Let op! Geld lenen kost geld

Online geld lenen gebeurt steeds vaker

Zo lijken ook steeds meer mensen vertrouwd te zijn met het afsluiten van een lening via het internet. Dit terwijl 10 jaar geleden online geld lenen nog uit ten boze was. Waar je 10 jaar geleden nog naar de bank moest om een lening af te sluiten kun je dit vandaag doen met een simpele klik op de muis.…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Online geld lenen gebeurt steeds vaker

Datum

Zo lijken ook steeds meer mensen vertrouwd te zijn met het afsluiten van een lening via het internet. Dit terwijl 10 jaar geleden online geld lenen nog uit ten boze was. Waar je 10 jaar geleden nog naar de bank moest om een lening af te sluiten kun je dit vandaag doen met een simpele klik op de muis.

In 2013 is online geld lenen net zo veilig als geld lenen bij je bank. Door de strenge controles van financiële instanties zoals de AFM wordt het voor duistere kredietverstrekkers vrijwel onmogelijk om consumenten online in een financieel dal te trekken, wat in het verleden vaker is voorgekomen dan u zou mogen verwachten. Die tijden liggen gelukkig ver achter ons.

Online geld lenen

Voor wie geld wilt lenen ligt er een scala aan mogelijkheden open bij online geld lenen. Kredietverstrekkers weten hun wegen via internet tegenwoordig goed te vinden en maken daar dan ook prima gebruik van.

Voor consumenten die een lening willen afsluiten kan dit echter ook frustrerend werken. Toets ”geld lenen”in Google in en je krijgt een enorm overzicht van aanbieders die leningen verstrekken. Hoe maak je een goede keuze uit al deze aanbieders? Welk van deze aanbieders heeft de juiste lening voor de aankoop die u wilt doen?

A-Krediet is het intermediair welke verschillende aanbieders voor u vergelijkt op rente en voorwaarden. Hiermee voorkomt u dat u overal en nergens een aanvraag voor een lening moet indienen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. In een overzicht ontvangt u van A-Krediet de beste rente en condities voor uw lening.

Geld lenen moet wel mogelijk zijn

Geld lenen doet u uiteraard alleen wanneer u zeker weet dat een lening in uw persoonlijke situatie past. Veel consumenten laten zich verblinden door de aankoop die zij willen doen en leven volgens de mentaliteit ”dat
zien we later wel”. Deze mentaliteit zorgt in 90 procent van de gevallen dat de consument in de financiële problemen raakt.

Echter, zodra de lening is afgesloten bent u verplicht om aan de maandelijkse termijnen te voldoen. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. Bij het niet nakomen van het contract met de kredietverstrekkers over de afbetaling van de lening kunnen enorme consequenties volgen. Incassokosten en deurwaarders zijn enkele voorbeelden van een nasleep bij het niet nakomen van de afspraken. Daarnaast kan er bij een betalingsachterstand een codering op je BKR worden geplaatst waardoor financiele zaken regelen, waaronder een hypotheek, in de toekomst erg lastig wordt. Zorg er dus altijd voor dat je je maandelijkse rente en aflossing op tijd voldoet.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576