Benieuwd naar de maandtermijn van je lening?

Ben je benieuwd welke maandtermijn je moet betalen bij het lenen van het door jou gewenste leenbedrag? Met de handige tool op deze pagina krijg je gemakkelijk een indicatie van de looptijd van je lening op basis van het door jou gewenste leenbedrag en de daarbij horende looptijd. Deze indicatie geeft jou een goed beeld van wat eventueel mogelijk is.

Op basis van de gegevens uit deze berekening vraag je vervolgens gemakkelijk een offerte voor een financiering aan via het offerteformulier. Op basis van jouw gegevens gaan onze kredietadviseurs vervolgens aan het werk om voor jou een offerte op maat te maken, tegen de scherpste rente van Nederland en tegen de beste voorwaarden.

Maximale lening?

Ben je benieuwd naar het maximale bedrag wat je kan lenen? Maak in dat geval ook eens gebruik van de maximale lening calculator. Met de maximale lening calculator bereken je gemakkelijk een indicatie van het maximale bedrag wat jij kan lenen op basis van een paar gegevens. Zo weet je met een paar klikken waar je aan toe bent.

A-Krediet is aangesloten bij:

Onze deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit is gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs, kortweg de NVF. De NVF hanteert een gedragscode die haar leden ondertekenen. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven dat een NVF-lid naar eer en geweten handelt, het belang van een cliënt boven dat van zichzelf stelt en dat uitgaande informatie, adviezen of reclameuitingen nooit misleidend of onjuist zijn.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID en zijn wij in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) waardoor wij mogen adviseren en bemiddelen in diverse financiële diensten. Bekijk hier onze vergunning.