Let op! Geld lenen kost geld

Renteverhogingen InterBank, DNV en DEFAM

Hierdoor dreigt de consumptief krediet rente op een hoger niveau gezet te worden. Voor het eerst sinds maanden lijken de banken hun rente te verhogen tot maximaal 0,6 procent. Banken zoals InterBank, DEFAM en de Nederlandse Voorschotbank hebben besloten om tot deze tariefsverhoging door te voeren naar aanleiding van de diverse marktontwikkeling. De klanten die een Doorlopend Krediet…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Renteverhogingen InterBank, DNV en DEFAM

Datum

Hierdoor dreigt de consumptief krediet rente op een hoger niveau gezet te worden.

Voor het eerst sinds maanden lijken de banken hun rente te verhogen tot maximaal 0,6 procent. Banken zoals InterBank, DEFAM en de Nederlandse Voorschotbank hebben besloten om tot deze tariefsverhoging door te voeren naar aanleiding van de diverse marktontwikkeling.

De klanten die een Doorlopend Krediet met een variabele rente hebben afgesloten bij deze banken zullen op de eerstvolgende maandafschrift op de hoogte gesteld worden van deze tariefsverhoging. Nationale Nederlanden Bank heeft echter laten weten dat ze niet meegaan met deze tendens en dat ze juist de huidige rentes zullen blijven handhaven.

Nu kun je nog niet veel zeggen van deze veranderingen, maar toch lijkt het op dit moment een onbelangrijke rentewijziging op het gebied van consumptief krediet. Al een lange tijd wordt er al gewaarschuwd voor een structureel hoger consumptief kredietrente na de periode van de kredietcrisis. Zo wordt het renteniveau op dit moment beïnvloed door de stand van zaken in de economie.

Maar is het nu verstandig om de rente vast te zetten? Door het grote vertrouwen is de vraag naar geld ook gestegen. Daarom is het van groot belang om hier over na te denken wanneer je al een lening hebt met een rente of van plan bent om deze vast te zetten.

Vraag voor uw specifieke situatie naar een onafhankelijk advies van een van de adviseurs van A-Krediet.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576