Let op! Geld lenen kost geld

Speciale duurzaamheidslening voor noordelijke provincies

Met deze duurzaamheidslening kunnen particuliere woningeigenaren gebruik maken van een lening om energiebesparende maatregelen. Het grote voordeel van deze speciale duurzaamheidslening is dat de rente maximaal 2,4 % zal zijn en dat is een stuk lager dan het rentetarief van banken. Alle aanvragen kunnen tot en met 31 december 2013 ingediend worden. Er zijn natuurlijk wel voorwaarden…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Speciale duurzaamheidslening voor noordelijke provincies

Datum

Met deze duurzaamheidslening kunnen particuliere woningeigenaren gebruik maken van een lening om energiebesparende maatregelen.

Het grote voordeel van deze speciale duurzaamheidslening is dat de rente maximaal 2,4 % zal zijn en dat is een stuk lager dan het rentetarief van banken. Alle aanvragen kunnen tot en met 31 december 2013 ingediend worden. Er zijn natuurlijk wel voorwaarden aan verbonden.

De voorwaarden van de duurzaamheidslening

Eén van die voorwaarden is dat de eigenaar en bewoner van de woning in één van de provincies moet wonen. Daarnaast moet de woning voor 1995 gebouwd en opgeleverd zijn. Het rentevoordeel wat je ontvangt zal maximaal 3 % zijn op het actuele en commerciële rentetarief.

De kosten voor de energiebesparende maatregelen moet minimaal 2.500 euro bedragen en de lening is maximaal 15.000 euro. Gedurende de gehele looptijd van 10 tot 15 jaar zal de rente vast staan en zullen de eerste drie jaren aflossingsvrij zijn. Dit is voor veel mensen het juiste moment om te investeren in energiebesparing zoals zonnepanelen.

Het is dan ook niet zo gek dat veel inwoners van die provincies zeer geïnteresseerd zijn in deze speciale regeling. Zonnepanelen is een markt die in opkomst is en voor veel mensen is deze duurzaamheidslening het extra steuntje in de rug om voor energiebesparende maatregelen te kiezen zoals zonnepanelen.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576