✔ Geld lenen bij A-Krediet vanaf slechts 3,9% ✔ Lenen tegen de scherpste en vaste rente ✔ Persoonlijk contact en uitstekende service ☎ 0318 – 452 452

Voor een geld lening voor al je voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres

Wil je geld lenen voor een auto of motor? Zoek je financiering voor een camper of caravan? Of ben je eindelijk toe aan je eigen boot na al die jaren van dromen? Voor een geld lening voor al je voertuigen ben je bij ons aan het juiste adres! A-Krediet zorgt ervoor dat je een kredietvorm afsluit die het beste past bij jouw bestedingsdoel en uitgavepatroon. Zodat je ten volle kunt genieten van je aankoop.

Financiering berekenen

Bij het afsluiten van een voertuig- of bijvoorbeeld autofinanciering kies je eerst de hoogte van het leenbedrag en de looptijd. Aan de hand van je persoonlijke gegevens koppelt een bank hier dan een rentepercentage aan. Met het rentepercentage, het leenbedrag en de looptijd kan onze adviseur vermelden wat je maandtermijn zal worden. Dit hangt samen met de vorm van financiering.

Welke lening past bij jou?

Vaak zijn er verschillende vormen van financiering mogelijk. Bij een auto is dat meestal een Persoonlijke Lening met een looptijd van maximaal 60 maanden. Die looptijd hangt namelijk samen met de gebruiksduur. Een boot gaat bijvoorbeeld vaak langer mee dan een auto, en heeft daarom meestal een looptijd van 5 à 10 jaar. Naast geld lenen in de vorm van een Persoonlijke Lening kan lenen uiteraard ook in een andere vorm, zoals een Doorlopend Krediet. Dat is handig wanneer je bestedingsdoel niet alleen die auto of motor is, maar je hiernaast wellicht ook je huis wilt verbouwen. Ook kan een Doorlopend Krediet voordelig zijn als je een relatief lage maandlast wenst waarbij je zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel je (boetevrij) extra af gaat lossen.

Waarom je bij een autofinanciering vaak kiest voor een Persoonlijke Lening? Stel dat je je een auto koopt met behulp van een Doorlopend Krediet met een relatief laag maandtermijn. Klinkt goed! Maar na twee jaar raakt je auto buiten je schuld total-loss en krijg je de kosten niet (volledig) vergoed. Dan heb je nog wel een autofinanciering lopen, maar kun je de desbetreffende auto niet gebruiken. Bij een Persoonlijke Lening kun je de looptijd en maandtermijn afstemmen op de verwachte gebruiksduur van de auto. Zo blijft de waardevermindering van de auto in grote lijnen gelijk met de afname van het saldo van de lening.

Caravan

Een caravanlening op maat zodat jij er lekker ontspannen op uit kan met een nieuwe caravan.

Camper

Genieten van de gemakken en het comfort van een camper met een voordelige lening op maat.

Boot

Een bootlening op maat voor wanneer je de horizon tegemoet wil dobberen op een mooie zomerdag.

Motor

Een lening op maat voor wanneer je nog nog even moet sparen voordat je een nieuwe motor kan kopen.

Auto

Wil je graag een auto kopen maar heb je niet het geld op je rekening? Dan kan een autolening uitkomst bieden.

Voordelig lenen én de beste service!

Geld lenen via A-Krediet is altijd een voordelige oplossing, omdat wij als professionele kredietbemiddelaar de keuze hebben uit diverse banken. Hierdoor krijg je gegarandeerd altijd de laagste rente en beste voorwaarden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk. En wel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je gewenste voertuig of caravan kost? Wij hebben daar een aantal handige tools voor gemaakt. Zo bereken je zelf je maandtermijn of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!

KredietverstrekkerRenteMaandlastenKostenAanvragen
defam3,925130.150Aanvragen
interbank3,925130.150Aanvragen
abn-amro4,225530.572
nationale-nederlanden4,325630.714Aanvragen
bnp-paribas-personal-finance4,626031.141Aanvragen
ing-bank5,126631.860
qander5,226732.005Aanvragen
  • Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is gelijk aan de rente van dit product.
  • Voor een Persoonlijke Lening geldt een minimale looptijd van 12 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden.
  • Voor een Doorlopend Krediet geldt een minimale looptijd 1 maand, de maximale looptijd hangt af van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
  • De minimale rente is 3,6% en de wettelijke maximale rente is 14%.