Let op! Geld lenen kost geld.

Dakkapel

Geld lenen voor een dakkapel met de slimste dakkapel lening van Nederland.

Dakkapel

Dakkapel lening mét vaste maandlasten

Een dakkapel: meer licht, meer ruimte en vaak dé manier om een weinig gebruikte zolder te veranderen in een volwaardige slaapkamer, of bijvoorbeeld een speelkamer voor de kinderen. Maar voor deze gerealiseerd is, moet je vaak wel veel regelen. Door welke vakman kun je je dakkapel het beste laten plaatsen?

En hoe kun je deze het beste financieren? Van je spaarrekening? Of toch liever een lening, zodat je altijd geld achter de hand houdt voor onverwachte situaties? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de veiligste en voordeligste optie!

Geld lenen voor een dakkapel

Een dakkapel zorgt niet alleen voor meer ruimte en licht in huis, hij voegt ook nog waarde toe aan je huis. Vaak is het dus een slimme investering! Maar wél een flinke: een dakkapel kost al snel zo’n 3000-5000 euro. Het liefst betaal je dit natuurlijk van je spaargeld, maar dat is lang niet altijd mogelijk. Bovendien is het verstandig om een buffer te houden, zodat je altijd spaargeld achter de hand hebt voor onvoorziene kosten. Dan kan een lening de uitkomst bieden. Maar waar moet je dan beginnen?

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,9%
Maandbedrag€ 576
Looptijd120 mnd

Onze leningen zijn véél goedkoper dan die van een keukenspecialist.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,6%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor lening past bij een dakkapel?

Je wilt graag geld lenen voor je nieuwe dakkapel. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je onze leenspecialisten wat informatie opstuurt over je huidige financiële situatie en wensen, zoeken zij voor jou de beste opties uit. Om het meest voordelige en betrouwbare aanbod te vinden, vragen ze de mogelijkheden aan bij diverse banken. Zo bieden wij je geheel vrijblijvend de goedkoopste lening offerte met de laagste rente plus de beste voorwaarden. In de meest geschikte leenvorm!

Meestal is een Persoonlijke Lening het meest geschikt voor de aankoop van een dakkapel. Bij zo’n Persoonlijke Lening spreek je namelijk een vaste rente, vaste maandtermijn en een vaste looptijd af. Geen verrassingen, alle verplichtingen op een rij en een helder zicht op de laatste aflostermijn. En als je een Persoonlijke Lening bij ons afsluit, ontvang je het volledige afgesproken leenbedrag in één keer op je rekening. Zo kan je dakkapel zonder problemen worden gebouwd.

Soms is het ook mogelijk om je dakkapel te financieren door je hypotheek te verhogen, maar dat raden we vaak af. De looptijd van een hypotheek is namelijk erg lang, terwijl de looptijd voor een ‘gewone’ lening voor een dakkapel veel korter loopt. Dan heb je je lening dus sneller afbetaalt, en zit je minder lang met de lasten! Bovendien komen bij het verhogen van je hypotheek ook notariskosten, advieskosten en taxatiekosten kijken. Onderschat deze niet. Leg de kosten van een hogere hypotheek en een persoonlijke lening daarom eerst naast elkaar, en vergelijk deze op rente en looptijd. Zo zie je de totale kosten en kun je snel beslissen wat de beste keuze is.

5 redenen waarom een Persoonlijke Lening het beste past bij een dakkapel

  1. Je kunt precies het bedrag lenen dat je nodig hebt voor de dakkapel
  2. De looptijd en de rente liggen vast, zo kom je nooit voor verrassingen te staan
  3. Je kunt éxtra aflossen en dus eerder je lening afbetalen, zónder extra kosten!
  4. Je ontvangt het hele leenbedrag in één keer op je rekening, vaak al na 2 werkdagen
  5. A-Krediet zorgt altijd voor de veiligste lening tegen de beste voorwaarden

Een paar tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor een dakkapel.

Maak berekeningen

Omdat een dakkapel waarde toe kan voegen aan je huis, is het fijn om vooraf vast uit te zoeken hoeveel dit dan bedraagt. Je kunt hiervoor een expert inschakelen; als de dakkapel meer waarde toevoegt dan het kost om hem te bouwen, is het helemaal een uitstekende investering!

Kies de juiste bouwer

Bij het bouwen van een dakkapel is het verstandig om een goede bouwer te kiezen. Het zou zonde zijn als er door nalatigheid op termijn reparaties nodig zijn. Bekijk dus goed of je (positieve) reviews kan vinden op internet.

Denk om vergunningen!

Kijk of de bouw van je dakkapel vergunningsvrij is of niet. Dat wisselt namelijk per gemeente. Komt je dakkapel aan de achterkant van je huis, dan mag dit bijvoorbeeld vaak zonder vergunning. Het is goed om dit vooraf uit te zoeken, zodat je niet met een lening zit voor een dakkapel die je misschien niet mag plaatsen!

Voordelig lenen én de beste service!

Zelf alvast berekenen welke looptijd of maandtermijn bij je past? Kijk dan in het hoofdmenu bij Berekenen. Meer weten over een lening voor je dakkapel of een vrijblijvende aanvraag doen? Bel dan naar 0318 – 452 452vraag een offerte aan of vul ons contactformulier in. Voordelig, transparant en probleemloos een lening afsluiten voor (de verbouwing van) je dakkapel doet je bij A-Krediet!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.