Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening voor ZZP’ers

De laatste jaren is het niet altijd even gemakkelijk gebleken voor zelfstandigen om een lening af te sluiten. Hoewel er meestal wel mogelijkheden zijn, dienen zelfstandigen altijd extra stappen te ondernemen bij het afsluiten van een lening. Denk hierbij aan het aanleveren van jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar, zodat een kredietverstrekker een inschatting kan…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Persoonlijke Lening voor ZZP’ers

Datum

De laatste jaren is het niet altijd even gemakkelijk gebleken voor zelfstandigen om een lening af te sluiten.

Hoewel er meestal wel mogelijkheden zijn, dienen zelfstandigen altijd extra stappen te ondernemen bij het afsluiten van een lening. Denk hierbij aan het aanleveren van jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar, zodat een kredietverstrekker een inschatting kan maken of er aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan. Ook rentepercentages liggen vaak hoger omdat er voor ZZP’ers en zelfstandigen een apart rentetarief geldt.

Om ZZP’ers en zelfstandigen beter te kunnen bedienen bieden wij vanaf 9 juli 2019 een nieuw product aan: de Persoonlijke Lening voor zelfstandigheden. Met een minimaal leenbedrag van € 7.500, een maximaal leenbedrag van € 75.000 en een scherper tarief is de ZZP Lening een voordelige en verantwoorde manier van geld lenen voor zelfstandigen.

Consumptief

LET OP! De ZZP Lening is geen zakelijke lening. Het leenbedrag dient dan ook gebruikt te worden voor consumptieve doeleinden en mag niet worden gebruikt voor de eigen onderneming.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576