Voordelig en betrouwbaar geld lenen voor zelfstandigen en senioren!

Een van die partijen waar we mee samenwerken, is Qander. We informeren je graag over hun nieuwe Persoonlijke lening voor Ondernemers, en over hun nieuwe Persoonlijke lening voor Senioren.

Datum

Auteur

Wist je dat we bij A-Krediet al ruim 15 jaar betrouwbare leningen aanbieden? Dat betekent dat we in die 15 jaar een groot netwerk met erkende kredietleveranciers (zoals banken) om ons heen hebben verzameld, waar we naar volle tevredenheid mee samenwerken. En waar onze klanten ook erg tevreden over zijn! Een van die partijen waar we mee samenwerken, is Qander: Qander zet zich als kredietverstrekker al 25 jaar lang in voor verstandig lenen, en heeft onlangs hun productportfolio uitgebreid: we informeren je graag over hun nieuwe Persoonlijke lening voor Ondernemers, en over hun nieuwe Persoonlijke lening voor Senioren!

Persoonlijke lening voor Ondernemers

Waarschijnlijk ben je al bekend met het concept ‘Persoonlijke Lening’. Bij alle erkende aanbieders van leningen in Nederland komt dit erop neer dat je een leenbedrag (voor een persoonlijk leendoel, zoals een verbouwing, auto of keuken) afspreekt bij een kredietverstrekker, en dit leent tegen een bepaald rentepercentage. Het bedrag ontvang je dan in één keer op je rekening, en je betaalt het gedurende een afgesproken periode terug, inclusief de rente.

De Persoonlijke lening voor Ondernemer van Qander lijkt op een ‘gewone’ persoonlijke lening, maar de voorwaarden zijn geoptimaliseerd voor ondernemers die in Nederland een bedrijf hebben, én voor een persoonlijk doel geld willen lenen.

Voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Je hebt inkomen uit jouw eenmanszaak, vof, cv, bv of maatschap
 • Je bent al minimaal 3 jaar ondernemer
 • Je bent tussen de 21 en 64 jaar oud als hoofdaanvrager van de lening
 • Je hebt een koopwoning in je bezit

Zo ja, dan kom je in aanmerking voor deze lening met vaste, gunstige voorwaarden:

 • Je kunt geld lenen vanaf 5.000 euro tot en met 50.000 euro
 • Vaste looptijd tussen de 24 en 120 maanden. (De lening moet afgelost zijn voordat je 67 jaar bent.)
 • Gedurende de hele looptijd van de lening blijft de rente gelijk
 • Je mag altijd boetevrij aflossen

Je weet dus vooraf exact wat je betaalt voor je lening, plus wanneer je deze op z’n laatst weer hebt afbetaald – want door kosteloos eerder extra af te lossen kun je de looptijd zelf verkorten wanneer je wil. Handig!

Persoonlijke lening voor Senioren

Ook dit nieuwe product van Qander lijkt voor een groot deel op een ‘normale’ persoonlijke lening, maar dan qua voorwaarden aangepast voor senioren die graag willen lenen voor een persoonlijk doel. Denk maar aan geld lenen voor een camper, zonnepanelen, of bijvoorbeeld voor een tuinverbouwing.

Voldoe je aan de volgende voorwaarden?

 • Je bent tussen de 70 en de 80 jaar oud (hoofdaanvrager lening)
 • Je bent in het bezit van een koopwoning

Dan kom je in aanmerking voor dit nieuwe kredietproduct voor senioren; opnieuw met vaste, voordelige voorwaarden:

 • Lenen mogelijk vanaf 5.000 euro tot maximaal 50.000 euro
 • Ook hier een vaste looptijd tussen de 24 en de 120 maanden. (De lening moet afgelost zijn vóórdat de hoofdaanvrager 85 jaar wordt.)
 • De hele looptijd blijft de rente gelijk, precies zoals afgesproken
 • Je kunt boetevrij aflossen!

Net als bij een standaard persoonlijke lening ontvang je het leenbedrag direct bij het afsluiten van de lening in één keer op je rekening. Dankzij de voorwaarden weet je vooraf en gedurende de volledige looptijd precies wat je lening je kost. Dat geeft rust en overzicht. En dat vinden we belangrijk.

Veilig lenen en persoonlijke service voorop

Als je geldt leent via A-Krediet, dan kun je vertrouwen op veilige producten die bij jóuw situatie passen. Zo kan je als ZZP’er en senior bij A-Krediet ook een lening aanvragen. Niet alleen vinden we het zelf erg belangrijk dat je kiest voor veiligheid en voordeel, hier kiezen we ook onze partners op uit. Waaronder dus Qander! Welke van onze producten je ook kiest, we zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt, en altijd precies weet waar je aan toe bent. Inclusief persoonlijke service, een vaste contactpersoon, en een team van financiële experts die altijd klaar staan om je vragen te beantwoorden. Wij groeien met jouw wensen mee.

Meer weten over deze leningen of over onze andere producten? Of gewoon eens vrijblijvend met ons overleggen over je leendoel, je situatie, en wat voor lening bij jou past? Neem contact op, we helpen je graag!

Begin je aanvraag

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Rente 6,5%
Maandbedrag € 565
Looptijd 120 mnd