Geld lenen kost geld!

DSB lening oversluiten

Faillisement van DSB Bank! Wat zijn de gevolgen voor uw lening? Kunt u uw lening oversluiten?

DSB Bank is failliet ! Maar wat gebeurt er met uw lening? Helaas is er nog steeds niets bekend wat de curatoren van DSB Bank met de leningen gaan doen die bij DSB bank zijn afgesloten. Blijven deze leningen nog “gewoon” doorlopen bij DSB bank, zoals de curatoren in hun berichtgeving hebben aangegeven, of wordt er alsnog een koper gevonden die de leningen gaat overnemen of oversluiten?

Zorg voor een zekere toekomst

Helaas is het antwoord op al deze vragen nog niet te geven! Net zoals er nu nog niet duidelijk is of uw lening tegen de huidige rente en voorwaarden blijft bestaan. Blijft bijvoorbeeld uw maandlast gelijk of gaat deze stijgen of dalen, moet u eerder gaan aflossen en wat als de rente gaat stijgen?

A-Krediet kan zich voorstellen dat al deze onzekerheden geen prettige gedachte is. Wacht daarom niet langer en vul ons leningaanvraagformulier in. Wij gaan voor u vrijblijvend op zoek naar een lening welke voldoet aan uw wensen en financiële situatie en bieden u gratis een offerte hiervoor aan. Zo kunt u uw huidige lening bij DSB Bank eenvoudig oversluiten en voorkomt u onzekerheid over uw lening bij DSB Bank.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het oversluiten van uw lening bij DSB Bank en voorkom (financiële) onzekerheid!

Geld lenen bij A-Krediet, eerlijk en meer dan vertrouwd!

U wilt eerlijk, goedkoop en vertrouwd geld lenen? Bij A-Krediet bent u aan het juiste adres! Wilt u geld lenen voor de aanschaf van een auto? Heeft u een krediet nodig voor een keuken of voor een verbouwing? A-Krediet heeft altijd de juiste lening voor u.

Bij ons kunt u kiezen uit de diverse soorten leningen. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening, of leent u geld op basis van een doorlopend krediet of een WOZ krediet. Wij vergelijken de krediet aanbiedingen bij verschillende banken en bieden u geheel vrijblijvend de goedkoopste leningofferte met de beste voorwaarden. Geld lenen bij A-Krediet doet u zonder kleine lettertjes, eerlijk en transparant.

A-Krediet