Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen blijft duur

Diverse maatregelen zijn er door de verschillende overheden genomen om de gevolgen van de zogenaamde kredietcrisis te beperken. Echter deze hebben, helaas, maar deels geholpen. Het lenen van geld blijft ondanks deze maatregelen nog steeds duur. Dit blijkt uit een onderzoek wat onlangs door de FED (Amerikaanse Federal Reserve) is gehouden. Volgens het stelstel van…


Beoordeeld met een 9,7 op Klantenvertellen.nl

Geld lenen blijft duur

Datum

Diverse maatregelen zijn er door de verschillende overheden genomen om de gevolgen van de zogenaamde kredietcrisis te beperken. Echter deze hebben, helaas, maar deels geholpen. Het lenen van geld blijft ondanks deze maatregelen nog steeds duur.

Dit blijkt uit een onderzoek wat onlangs door de FED (Amerikaanse Federal Reserve) is gehouden. Volgens het stelstel van Amerikaanse banken draaien banken en financiële instellingen de geldkranen verder dicht in verband met de voorbereiding op financieel slechtere tijden.

Vertrouwen

Ondanks dat er diverse renteverlagingen zijn doorgevoerd en de renteopslag op de kapitaalmarkt al is gedaald blijven de banken elkaar onderling nog steeds niet geheel vertrouwen waardoor de rente zo op een relatief hoog niveau blijft. De overheden proberen er alles aan te doen om het vertrouwen tussen de banken weer te herstellen waardoor de banken weer geld aan elkaar gaan lenen.

Overkreditering

Naast de onrust op de financiële markten spelen ook de onlangs aangescherpte kredietregels een grote rol bij het beperken van de hoogte van de rente en het verstrekken van de lening. Met de nieuwe maatregelen hoopt de Nederlandse overheid de, eventuele, overkreditering definitief tot een einde te hebben gemaakt.

Ondanks alle maatregelen en onrust blijft A-Krediet zich inzetten om lenen goedkoop te houden. Door de samenwerking met vele banken zal A-Krediet u altijd direct de offerte met de scherpste rente kunnen aanbieden voor uw lening. Klik hier voor het vrijblijvend aanvragen van een lening.

Auteur:

Rente 6,9%
Maandbedrag € 576