Wie weet kijk je al 10 jaar tegen dezelfde keuken aan en droom je al die tijd al van een kookeiland, betere keukenkastjes en een grotere koelkast. Passend bij je gegroeide gezin! Of wil je een nieuw huis gaan kopen waarvan de keuken écht vervangen moet worden, en kun je deze niet meefinancieren in je hypotheek. Wat de situatie ook is, een keuken aanschaffen kost vaak flink wat geld. Gelukkig kun je voor je nieuwe keuken bij ons een voordelige lening afsluiten!

Je keuken financieren: wat voor lening?

Een Persoonlijke Lening is voor je keuken vaak het meest geschikt. Dat komt omdat je bij een persoonlijke lening een vast bedrag per maand aflost en je precies weet wat de looptijd van de lening is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien ontvang je het hele bedrag van de lening in één keer. Twijfel je over het gebruiken van je resterende spaargeld of het afsluiten van een persoonlijk krediet voor je nieuwe keuken naast je hypotheek? Vaak biedt een lening ook dan een voordelige uitkomst. Stel dat je eerst voor 850 euro per maand een huis huurde, en nu met je hypotheek én je maandelijkse aflossing 600 euro kwijt bent. Dat is goed te overzien en zo behoud je toch je spaargeldbuffer voor onverwachte kosten! Wat voor keukenlening je ook wenst, wij zorgen er voor dat deze helemaal bij jóu past. Onze leenexperts vergelijken namelijk op basis van jouw aanvraag en gegevens diverse kredietaanbiedingen van verschillende banken. Zo bieden wij je geheel vrijblijvend de goedkoopste lening offerte met de laagste rente plus de beste voorwaarden. Én in de meest geschikte leenvorm.

Op onze website kun je uiteraard ook vast zelf bekijken en berekenen welke leenvorm en maandtermijn voor jouw situatie geschikt zijn. Hiervoor kun je gebruik maken van een van de handige tools die wij op de site hebben staan, in het hoofdmenu onder Berekenen en Verzekeren. Wil je een lening afsluiten of meer informatie over welke financiering bij je past? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Voordelig, transparant en zonder kleine lettertjes geld lenen voor de verbouwing van je keuken doet je bij A-Krediet!