Let op! Geld lenen kost geld.

Caravan of camper

Geld lenen voor een caravan met een slimme lening voor een (sta) caravan of camper.

Caravan of camper

Caravan of camper financieren mét vaste maandlasten

Graag op vakantie, maar mis je dan je eigen keuken, badkamer of slaapkamer? Wil je helemaal zelf bepalen waar je neerstrijkt? Caravans zijn niet voor niets zo populair! Of je nou op zwarte zaterdag met liefde de file induikt op weg naar warmere sferen of elk jaar naar dezelfde knusse camping in Zeeland gaat met de kinderen, maakt helemaal niets uit. De vrijheid en zelfstandigheid van een (sta)caravan passen voor veel mensen in hun ideale vakantieplan.

Nóg flexibeler op vakantie met je eigen vakantiehuis? Geen zin om een tent op te zetten of je caravan af te koppelen, maar lekker meteen kunnen relaxen, overnachten en weer door? Dan is een camper iets voor jou! Kamperen 2.0, van álle gemakken voorzien. Aan zoveel vakantievoordelen zit echter wel een prijskaartje gebonden. Staat dat niet op je spaarrekening? Geen nood, een voordelige lening is vaak een prima optie. En daar kunnen we je bij helpen!

Geld lenen voor jouw (sta) caravan of camper

Vaak gaat er heel wat onderzoek vooraf aan de aanschaf van een caravan of camper. Welke faciliteiten bieden ze, hoe groot zijn ze, voor hoeveel personen is er (comfortabele) slaapruimte, is de caravan die je op het oog hebt niet te zwaar voor de auto? En natuurlijk: hoe kunnen we deze het beste betalen? Van ons spaargeld? Of misschien met een lening? Zoals bij het afsluiten van elke vorm van financiering wil je bij het aanvragen van een lening voor jouw favoriete mobiele ‘vakantiehuis’ precies weten waar je aan toe bent en geen cent te veel betalen. Terecht!

Daarom zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Allereerst is de levensduur van een caravan, stacaravan en camper belangrijk, of deze nu splinternieuw is of tweedehands. Want je wil natuurlijk niet nog maandelijks je lening afbetalen terwijl je bijvoorbeeld al toe bent aan een nieuwe caravan! Ook is je caravan of camper goed verzekeren een slimme optie. Stel dat deze op vakantie onherstelbaar beschadigd raakt en je bent niet verzekerd: dan bestaat de kans dat je nog wel lening hebt lopen, maar geen caravan meer. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de beste aanpak!

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente6,9%
Maandbedrag€ 576
Looptijd120 mnd

De goedkoopste caravan en camper lening van Nederland.

De laagste vaste rente van Nederland: al vanaf 6,6%.

Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via de website.

Door onze ruim 14 jaar ervaring weten we goed wat we doen!

Persoonlijke en betrouwbare service en een adviseur die jouw situatie kent.

Snel duidelijkheid: vaak heb je binnen één werkdag al een reactie op je aanvraag.

Vaak beschik je binnen 2 werkdagen al over het geld op je rekening!

Tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9,2/10 op Klantenvertellen.nl

Wat voor caravan- of camperlening past bij jou?

Wil je uitzoeken welke leenvorm het beste past bij de aanschaf van je camper of caravan? Dan is het zoals eerder benoemd dus belangrijk om goed na te denken over de ideale looptijd van de lening, én het maandbedrag dat je tijdens die looptijd zou kunnen aflossen. Bij de meest voordelige en betrouwbare leningen hangt zo’n looptijd samen met de levensduur: een nieuwe camper gaat langer mee dan een tweedehands camper, bijvoorbeeld. Zowel bij een caravan, stacaravan als een camper is een Persoonlijke Lening om deze reden de ideale optie. Bij een Persoonlijke Lening heb je namelijk een vaste looptijd, rente én maandbedrag. Je ontvangt je geleende bedrag in één keer en kunt meteen je caravan of camper aanschaffen. Zonder verrassingen achteraf. Zorgeloos en overzichtelijk.

Een tweede optie is een Doorlopend Krediet. Bij een doorlopend krediet leen je niet één vast bedrag, maar sluit je een maximaal leenbedrag af waarbinnen je onbeperkt geld mag opnemen en aflossen. De rente bij een Doorlopend Krediet is vaak wat goedkoper dan bij een Persoonlijke Lening, maar deze is wél variabel. En de looptijd hangt niet af van de levensduur, maar van de rente, maandelijkse aflossingen, heropnames en eventuele achterstanden. Deze lening is minder geschikt als je enkel een camper wilt aanschaffen, maar wel als je naast de aanschaf van je stacaravan bijvoorbeeld een dakkapel wilt laten aanleggen en je oprit opnieuw wilt laten bestraten.

5 voordelen van een Persoonlijke Lening voor je camper of caravan

  1. Ontvang het leenbedrag in één keer op je rekening
  2. Leen precies het bedrag dat je nodig hebt
  3. Je hebt een vaste rente en looptijd, dus je weet precies hoe lang je lening loopt en wat je moet afbetalen
  4. Je kunt ook zónder boete meer aflossen als je dat wilt, zodat je lening eerder is afgelost!
  5. Een persoonlijke lening via A-Krediet is veilig én voordelig!

Een paar tips!

Onze tips bij het afsluiten van een lening voor een caravan of camper.

Kies zorgvuldig

Wil je flexibel op vakantie, of het liefst elk seizoen naar een vaste plek? (In dat laatste geval kan bijvoorbeeld een stavaravan een slimme investering zijn.) Wat voor indeling zoek je, hoe belangrijk is de kwaliteit van de slaapruimte en bijvoorbeeld de omvang van de keuken? Wat kan je auto trekken, of hoe krachtig moet de motor van de camper zijn? Je wil tijdens een vakantie in de bergen niet voor een vervelende verrassing komen te staan!

Breng je eisen en wensen in kaart

Een caravan kost al snel in de tienduizenden euro’s, en een camper het dubbele van een caravan. Breng daarom vooraf precies in kaart wat je zoekt.

Bereid je goed voor als je een camper of caravan gaat kopen

Let ook op gekke geurtjes in een tweedehands caravan (dan is er misschien een vochtprobleem), schade aan de buitenzijde, een BOVAG Garantie… Het liefst neem je bij aanschaf áltijd iemand mee die verstand heeft van caravans of campers om deze mee op waarde te schatten. Dan kun je ook beter onderhandelen over de prijs! Koop in elk geval liever níet een caravan of camper die je in termijnen afbetaalt – daarover betaal je véél meer rente dan over een persoonlijke lening. Soms zelfs meer dan 10% extra!

Voordelig lenen én de beste service!

Kiezen voor een lening van A-Krediet is een voordelige en veilige optie. Als professionele kredietbemiddelaar met jarenlange ervaring en een breed netwerk hebben onze kenners de keuze uit diverse banken. Zo kunnen we voor jouw persoonlijke situatie gegarandeerd een lening met de laagste rente en beste voorwaarden voor je caravan of camper vinden, zonder gedoe en tijdrovend uitzoekwerk voor jou. En toch razendsnel mét persoonlijke service!

Zelf berekenen wat geld lenen voor je (sta)caravan of camper kost? Bekijk dan onze handige tools en bereken zelf je maandtermijn of maximale lening! Wil je een lening afsluiten of meer informatie over vormen van financiering? Bel dan naar 0318 – 452 452, vraag een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag!

Ruim 14 jaar ervaring. Zo krijg jij altijd de beste lening tegen de beste voorwaarden.

Binnen 24u offerte. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een gratis offerte.

100% onafhankelijk. Geen deals met banken dus altijd de beste en voordeligste lening.