Let op! Geld lenen kost geld

Tijdelijke betaalpauze lopend krediet

Het zijn roerige tijden. Het corona-virus heeft een grote impact op de maatschappij. De economie krijgt het zwaar te verduren, en ook op de arbeidsmarkt gebeurt er een hoop. Arbeidstijdverkorting en in sommige gevallen zelfs ontslagen. Het dagelijks leven staat onder druk waardoor veel mensen financieel getroffen worden door het corona-virus. Dat is onze samenwerkende…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Tijdelijke betaalpauze lopend krediet

Datum

Het zijn roerige tijden. Het corona-virus heeft een grote impact op de maatschappij. De economie krijgt het zwaar te verduren, en ook op de arbeidsmarkt gebeurt er een hoop. Arbeidstijdverkorting en in sommige gevallen zelfs ontslagen. Het dagelijks leven staat onder druk waardoor veel mensen financieel getroffen worden door het corona-virus.

Dat is onze samenwerkende partner Defam niet ontgaan. Om klanten die financieel zijn getroffen door het corona-virus tegemoet te komen presenteert Detam een set steunmaatregelen.

Klanten met een lopend krediet die zijn getroffen door het corona-virus kunnen gebruikmaken van een betaalpauze van 3 maanden. Dit betekent:

  • Klanten betalen 3 maanden geen aflossing op het krediet
  • Er wordt 3 maanden geen rente geïncasseerd

Met deze steunmaatregelen hoopt Defam haar klanten tegemoet te komen in zware tijden. Klanten die gebruiken willen maken van deze regeling kunnen zelf contact opnemen met Defam.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576