Let op! Geld lenen kost geld.

Tuin

Geld lenen voor een tuin met de slimste tuin lening van Nederland.

Tuin

Tuin financieren mét vaste maandlasten

Misschien wil je graag een tuin laten aanleggen die minder onderhoudsgevoelig is. Of wil je juist je grind en tegels verruilen voor een weelderige groene jungle. Of je ziet wel een mooi groot tuinhuis zitten waarin voldoende ruimte is voor alle tuinspullen, je motor of je schilderhobby.

Klinkt goed! Alleen niet iedereen heeft het spaargeld of de financiële mogelijkheden om dit zelf direct volledig te financieren. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn: een veilige lening tegen de beste voorwaarden biedt je de flexibiliteit die je zoekt!

Geld lenen voor een tuin

Van zwembad tot trampoline en van schuur tot fruitboomparadijs: een fijne tuin voegt een hoop plezier toe aan je dagelijkse leven én dat van je gezin. Een plek om te ontspannen in de zon, te bbq’en met vrienden en om ’s avonds bij te kletsen met een glaasje wijn. Wil je de tuin van je dromen aan laten leggen, maar wil je of kun je je spaarrekening daar niet voor aanspreken? Wij helpen je graag bij het afsluiten van een aantrekkelijke financiering! En daarbij denken we echt met je mee. Geld lenen kost tenslotte geld: wij zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt, nooit meer moet betalen dan je kunt, én je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe tuin.

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,9%
Maandbedrag€ 576
Looptijd120 mnd

De goedkoopste lening van Nederland.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,6%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor lening past bij een tuin?

Je bent toe aan een nieuwe tuin. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vul hieronder wat informatie in en stuur ons je gegevens op, dan kunnen wij je vrijblijvende aanvraag voor een tuinlening beginnen. Ons team van financieringsspecialisten legt jouw data voor aan ons netwerk van financieringsaanbieders. Zij kiezen vervolgens het voorstel met de laagste rente en de beste voorwaarden, zodat je nooit te veel betaalt voor je mooie tuin. 

Het voorstel specificeert ook de beste leenvorm voor jouw situatie. Vaak is dat een Persoonlijke Lening: hierbij ontvang je in één keer het afgesproken bedrag en heb je een vaste rente, maandtermijn en looptijd. Geen onverwachte verrassingen dus. Bij een hele uitgebreide tuinrenovatie, of bijvoorbeeld als je tegelijkertijd ook een stuk verbouwing van je huis wilt meefinancieren, kan een Doorlopend Krediet ook een goede optie zijn. Hierbij spreek je een maximaal leenbedrag af waarbinnen je onbeperkt geld kunt opnemen en aflossen. (De rente is dan wel variabel!) We helpen je graag bij het maken van de beste keuzes.

Waarom past Persoonlijke Lening vaak het best bij een tuin?

  1. De rente ligt gedurende de hele looptijd vast en kan dus niet onverwacht stijgen
  2. De looptijd ligt ook vast, maar deze mag je wél verkorten door kosteloos extra af te lossen
  3. Je kunt precies het bedrag lenen dat je nodig hebt voor je tuin
  4. Het leenbedrag voor je tuin staat in één keer op je rekening
  5. Je betaalt een vast maandbedrag, afgesproken op basis van jouw financiële situatie

Een paar tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor je nieuwe tuin.

Maak duidelijke afspraken

Laat je je tuin door een professional inrichten? Maak dan vooraf duidelijke afspraken over budgetten, meerkosten en eventuele deadlines. Betaal ook nooit het hele bedrag vooraf, maar bewaar een deel voor als alles naar tevredenheid is afgerond. Leg dit dus vooraf in de schriftelijke overeenkomst vast.

Erkende specialisten

Ga bij het aanleggen van een nieuwe tuin niet over één nacht ijs. Doe onderzoek en lees referenties op internet. Ga in zee met een erkende specialist waarvan je weet dat er kwaliteit geleverd wordt.

Houdt rekening met onvoorziene kosten

Het is wel zo dat bij zaken als een verbouwing of een tuin metamorfose toch vaak wat onvoorziene kosten komen kijken. Soms kan het daarom slim zijn om een paar procent extra te lenen, zodat je dit achter de hand hebt. Heb je dit geld uiteindelijk niet nodig? Dan los je dit gewoon direct weer extra af, zodat je lening sneller afbetaald is.

Vraag een gratis offerte aan!

Via Berekenen in het websitemenu kun je zelf handig en snel berekenen wat je maximale tuinlening is. Wil je graag een vraag stellen over een financiering of gewoon vrijblijvend extra informatie opvragen? Bel 0318 – 452 452, vraag een offerte aan of vul ons contactformulier in. Voordelig, transparant en probleemloos een lening afsluiten voor je tuin doe je bij A-Krediet!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.