Let op! Geld lenen kost geld

Verbeterde Persoonlijke Senioren Lening

Nederland vergrijst. Op het moment van schrijven telt Nederland 3,4 miljoen burgers met een leeftijd van 65 of ouders. Dit aantal blijft de komende jaren flink groeien. Maar vergrijzing betekent niet dat deze stil gaan zitten. Integendeel. Deze groep mensen onderneemt steeds meer en blijft steeds langer mobiel. 75 is het nieuwe 65 kunnen we…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Verbeterde Persoonlijke Senioren Lening

Datum

Nederland vergrijst. Op het moment van schrijven telt Nederland 3,4 miljoen burgers met een leeftijd van 65 of ouders. Dit aantal blijft de komende jaren flink groeien. Maar vergrijzing betekent niet dat deze stil gaan zitten. Integendeel. Deze groep mensen onderneemt steeds meer en blijft steeds langer mobiel. 75 is het nieuwe 65 kunnen we wel zeggen.

De markt voor consumptieve kredieten heeft hier tot op heden onvoldoende op gereageerd. Mensen vanaf 66 jaar dienen een lening – als zij hier al voor in aanmerking komen – voor de 75ste levensjaar terug betaald te hebben. In de praktijk komt dit neer op versneld aflossen, met hogere maandlasten als gevolg.

Sinds mei 2019 bieden wij in samenwerking met BNP Paribas Personal Finance de Persoonlijke Senioren Lening aan. Een passende Persoonlijke Lening voor senioren. Omdat de ervaringen met dit nieuwe product positief zijn komt BNP Paribas met een aantal verbeteringen.

Verbeteringen

Klanten in de leeftijdscategorie 61 – 68 jaar oud kunnen voortaan gebruik maken van een reguliere Persoonlijke Lening, zonder extra voorwaarden. De lening dient voor het 75ste levensjaar ingelost te zijn. Klanten in de leeftijdscategorie 66 – 78 jaar oud kunnen vanaf heden een aanvraag indienen voor een Persoonlijke Senioren Lening waarbij de lening voor het 81ste levensjaar ingelost dient te zijn.

Met deze forse verlening van de looptijd van de lening kunnen de maandlasten is vele gevallen flink lager uitvallen, waardoor deze ook betaalbaar blijven.

Rente

Ook dalen de rentetarieven in veel gevallen. Heb je een lopende Persoonlijke Senioren Lening? Vul dan ons offerteformulier in en wij bekijken graag of er een besparing mogelijk is.

Wij hopen in samenwerking met BNP Paribas de leenmogelijkheden voor een grote groep mensen te verbeteren, of in sommige gevallen mogelijk te maken.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576