Let op! Geld lenen kost geld

Vertrouwd geld lenen voor de alleenstaande 60-plusser

Sinds mei van dit jaar bieden wij de Senioren lening aan, een lening met alle voordelen van een Persoonlijke Lening op maat gemaakt voor senioren. Deze Seniorenlening biedt 60-plussers de mogelijkheid om op een vertrouwde manier geld te lenen voor bijvoorbeeld een auto of een aanpassing aan de woning. Sinds de lancering van dit unieke…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Vertrouwd geld lenen voor de alleenstaande 60-plusser

Datum

Sinds mei van dit jaar bieden wij de Senioren lening aan, een lening met alle voordelen van een Persoonlijke Lening op maat gemaakt voor senioren. Deze Seniorenlening biedt 60-plussers de mogelijkheid om op een vertrouwde manier geld te lenen voor bijvoorbeeld een auto of een aanpassing aan de woning.

Sinds de lancering van dit unieke product hebben wij al vele 60-plussers geholpen aan een verantwoorde lening. Voorwaarde bij het afsluiten van de Seniorenlening is dat deze altijd door 2 aanvragers wordt aangevraagd. Dit maakt het voor de alleenstaande 60-plusser onmogelijk om een Seniorenlening af te sluiten.

Goed nieuws!

We hebben goed nieuws voor de alleenstaande 60-plusser: vanaf heden brengen we daar verandering in. Ook de alleenstaande 60-plusser kan vanaf nu een Seniorenlening aanvragen. We hopen op deze manier nog meer klanten te helpen met het realiseren van hun wensen.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576