Let op! Geld lenen kost geld

Langer geld lenen voor senioren

Waar het voorheen “slechts” mogelijk was om een financiering via A-Krediet aan te vragen tot de leeftijd van 68 jaar is dit nu opgetrokken tot maar liefst 73 jarige leeftijd. Dit betekend dat veel senioren, die nu beperkt zijn in de mogelijkheden voor het aanvragen van een lening, dit met onmiddellijke ingang wel kunnen aanvragen.…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Langer geld lenen voor senioren

Datum

Waar het voorheen “slechts” mogelijk was om een financiering via A-Krediet aan te vragen tot de leeftijd van 68 jaar is dit nu opgetrokken tot maar liefst 73 jarige leeftijd. Dit betekend dat veel senioren, die nu beperkt zijn in de mogelijkheden voor het aanvragen van een lening, dit met onmiddellijke ingang wel kunnen aanvragen. Hierdoor worden de voorwaarden behoorlijk uitgebreid zodat uw te dure leningen of leningen die in te korte tijd dienen te worden ingelost nu voordelig kunnen worden overgesloten naar A-Krediet.

Onderstaand hebben wij een voorbeeld geschetst van het oversluiten van een lening en het financiële voordeel wat door de uitbreiding van deze voorwaarden behaald kan worden;

U bent momenteel 69 jaar en heeft een lening lopen welke, zoals voorheen gebruikelijk, afgelost dient te worden voor de leeftijd van 73 jaar. De hoogte van de lening stellen we gemakshalve op € 15.000,=. Bij een rente percentage van 7,9 % zou dit een maandlast van € 364,00 betekenen.

Wanneer u dezelfde lening over een langere looptijd kan afbetalen, bijvoorbeeld tot uw 78 jarige leeftijd, wordt uw maandlast in plaats van € 364,00 slechts € 192,00.

Dit levert u per maand een voordeel van € 172,00 op.

Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden denkbaar. Neemt u daarom voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 0318-452452 of vraag hier direct een offerte aan.

Update: de maximale leeftijd voor geld lenen is aangepast.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576