Let op! Geld lenen kost geld!
  • De laagste rente van Nederland
  • Offerte binnen 24 uur
  • 100% onafhankelijk

Lening oversluiten

De rente is historisch laag, profiteer door je lening nu over te sluiten

Wie het nieuws volgt, weet dat de rente momenteel historisch laag staat. Slecht nieuws? Nee hoor: het kan nu juist interessant zijn om te profiteren van deze lage rente!

Lening ouder dan 2017?

Heb je een lening lopen die is afgesloten vóór 2017? Dan is het hoogstwaarschijnlijk de moeite waard om deze lening opnieuw kritisch onder de loep te nemen.

Door de actuele lage rente is het namelijk goed mogelijk dat je honderden euro’s kunt besparen op je te dure lening. Als onafhankelijk intermediair adviseert A-Krediet je graag!

Advies voor oversluiten lening

Door onze samenwerking met de meeste kredietverstrekkers is het goed denkbaar dat we je kunnen helpen met het oversluiten van een lening waarop je onnodig veel rente betaalt. De adviseurs van A-Krediet regelen het vergelijken en oversluiten van je huidige lening tegen een lager, marktconform rentepercentage.

Zo adviseren wij je niet alleen over de rente, maar óók over de vorm en looptijd van je lening. Hierdoor kan ons advies je niet alleen rentevoordeel opleveren, maar daarnaast een beter product! Welke voordelen dit je biedt?

Bijvoorbeeld een vaste looptijd, aansluitend op je wensen en mogelijkheden. Of zicht op de einddatum van je lening waarbij je de rente voor de hele looptijd vast kunt zetten!

De actuele rente vind je hier. Heb je een lopende lening van vóór 2017? Vraag ons dan om eens mee te kijken, en neem contact op. De kans is groot dat het je veel voordeel oplevert!

Gratis besparingscheck

Een lening aanvragen doe je zo:

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend rentevoorstel. Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag om de beste rente en voorwaarden voor je te bedingen.

Online aanvragen

Via het online offerte formulier vraag je jouw vrijblijvende offerte aan. Dit kost je niet meer dan 5 minuten.

Offerte op maat

Samen nemen we jouw situatie, wensen en mogelijkheden door en bieden je een offerte op maat aan.

Documenten

In een beveiligde omgeving verzorg je de upload van je documenten, voor een snelle en voorspoedige uitbetaling.

Uitbetaling

Wij handelen de leningaanvraag verder voor je af. Normaal staat binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.

Offerte aanvragen