Let op! Geld lenen kost geld!

Wij zijn al meer dan 12 jaar expert in online geld lenen

Online lening aanvragen

Wil je een lening aanvragen? Of eerst uitzoeken wat jouw mogelijkheden en bijbehorende kosten (plus voordelen!) zijn? Dan is A-Krediet de expert die je zoekt.

We maken ons al ruim 12 jaar hard voor verantwoord en veilig geld lenen, mét de beste voorwaarden! Niet alleen kun je bij ons online geld lenen via een transparant en razendsnel proces, maar je kunt ook profiteren van de historisch lage rente: al vanaf 3,9%! Dus of je nu een Doorlopend Krediet zoekt of juist een Persoonlijke Lening, we geven je graag een vrijblijvend advies.

Betrouwbare partners

Vanwege onze samenwerking met vrijwel alle gerenommeerde kredietverstrekkers kun je er op vertrouwen dat geld lenen via A-Krediet de juiste verantwoorde keuze is. Dit wordt onderschreven in de honderden positieve reviews van onze klanten die worden achtergelaten bij onze partner Klantenvertellen. En daar zijn we trots op!

Zo werkt geld lenen bij A-Krediet

1. Bezoek a-krediet.nl en houd je gewenste leenbedrag plus leendoel bij de hand.

Jij weet waar graag geld voor wilt lenen: een auto bijvoorbeeld, of een verbouwing. En je weet meestal ook hoeveel je precies wilt lenen. Met die informatie bij de hand kun je via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Je klikt daarvoor op de knop ‘Offerte aanvragen’ in het hoofdmenu.

2. Vul jouw gegevens in en vraag vrijblijvend een online offerte aan

Op deze pagina geef je aan hoeveel je wilt lenen, wat het doel is van je lening (die auto dus, wellicht) en je gewenste productvorm: een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of misschien juist dat je geen voorkeur hebt. (Wil je weten welke lening het meest geschikt is voor jouw leendoel? Kijk eens onder de menuknop ‘Geld lenen’ bij de uitleg van onze verschillende leenvormen.) Hierna volgen nog wat persoonlijke gegevens en vragen over je huidige inkomsten en woonsituatie. Vervolgens stuur je je aanvraag digitaal in.

3. Jouw aanvraag wordt (op werkdagen) direct door onze kredietadviseurs in behandeling genomen

We kijken op basis van jouw gegevens en je financiële sitautie of je in aanmerking komt voor de door jou gewenste lening. Ook testen we bijvoorbeeld of je geen negatieve BKR-registratie hebt die een lening in de weg kan staan.

4. Vaak ontvang je al binnen 24 uur een voordelig aanbod tegen de scherpste voorwaarden!

Dit voorstel ontvang je per mail. Zodra je dat getekend terugstuurd, eventueel aangevuld met door ons gevraagde documenten, handelen wij het laatste stukje regelwerk voor je af.

Lenen bij A-Krediet: jouw voordelen!

Bij A-Krediet word je geholpen zoals jíj dat wil

Misschien wil je graag telefonisch overleggen, of een persoonlijk gesprek op locatie. Of misschien vraag je juist het liefst informatie op via e-mail of Whatsapp. Dat is bij ons allemaal mogelijk. Jíj kiest wat voor jou het beste uitkomt.

Altijd persoonlijke service en jouw vaste contactpersoon

Lenen is voor iedereen anders en bij elke persoonlijke situatie past een ander advies. Daarom geven wij 100% van onze klanten advies op maat. Dat advies krijg je van jouw vaste contactpersoon, die bekend is met jouw informatie. Zo word je altijd snel en efficiënt geholpen.

Onafhankelijke en objectieve adviezen

Omdat A-Krediet al jarenlang samenwerkt met bijna alle erkende kredietverleners in Nederland, hebben we een enorm netwerk van leningaanbieders voor je opgebouwd. Zo kunnen we bij jouw aanvraag altijd de beste lening kiezen, zonder vast te zitten aan verplichte partners. Veilig en vertrouwd.

Lage rentetarieven én verantwoord lenen

De rente staat historisch laag, en omdat we samenwerken met een groot aantal kredietverstrekkers kunnen we zo bijna altijd een lening voor je vinden met aantrekkelijke voorwaarden en een prettig lage rente. Bovendien leen je bij ons altijd veilig: we verstrekken alleen een lening als die bij jouw financiële situatie past.

Snel en eenvoudig alles geregeld

Sluit je bij ons een lening af? Dan is alles snel en eenvoudig geregeld. Vragen zijn vaak binnen een werkdag beantwoord, en als je een lening aanvraagt, staat het geld gemiddeld binnen 2 werkdagen op je rekening. Ook zorgen we er voor dat de informatie die we verstrekken altijd actueel, helder en goed toegankelijk is, zodat je precies weet waar je aan toe bent. En zodat je met een gerust hart kunt lenen. Tevreden klanten zijn voor ons het grootste compliment!

Begin hier je aanvraag!

Wil je geld lenen tegen de laagste rente van Nederland? Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend rentevoorstel.

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet
Rente vanaf
3,9
Min. looptijd
12 mnd
Max. looptijd
180 mnd
Minimaal
€ 5.000
Maximaal
€ 150.000
Leeftijd tot
72 jaar
Rente vanaf
4,5
Min. looptijd
12 mnd
Max. looptijd
180 mnd
Minimaal
€ 5.000
Maximaal
€ 150.000
Leeftijd tot
65 jaar

857 klanten geven ons gemiddeld een 9,2

  • "Snel geregeld"
  • "Duidelijk & vriendelijk"
  • "Flexibel & klantgericht"

Veelgestelde vragen over "lening aanvragen"

Kan ik geld lenen als senior?

Veel kredietaanbieders hebben een maximum leeftijd vastgesteld waarop een lening afgesloten of afgelost moet zijn. Met onze speciale seniorenlening van BNP Paribas Personal Finance bieden we een flexibele, verantwoorde en veilige lening met aantrekkelijke voorwaarden, die je kunt aanvragen als je tussen de 60 en de 74 jaar bent. Aflossen mag tot 78 jaar. Weten wat voor jouw situatie geldt? Neem dan contact op, onze experts staan voor je klaar.

Tot welke leeftijd kan ik geld lenen?

In principe kun je leningen aanvragen tot 74 jaar en aflossen tot 78 jaar: klik hier voor meer informatie over onze seniorenlening. Als je ons jouw wensen en leeftijd doorgeeft, zoeken we graag uit wat voor jou mogelijk is. Contact opnemen kan op de manier die jij het prettigst vindt: via de telefoon, whatsapp, e-mail of kantoor.

Alternatieve tekst

Lening aanvragen

Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvend rentevoorstel. De offerte voor je lening ontvang je eenvoudig per e-mail. Nadat wij de stukken van je retour hebben ontvangen is de lening binnen 2 werkdagen uitbetaald.

Lening aanvragen

Actuele rentetarieven

KredietbedragMaandtermijnDebetrenteJKPDuur overeenkomstTotale kostenOfferte
75.0007574,04,090.871Aanvragen
50.0005023,93,960.300Aanvragen
25.0002513,93,930.150Aanvragen
15.0001544,44,418.513Aanvragen
10.0001105,95,913.213Aanvragen
5.000576,76,76.846Aanvragen

De gegevens in onze rentetabellen zijn indicaties waarbij wij uitgaan van de laagst mogelijk rente die wij kunnen bieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke situatie, en kan afwijken. De totale kosten van je lening zijn afhankelijk van het leenbedrag, de rente, de looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) geeft de werkelijke kostprijs (rente) per product weer. De minimale looptijd van een lening is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar. Bijvoorbeeld: de totale prijs van een Persoonlijke Lening van € 50.000 met een rente van 3,9% bedraagt € 55.996 op basis van een looptijd van 72 maanden en een maandtermijn van € 778.

KredietbedragMaandtermijnDebetrenteJKPDuur overeenkomstTotale kostenOfferte
75.0006,06,05786.153Aanvragen
50.0004,54,55555.349Aanvragen
25.0004,54,55527.674Aanvragen
15.0004,84,85616.726Aanvragen
10.0006,16,15811.516Aanvragen
5.0006,96,9595.878Aanvragen

De gegevens in onze rentetabellen zijn indicaties waarbij wij uitgaan van de laagst mogelijk rente die wij kunnen bieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke situatie, en kan afwijken. De totale kosten van je lening zijn afhankelijk van het leenbedrag, de rente, de looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage (JKP) geeft de werkelijke kostprijs (rente) per product weer. De minimale looptijd van een lening is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 3,9% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar. Bijvoorbeeld: de totale prijs van een Doorlopend Krediet van € 50.000 met een rente van 4,5% bedraagt € 55.349 op basis van een looptijd van 55 maanden en een maandtermijn van € 1.000.