Boot

Nederland is een waterland. Onze zee, rivieren en grachten bieden de ruimte voor allerlei watersporten en vrijetijdsbestedingen: vissen, kitesurfen, zeilen,…

Geld lenen doe je zelf online tegen de laagste rente van Nederland.

Nederland is een waterland. Onze zee, rivieren en grachten bieden de ruimte voor allerlei watersporten en vrijetijdsbestedingen: vissen, kitesurfen, zeilen, you name it. De horizon tegemoet dobberen op een mooie zomerdag, met je gezin naar je vakantiebestemming varen of gewoon op een mooi plekje je anker uitgooien en genieten van de rust. Heerlijk. Daarom hebben we ook meer dan een half miljoen boten in Nederland!

Helaas zijn de aanschafkosten van een boot vaak aanzienlijk, méér dan die van de gemiddelde auto. En dus wil je zekerheid over alle bijbehorende kosten en de beste manier om deze te financieren. Spaargeld of een lening, bijvoorbeeld. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste beslissing!

Welke lening past bij jouw boot?

Van zeil- tot vissersboot en van simpele sloep tot jacht: voor jouw droomboot zijn diverse vormen van financiering geschikt. De meest voor de hand liggende zijn een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bij een Persoonlijke Lening teken je bij het afsluiten van de financiering een contract waarin vaststaat welk bedrag je gaat lenen, hoe lang je lening precies gaat lopen en in welk maandbedrag je deze gedurende die periode zult afbetalen. En niet alleen de looptijd en de maandtermijnen liggen vast, óók de rente. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan. Zodra je leningaanvraag helemaal rond is, krijg je het volledige bedrag op je rekening gestort. En kun je meteen je boot aanschaffen en er van gaan genieten!

Naast de persoonlijke lening is je tweede optie een doorlopend krediet. Dat werkt net even anders: in plaats van in één keer één bedrag lenen, kies je bij een Doorlopend Krediet voor een soort ‘leenpotje’ waarbij je weliswaar maximaal een bepaald bedrag kunt lenen, maar óók wat je hebt afbetaald weer terug op kunt nemen. Wanneer je bedragen opneemt en waarvoor je die gebruikt, bepaal jij. Rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag van je toegestane maximum. Deze rente is wel variabel, en je hebt geen vaste looptijd. Een doorlopend krediet is handig als je er meer van wilt financieren dan alleen je boot: bijvoorbeeld ook een verbouwing, of de inrichting van je boot. Meestal blijkt een persoonlijke lening de beste keuze, omdat deze een looptijd heeft die precies wordt afgestemd op de verwachte levensduur van de boot.

Wil je een bootlening aanvragen?

Mooi! Dat kost je namelijk weinig tijd en al helemaal geen lastig uitzoekwerk. Onze experts zoeken namelijk voor jou de beste deal. Dankzij onze jaren aan ervaring en zorgvuldige procedures hebben we een breed netwerk opgebouwd; hierdoor kunnen we jouw gegevens aan een breed scala aan aanbieders (banken) voorleggen en daar het voor jou meest voordelige voorstel uit kiezen. We regelen altijd de meest financieel gunstige én veiligste deal. In het onderstaande formulier vul je voor ons in welk bedrag je graag zou willen lenen (zoals de volledige aanschafkosten van de boot, of een deel van die kosten omdat je de rest aanvult met spaargeld). Daarna vul je in hoeveel je per maand zou kunnen aflossen. Onze leningspecialisten gaan vervolgens met jouw gegevens aan de slag en sturen je binnen enkele werkdagen vrijblijvend het beste aanbod op. Zodat jij rustig de tijd hebt om een keuze te maken. En wie weet straks de trossen los te gooien!

Voordelig lenen én de beste service!

Lenen bij A-Krediet is niet alleen goedkoop maar vooral ook heel betrouwbaar. Als professionele kredietbemiddelaar met jarenlange ervaring en een uitstekende relatie met ons netwerk heeft ons team de keuze uit het aanbod van allerlei banken. Zo kunnen we voor jouw persoonlijke situatie gegarandeerd een lening met de laagste rente en beste voorwaarden voor je boot vinden, zonder gedoe of een hoop research voor jou. En toch razendsnel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je boot kost? Bekijk dan onze handige tools en bereken zelf je maandtermijn of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!