De werkwijze van A-Krediet

Een veilige financiering in een vorm die goed bij jóuw situatie aansluit: onze adviseurs staan altijd voor je klaar. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het aanvragen van een lening, is het wel belangrijk om je aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Uiteraard verlangen wij ook van je dat je bij het aanvragen van de lening alles volledig naar waarheid invult. Zodra wij de aanvraag binnen hebben, gaan we aan de slag en volgt vaak al binnen een werkdag een advies op maat!

Kies de lening die bij je past

Voor geld lenen bieden we leningen aan in diverse vormen (bijvoorbeeld een persoonlijke lening of doorlopend krediet) en voor diverse leendoelen (bijvoorbeeld voor een auto, verbouwing of restschuld).

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nadat je een keuze hebt gemaakt kan je via ons offerte formulier een vrijblijvende lening offerte aanvragen. Zorg ervoor dat je dit formulier zorgvuldig invult, dit bevordert de snelheid van het aanvraagtraject maar kan ook een fors lagere rente opleveren.

Ontvang een voorstel op maat

Onze deskundige kredietadviseurs gaan met jouw gegevens aan de slag en bieden jou een voorstel op maat tegen de scherpste rente en vanzelfsprekend tegen de beste voorwaarden.

Wij regelen de afhandeling

Nadat wij de getekende offerte hebben ontvangen, samen met alle stukken die jouw aanvraag compleet maken, zorgen we ervoor dat de bank jouw aanvraag verder in behandeling neemt en bij een akkoord aan je uitbetaald. Zo kan jij vaak al binnen 2 werkdagen van je geld genieten!