Let op! Geld lenen kost geld

Maximale leeftijd voor geld lenen aangepast

Op 15 april 2010 berichten wij in het artikel langer geld lenen voor senioren dat de voorwaarden voor het aanvragen van een lening voor senioren werden uitgebreid. Hierbij werd er stil gestaan dat de maximale leeftijd waarop een financiering aangevraagd kon worden werd verhoogd naar 73 jaar. Met dit nieuwe voorschrift werd er meer ruimte…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Maximale leeftijd voor geld lenen aangepast

Datum

Op 15 april 2010 berichten wij in het artikel langer geld lenen voor senioren dat de voorwaarden voor het aanvragen van een lening voor senioren werden uitgebreid. Hierbij werd er stil gestaan dat de maximale leeftijd waarop een financiering aangevraagd kon worden werd verhoogd naar 73 jaar. Met dit nieuwe voorschrift werd er meer ruimte geboden waardoor geld lenen mogelijk werd tot de leeftijd van 73 jaar, waar dit voorheen “slechts” mogelijk was tot 68 jaar.

Inmiddels, een jaar verder, is deze regelgeving aangepast met als resultaat dat de maximale leeftijd waarop een financiering aangevraagd kan worden is bijgesteld naar de leeftijd van 68 jaar. Dit houdt in dat geld lenen bij A-Krediet nog steeds mogelijk is tot de leeftijd van 68 jaar met een maximale looptijd van de financiering van 5 jaar. Concreet betekend dit, wanneer u op 68 jarige leeftijd een lening aanvraagt u deze op 73 jarige leeftijd ingelost dient te hebben.

Voor senioren betekent dit enerzijds een beperking in de mogelijkheden voor een lening maar anderzijds zijn er ook binnen de huidige regels nog ruime mogelijkheden voor het aangaan van een geldlening. A-Krediet zal u daarom ook met “raad en daad” blijven bijstaan op zoek naar een passende lening.

Indien de regelgeving wordt aangepast leest u dit uiteraard op onze site.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576