Let op! Geld lenen kost geld

Rente tarief lening verlaagd

Met ingang van 1 juni 2010 worden vrijwel alle tarieven voor consumptieve financieringen bij A-Krediet aanzienlijk verlaagd. De verlaging geldt voor zowel het Doorlopend Krediet, de Persoonlijke Lening als het WOZ krediet. Door deze verlaging is het lenen van geld middels een consumptief krediet al mogelijk vanaf 5,2 %. Dit tarief is behoorlijk lager dan de huidige tarieven…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Rente tarief lening verlaagd

Datum

Met ingang van 1 juni 2010 worden vrijwel alle tarieven voor consumptieve financieringen bij A-Krediet aanzienlijk verlaagd. De verlaging geldt voor zowel het Doorlopend Krediet, de Persoonlijke Lening als het WOZ krediet.

Door deze verlaging is het lenen van geld middels een consumptief krediet al mogelijk vanaf 5,2 %. Dit tarief is behoorlijk lager dan de huidige tarieven van 5,8 % welke voor soort gelijke leningen van toepassing was.

A-Krediet juicht een verlaging van de tarieven dan ook van harte toe. Mede gezien de lage euribor rente ( de rente welke banken onderling aan elkaar in rekening brengen) is de rente verlaging tot stand gekomen.

Het oversluiten van uw lening is hierdoor nog interessanter geworden. Bekijk direct de mogelijkheden voor het oversluiten van uw lening of vraag vrijblijvend een lening offerte aan!

Bekijk hier de rente voor uw lening.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576