Let op! Geld lenen kost geld.

Santander Consumer Finance

Santander: sterk in verantwoord lenen Santander Consumer Finance is een prominente tak van de wereldwijde Banco Santander. Santander, actief in…

Geld lenen doe je zelf online tegen de laagste rente van Nederland.

Santander: sterk in verantwoord lenen

Santander Consumer Finance is een prominente tak van de wereldwijde Banco Santander. Santander, actief in meer dan 16 landen, is expert in consumentenkredieten en autofinancieringen. Santander staat voor veilige en betaalbare financieringsoplossingen.

In Nederland is Santander Consumer Finance sinds 20 jaar actief in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is de afgelopen jaren als zelfstandige partij actief geweest maar heeft eveneens haar leningen via het intermediair afgezet. Ook Santander heeft echter, onder druk van de economische malaise, doen besluiten om te stoppen met het aanbieden van leningen via het professionele kredietintermediair. Hierdoor kan het zijn dat je nog een lening hebt lopen welke via een tussenpersoon is afgesloten, maar waar zij jou hiermee niet meer van dienst kan zijn.

Toewijding aan verantwoord lenen

Bij Santander staat verantwoord lenen centraal. Dit betekent dat Santander geen leningen verstrekt als deze niet op een verantwoorde wijze tot stand kunnen komen. Santander’s inzet voor duurzaamheid is ook duidelijk: tussen 2019 en 2025 investeert Santander meer dan €120 miljard in groene projecten, waarmee de bank zowel betrouwbaarheid als betrokkenheid toont.

De definitie van verantwoord lenen door Santander

Voor Santander betekent verantwoord lenen dat je in staat bent je maandelijkse lasten te dragen zonder financiële stress. Santander kijkt naar meer dan alleen rentetarieven en maandlasten; de voorwaarden van de lening zijn bij Santander ook van cruciaal belang.

Voordelen bij Santander

  • Snelle service van Santander: geld binnen enkele dagen op uw rekening.
  • Gedurende de gehele looptijd ondersteuning van Santander.
  • Transparantie en onafhankelijk advies, gegarandeerd door Santander.
  • Kosteloze overstapservice en rentebewaking via Santander.

Persoonlijke Lening bij Santander

Met een Persoonlijke Lening van Santander kunt u diverse doelen bereiken. Santander zorgt voor vaste rente, vaste maandlasten en een vaste looptijd, waardoor u precies weet waar u financieel aan toe bent.

Santander stapt af van Doorlopend Krediet

Santander heeft besloten het Doorlopend Krediet stop te zetten en focust nu volledig op de meer zekere Persoonlijke Lening, in lijn met de visie van Santander op verantwoord lenen.