Let op! Geld lenen kost geld

Maximale leenbedrag van Lloyds Bank bij A-Krediet verhoogd!

Vanaf 19 juni wijzigen wij het maximale leenbedrag dat je via A-Krediet bij onze partner Lloyds Bank kunt lenen in de vorm van een Persoonlijke Lening.


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Maximale leenbedrag van Lloyds Bank bij A-Krediet verhoogd!

Datum

Vanaf 19 juni wijzigen wij het maximale leenbedrag dat je via A-Krediet bij onze partner Lloyds Bank kunt lenen in de vorm van een Persoonlijke Lening. Het maximum verhoogt daarbij van 40.000 euro naar 50.000 euro! Alle overige voorwaarden blijven gelijk. Voor aanvragen met dit nieuwe leenbedrag vanaf 19 juni geldt hetzelfde rentepercentage als voor eerdere leningen tussen de 25.000 euro en 40.000 euro. Bekijk onze actuele rentestanden!

Al ruim 15 jaar werken wij samen met een netwerk van erkende, betrouwbare kredietverstrekkers in Nederland. Lloyds Bank is een van onze partners in dat netwerk. Al sinds 1966 is deze Britse bank in Nederland actief, en verstrekken ze bancaire producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Lloyds Bank is onderdeel van de Lloyds Banking Group, ontstaan in 2009 uit een fusie tussen onder meer Lloyds Bank en Bank of Scotland. Hun gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug, tot in 1695!

Maximale leenbedrag Persoonlijke Lening

Het maximale leenbedrag dat we aanbieden voor leningen bij Lloyds Bank is, zoals genoemd, verhoogd van 40.000 euro naar 50.000 euro. Dit geldt voor aanvragen van een Persoonlijke Lening. Zo’n Persoonlijke Lening is de meest voorkomende ‘gewone’ lening voor consumenten. Je vraagt een bepaald leenbedrag aan waarbij wij en de kredietverstrekker je financiële situatie beoordelen. Als alles op elkaar is afgestemd, ontvang je het hele leenbedrag in één keer op je rekening. Dit betaal je dan af tegen een vaste rente gedurende een afgesproken leenperiode. Je betaalt bijvoorbeeld 5 jaar lang elke maand een vast bedrag af. Een persoonlijke lening is dus erg transparant: je weet precies wat je kunt lenen, wat je hiervoor moet betalen, en wanneer je lening is afbetaald. Bovendien kun je kosteloos tussentijds extra aflossen!

De rente die wordt afgesproken voor jouw Persoonlijke Lening stijgt (of daalt) niet met de markt mee. Dat is, gezien de huidige stijgende rentes, erg prettig. En heb je een eigen koophuis? Dan zou het kunnen dat je jouw Persoonlijke Lening extra voordelig kunt afsluiten! Je ontvangt dan namelijk een lagere rente, kunt vaak wat meer lenen, en soms mag je ook wat langer over de afbetaling doen. Leen je trouwens voor het verbeteren van je woning, bijvoorbeeld voor het isoleren van je spouwmuren? Dan zijn de kosten voor je lening waarschijnlijk fiscaal aftrekbaar: controleer dit als je je belastingaangifte gaat doen!

Geld lenen via A-Krediet

Overweeg je het afsluiten van een lening? Dan helpt een onafhankelijke kredietintermediair zoals A-Krediet je met het vinden van de beste, veiligste én meest voordelige opties! Door onze samenwerking met vrijwel elke erkende Nederlandse kredietverstrekker, bank en verzekeraar kunnen wij, samen met jou, de juiste keuzes maken voor een goed en vertrouwd advies tegen zeer scherpe tarieven.

Meer weten? Vraag ons om vrijblijvend advies of een gratis offerte! Dat kan heel eenvoudig via onze website. Dien je een online aanvraag in, dan ontvang je meestal al binnen een werkdag bericht. Zonder lastig opzoekwerk of stapels formulieren dus. Persoonlijke service, zo geregeld!

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576