Wie het nieuws volgt, weet dat de rente momenteel historisch laag staat. Slecht nieuws? Nee hoor: het kan nu juist interessant zijn om te profiteren van deze lage rente!

Lening ouder dan 2013?

Heb je een lening lopen die is afgesloten vóór 2013? Dan is het hoogstwaarschijnlijk de moeite waard om deze lening opnieuw kritisch onder de loep te nemen. Door de actuele lage rente is het namelijk goed mogelijk dat je honderden euro’s kunt besparen op je te dure lening. Als onafhankelijk intermediair adviseert A-Krediet je graag!

Advies voor oversluiten lening

Door onze samenwerking met de meeste kredietverstrekkers is het goed denkbaar dat we je kunnen helpen met het oversluiten van een lening waarop je onnodig veel rente betaalt. De adviseurs van A-Krediet regelen het vergelijken en oversluiten van je huidige lening tegen een lager, marktconform rentepercentage. Zo adviseren wij je niet alleen over de rente, maar óók over de vorm en looptijd van je lening. Hierdoor kan ons advies je niet alleen rentevoordeel opleveren, maar daarnaast een beter product! Welke voordelen dit je biedt? Bijvoorbeeld een vaste looptijd, aansluitend op je wensen en mogelijkheden. Of zicht op de einddatum van je lening waarbij je de rente voor de hele looptijd vast kunt zetten!

De actuele rente vind je hier. Heb je een lopende lening van vóór 2015? Vraag ons dan om eens mee te kijken. De kans is groot dat het je veel voordeel oplevert!