Let op! Geld lenen kost geld

Veilig geld lenen, waar moet u op letten?

Online shoppen, reizen boeken en bankieren via internet zijn vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Hetzelfde geld voor online geld lenen. Hoewel dit handelingen zijn waarbij u vaak uw persoonlijke gegevens in moet vullen, vertrouwen we er allemaal op dat dit goed gaat. Is dit echter terecht? Ja en nee. Ja, omdat…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Veilig geld lenen, waar moet u op letten?

Datum

Online shoppen, reizen boeken en bankieren via internet zijn vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Hetzelfde geld voor online geld lenen.

Hoewel dit handelingen zijn waarbij u vaak uw persoonlijke gegevens in moet vullen, vertrouwen we er allemaal op dat dit goed gaat.

Is dit echter terecht? Ja en nee.

Ja, omdat het internet tegenwoordig bijzonder goed beveiligd is. Verbindingen met websites zijn tegenwoordig versleuteld, computers zijn voorzien van virusscanners en bovendien geeft Google deze websites vaak voorrang in de zoekresultaten om de consument zo goed en veilig mogelijke resultaten te geven.

Nee, omdat er altijd mensen zijn die kwaad willen en er alles aan doen om andere mensen voor de gek te houden.

Om die reden raden wij u dan ook aan om altijd op uw hoede te zijn als het zaken gaat waarbij u uw (financiële) gegevens op moet geven.

Wij geven u graag een aantal tips zodat u zeker weet dat, wanneer u online geld wilt lenen, u dit met het volste vertrouwen kunt doen.

Tip 1

Kredietvertrekkers zullen u nooit via e-mail om de inloggegevens van uw bank vragen of vragen in te loggen op een pagina die zij u per e-mail versturen. Krijgt u een e-mail met daarin een dergelijk verzoek dan is dit 100% van de tijd een “phising” e-mail.

* Wij van A-Krediet zullen u nooit per e-mail om de inloggegevens van uw bank vragen. Krijgt u toch een dergelijk verzoek, laat het ons dan direct weten zodat wij maatregelen kunnen treffen.

Tip 2

Wilt u online geld lenen, doe dit dan bij een kredietvertrekker waarvan de verbinding met de website versleuteld is. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid van uw gegevens gewaarborgd blijft. Een website heeft een beveiligde verbinding als er een groen slotje naast het website adres in uw browser staat.

* De website van A-Krediet is versleuteld zodat uw gegevens altijd veilig zijn. U kunt bij ons met een gerust gevoel een lening aanvragen.

Tip 3

Een betrouwbare partij doet niet mysterieus over wie ze zijn en waar ze gevestigd zijn. Kijk dan ook goed of u adresgegevens kan vinden, en Google deze desnoods. Een betrouwbare kredietvertrekker is bovendien ook aangesloten bij brancheorganisaties als de NVF en heeft daarnaast een vergunning bij de AFM en is aangesloten bij het KIFID. Daarnaast is het verwerken van de persoonsgegevens gewaarborgd middels het College Bescherming Persoonsgegevens.

* A-Krediet is 100% transparant. Onze contactgegevens zijn dan ook eenvoudig te vinden op onze site en wij zijn aangesloten bij de genoemde brancheorganisaties (NVF). Bovendien bent u altijd welkom bij ons op kantoor voor een kopje koffie en een advies op maat.

Kortom, gaat u online geld lenen neem dan onze tips ter harte.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576