zijn als je een relatief lage maandlast wenst waarbij je zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel je (boetevrij) extra gaat aflossen.

Waarom je bij een autofinanciering meestal kiest voor een persoonlijke lening? Stel dat je je een auto koopt met behulp van een doorlopend krediet met een relatief laag maandtermijn. Klinkt goed! Maar na twee jaar raakt je auto buiten je schuld total-loss en krijg je de kosten niet (volledig) vergoed. Dan heb je nog wel een autofinanciering lopen, maar kun je de desbetreffende auto niet gebruiken. Bij een persoonlijke lening kun je de looptijd en maandtermijn afstemmen op de verwachte gebruiksduur van de auto. Zo blijft de waardevermindering van de auto in grote lijnen gelijk met de afname van het saldo van de lening.

Wil je je mogelijke autolening laten berekenen?

Daar kunnen we je bij helpen! Kies hieronder de hoogte van je gewenste leenbedrag (bijvoorbeeld de aanschaf van de auto, plus de eerste onderhoudsbeurt en verzekeringskosten) en de looptijd. Aan de hand van je persoonlijke gegevens koppelt een bank hier dan een rentepercentage aan. Met het rentepercentage, het leenbedrag en de looptijd laat onze adviseur je binnen enkele werkdagen horen wat je maandtermijn zal worden. Dit hangt samen met de vorm van financiering – een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Voordelig lenen én de beste service!

Geld lenen via A-Krediet is altijd een voordelige oplossing, omdat wij als professionele kredietbemiddelaar de keuze hebben uit diverse banken. Hierdoor krijg je gegarandeerd altijd de laagste rente en beste voorwaarden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk. En wel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je auto kost? Wij hebben daar een aantal handige tools voor gemaakt. Zo bereken je zelf je looptijd of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!